- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım, maalesef kadın kadının kurdudur lafına örnek teşkil eden çok şey yaşanıyorGunaydin bilgeler
Benden bugun verim alinamaz.
Yarim gun calisacagim sonra eve gidip ortaligi toparlayacagim..
Yarin misafirlerim kahvaltiya gelecek...
_meLinDa_ cok uzuldum.kitabini okumamistim ama duymustum yazari.
Allah rahmet eylesin.
Hemcinsi tarafindan olmasi daha aci. Kimbilir ne hesaplasmalar vardi.
Bir kadinin baska bir kadin tarafindan kuyusunun kazilmasi hala en cok yapilan sey degil mi ne de olsa !
balzac ta hikayeler sıradan ama anlatımdaki sadelik betimlemedeki kusursuzluk sizi sanki kitap okuyor gibi değilde film izliyor gibi hissettirirBalzac'i hic sevemedim...
amin canım ama kötü insanlar hep aramızda istediğin kadar iyi davranmaya çalış içindeki pis düşüncelerden kurtulamayan nefretini saldırganlık olarak dışarıya yansıtan çok insan var ve malesef bunların bir çoğu okumuş mevki makam sahipleri...Sabah gördüm haberlerde, Allah rahmet eylesin.
Ülke olarak kafayı sıyırdık artık, silah edinmek birini öldürmek bu kadar kolay olmamalı. Ama malesef cezalar oldukça düşük, böyle olunca da kimsenin bir çekincesi olmuyor.
Allah hepimizi kötü insanlardan korusun demekten başka da bişey yapamıyoruz malesef.
amin canım ama kötü insanlar hep aramızda istediğin kadar iyi davranmaya çalış içindeki pis düşüncelerden kurtulamayan nefretini saldırganlık olarak dışarıya yansıtan çok insan var ve malesef bunların bir çoğu okumuş mevki makam sahipleri...
hadi hayırlısı2017 yılı kitap okuma hedeflerimiz:
xyzt-5544 ~~40
__giz__ ~~100
_meLinDa_ ~~60
loliss ~~ 40
Y yesil_zeytin_ ~~50
@melikeeee ~~ 80
kalinkaselin ~~80
@N-A-R ~~50
minerva1988 ~~ 40
@kitap_asigi ~~ 50
@_ezelneva_ ~~40
DonukPudra ~~50
_Lavin_ ~~30
Skosnob ~~ 30
azra2004 ~~ 80
@__ATALANTE ~~100
K KenyaliZehra ~~50
@Papatya ~~40
OKYANUSYAA ~~40
@gurudaguruda ~~25
YEKTA61 ~~30
@Ruhimucerret ~~ 40
COLIN ~~ 40
Cicoretti ~~ 36
Eunike ~~40
bir garip oblomov ~~ 30
Ben geçen sene aşamadım. Hatta hedefime bile yaklaşamadım.hadi hayırlısı
hedef koyamam ama bende 2017 yi okuyarak geçirmeyi düşünüyorum okudukça yazmak paylaşmak güzel
umarım herkes hedefini aşar
inşaAllah tatlımmiyiyim canım saolasın bu sene burdayım sık sık görüşürüz ortak noktamız olsun burası
yap! bu sene kaç okudun?hedifimi 60 mı yapsam
3.5 yaşında tam:)Daim olsun inşallah. Kaç yaşındaydıydı. Bizimkilerde kipat diyorlar:)
hedefim 40tıyap! bu sene kaç okudun?