- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okumuştum lisedeydim ama kısa anlatımdı ama 5 cildi kütüphanemde olsun istiyorum5 cildi idefixte baya ucuz bu ay alamayacağım için üzülüyorum inşallah kampanyası bitmezSelam kızlar.
Yoksa siz hala sefilleri okumayanlardan mısınız
Sunay akın-Kız Kulesindeki Kızılderili devam
günaydın kızlar
Beki İkala Erikli ölmüş, silahlı saldırıya uğramış
üzüldüm çok.. çok pozitif bir kadındı
meleklerle yaşamak kitabını çok ihtiyacım olan bir dönem okumuştum bana çok iyi gelmişti
Allah rahmet eylesin
Slm hatunlar günaydınnn bende dün yeni cicilerimi aldım:)
Serdar Özkan Ekim Yağmurları
Aşkın Gözyaşları 2 Mevlana olanı aldım ilkini okumuştum
Bülbülü Öldürmek.
Bi önceki yazımda bülbülü öldürmeyi almak istiyorum yazacağıma tespih ağacının gölgesinde yazmışım
vaay iyiyim tatlımm sen nasılsınn neler yapıyorsun aynen cnm benimm :)yektacım ben solitarywoman nickimi değiştirdim nasılsın bambaşka topikler de denk geliyoruz hep
iyiyim canım saolasın bu sene burdayım sık sık görüşürüz ortak noktamız olsun burasıvaay iyiyim tatlımm sen nasılsınn neler yapıyorsun aynen cnm benimm :)
Tebriklerrrr.@loliss gecen sene 28 aralikta dogum yapmis biri olarak soyluyorum 2016 da 50 kitabi gecmisim.senden de ayni performansi bekliyorum kuzum.tamam kk yi biraz ihmal ettim ama 30 hedefimi gecmisim.
Biraz simarabilirim dimi
Adını bile ilk kez duydum. Yine de üzüldüm. Allah rahmet eylesin.günaydın kızlar
Beki İkala Erikli ölmüş, silahlı saldırıya uğramış
üzüldüm çok.. çok pozitif bir kadındı
meleklerle yaşamak kitabını çok ihtiyacım olan bir dönem okumuştum bana çok iyi gelmişti
Allah rahmet eylesin
Adını bile ilk kez duydum. Yine de üzüldüm. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin. Bende kitaplarını okumuştum. Dediğin gibi inanç ve umut veriyordu. Gerçi sonra inancımla ters olduğunu düşündüğüm için çöpe attım yırtarak tüm kitaplarını. Çöpe attığım tek kitap onlar.
bu kadıncağız, güzel bir gülüşü ve çok tatlı sesi konuşması vardı
ben seneler önce Meleklerle Yaşamak kitabını okumuştum, aslında hiç tarzım değil ama o dönem iş sıkıntılarım vardı bana umut aşılamıştı
evlatları da varmış ben üzüldüm çok Allah rahmet eylesin
bu kadıncağız, güzel bir gülüşü ve çok tatlı sesi konuşması vardı
ben seneler önce Meleklerle Yaşamak kitabını okumuştum, aslında hiç tarzım değil ama o dönem iş sıkıntılarım vardı bana umut aşılamıştı
evlatları da varmış ben üzüldüm çok Allah rahmet eylesin
Ben tüyaptan aldım seriyi çok da merak ediyorum.Okuyunca yorum yaparımSiyah (Çember, #1)
Ted Dekker serisini okuyan var mı?
Bir de Hakan Gündaya hangi kitapla başlamayı önermiştiniz ben yine unuttum
Sabah gördüm haberlerde, Allah rahmet eylesin.
Ülke olarak kafayı sıyırdık artık, silah edinmek birini öldürmek bu kadar kolay olmamalı. Ama malesef cezalar oldukça düşük, böyle olunca da kimsenin bir çekincesi olmuyor.
Allah hepimizi kötü insanlardan korusun demekten başka da bişey yapamıyoruz malesef.
Daim olsun inşallah. Kaç yaşındaydıydı. Bizimkilerde kipat diyorlar:)Dün gece tam oturdum çay falan içiyoruz
Eşimin elinde dergi vardı ben çay içiyorum
Oğlum kitabını aldı geldi TV yi kapattı oturdu sessiz olun pitat okucam dedi
Biz sustuk oturdu sayfaları anlatmaya başladı
Allahım nasıl sevindim ilk kez kendisi aldı geldi okudu kaldırdı üç yıllık emeklerimin karşılığını dün gördüm:)
Çok mutlu oldum:)
Dün gece tam oturdum çay falan içiyoruz
Eşimin elinde dergi vardı ben çay içiyorum
Oğlum kitabını aldı geldi TV yi kapattı oturdu sessiz olun pitat okucam dedi
Biz sustuk oturdu sayfaları anlatmaya başladı
Allahım nasıl sevindim ilk kez kendisi aldı geldi okudu kaldırdı üç yıllık emeklerimin karşılığını dün gördüm:)
Çok mutlu oldum:)