• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Slm hatunlar günaydınnn bende dün yeni cicilerimi aldım:)

Serdar Özkan Ekim Yağmurları
Aşkın Gözyaşları 2 Mevlana olanı aldım ilkini okumuştum
Bülbülü Öldürmek.

Bi önceki yazımda bülbülü öldürmeyi almak istiyorum yazacağıma tespih ağacının gölgesinde yazmışım :D

kitapları ve kendisi hakkında bilgim olmasa da genç yaşta, bu şekilde genç yaşında ölmesine üzüldüm.. mekanın cennet olsun..

günaydınlar
tutunamayanlar syf 255 dün eşim rahat bıraksa daha fazla okuyacaktım ama illa benimle ilgilen azcık gel içeri diye tutturdu:KK48: bugün iş yerine getirdim boş kalırsam okuyacağım öteki hafta bitirmeyi planlıyorum:KK36:

günaydın kızlar
Beki İkala Erikli ölmüş, silahlı saldırıya uğramış
üzüldüm çok.. çok pozitif bir kadındı
meleklerle yaşamak kitabını çok ihtiyacım olan bir dönem okumuştum bana çok iyi gelmişti
Allah rahmet eylesin

bir kadının başka bir kadın tarafından öldürülmesi :KK43:

Allah rahmet eylesin...

Slm hatunlar günaydınnn bende dün yeni cicilerimi aldım:)

Serdar Özkan Ekim Yağmurları
Aşkın Gözyaşları 2 Mevlana olanı aldım ilkini okumuştum
Bülbülü Öldürmek.

Bi önceki yazımda bülbülü öldürmeyi almak istiyorum yazacağıma tespih ağacının gölgesinde yazmışım :KK70:

yektacım:KK25::KK25: ben solitarywoman nickimi değiştirdim nasılsın:KK15: bambaşka topikler de denk geliyoruz hep :KK48:

günaydın kızlar
Beki İkala Erikli ölmüş, silahlı saldırıya uğramış
üzüldüm çok.. çok pozitif bir kadındı
meleklerle yaşamak kitabını çok ihtiyacım olan bir dönem okumuştum bana çok iyi gelmişti
Allah rahmet eylesin
Adını bile ilk kez duydum. Yine de üzüldüm. Allah rahmet eylesin.

Adını bile ilk kez duydum. Yine de üzüldüm. Allah rahmet eylesin.
1999_Beki_Ikala_Erikli885.jpg

bu kadıncağız, güzel bir gülüşü ve çok tatlı sesi konuşması vardı
ben seneler önce Meleklerle Yaşamak kitabını okumuştum, aslında hiç tarzım değil ama o dönem iş sıkıntılarım vardı bana umut aşılamıştı
evlatları da varmış ben üzüldüm çok Allah rahmet eylesin

Günaydın nasılsınız?
Pek giremiyorum bu aralar.
Tutunamayanlar bugün biter gibi duruyor. En kötü yarın öğleden önce biter.

ben seneler önce Meleklerle Yaşamak kitabını okumuştum, aslında hiç tarzım değil ama o dönem iş sıkıntılarım vardı bana umut aşılamıştı
Allah rahmet eylesin. Bende kitaplarını okumuştum. Dediğin gibi inanç ve umut veriyordu. Gerçi sonra inancımla ters olduğunu düşündüğüm için çöpe attım yırtarak tüm kitaplarını. Çöpe attığım tek kitap onlar.
Ama bende üzüldüm. Bir insanın yaşam hakkı nasıl böyle gaddarca elinden alınabilir. :( Çok üzücü. Geride kalanlarına Allah sabır versin.

Sabah gördüm haberlerde, Allah rahmet eylesin.
Ülke olarak kafayı sıyırdık artık, silah edinmek birini öldürmek bu kadar kolay olmamalı. Ama malesef cezalar oldukça düşük, böyle olunca da kimsenin bir çekincesi olmuyor.
Allah hepimizi kötü insanlardan korusun demekten başka da bişey yapamıyoruz malesef.

Sinan akyüzün cep kitabı migrosta 7 lira diye almıştım.Yorumlarınızdan sonra çok soğudum.Keşke almasaymışım

Siyah (Çember, #1)

Ted Dekker serisini okuyan var mı?

Bir de Hakan Gündaya hangi kitapla başlamayı önermiştiniz ben yine unuttum :KK70:
Ben tüyaptan aldım seriyi çok da merak ediyorum.Okuyunca yorum yaparım
Sabah gördüm haberlerde, Allah rahmet eylesin.
Ülke olarak kafayı sıyırdık artık, silah edinmek birini öldürmek bu kadar kolay olmamalı. Ama malesef cezalar oldukça düşük, böyle olunca da kimsenin bir çekincesi olmuyor.
Allah hepimizi kötü insanlardan korusun demekten başka da bişey yapamıyoruz malesef.

Yeni gördüm bu haberi
Allah rahmet eylesin

Dün gece tam oturdum çay falan içiyoruz
Eşimin elinde dergi vardı ben çay içiyorum
Oğlum kitabını aldı geldi TV yi kapattı oturdu sessiz olun pitat okucam dedi
Biz sustuk oturdu sayfaları anlatmaya başladı
Allahım nasıl sevindim ilk kez kendisi aldı geldi okudu kaldırdı üç yıllık emeklerimin karşılığını dün gördüm:)
Çok mutlu oldum:)

Allahım nasıl sevindim ilk kez kendisi aldı geldi okudu kaldırdı üç yıllık emeklerimin karşılığını dün gördüm:)
Daim olsun inşallah. Kaç yaşındaydıydı. Bizimkilerde kipat diyorlar:)

Oyyy maşallahh yakışıklıya :nazar:
Bunu ufaktan alışkanlık haline getirirse tüm hayatı böyle geçer, çok da iyi olur inşallah. Gözünüz aydın :nazar::KK46:

Back