Kızlar yıl sonu acayip yoğunum
arazi görevlerim var sürekli, akşam geç gidiyorum eve ve yorgunluktan bitap düşüyorum
bildirim de yapmıyorum doğal olarak
gruptan çıkarılır mıyım yani :)
pek alışmıştım buraya da, sebep tutunamayanların kendisi değil, burdaki yoğunluk evdeki tükenmişliğim
Kızlar yıl sonu acayip yoğunum
arazi görevlerim var sürekli, akşam geç gidiyorum eve ve yorgunluktan bitap düşüyorum
bildirim de yapmıyorum doğal olarak
gruptan çıkarılır mıyım yani :)
pek alışmıştım buraya da, sebep tutunamayanların kendisi değil, burdaki yoğunluk evdeki tükenmişliğim
Haber verdikten sonra atılmazsın canım, o kadar da gaddar değiliz
yokkk hergün burda olurum kiArada girip iki kelam edersin yine de dimi
Ben Kasım ayında yaklaşık 10 gün hiç yoktum buralarda düğünden - balayından dolayı, ama beni listeden çıkartmadılar, anlayışlı kızlar bizim kızlar
yokkk hergün burda olurum ki
pc başında olduğumdan sıkıntı olmuyor millet kaçamağımı anlamıyor, çalışıyorum sanıyorlar buradayım yani
sadece okuyamayabilirim 1 hafta kadar ancak haftasonları bildirim yapabilirim
Tabii ki gelebilirsiniz.Kızlar bu arada ben burayı yeni keşfettim. gruba bende girmek isterim . hedef belirlemişsiniz galiba 2017 için çok sayfa olunca okuyamadım bende belirleyebilir miyim? geç mi kaldım
Tabii ki gelebilirsiniz.
Birinci sayfadaki ilk mesajı okur musunuz?
İki basit kuralımız var.
İki günde bir buraya uğrayıp okuduğun kitabın sayfasını (ya da ne yazmak istersen) bildirmek ve kitabin bitince aşağıdaki linkteki konuya "xyz kitabım bitti" gibi bildirimde bulunmak.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/okuyucu-listemiz-ve-bildirimleriniz.592561/
Evet, 2017 için hedef koyduk.
Fakat zorunlu değil.Ayrıca ben mesela geçen sene koyduğum hedefe ulaşamadım.
Aramıza hoş geldiniz.
napalım başka çözüm yokBeni de her gören çalışıyorum sanıyor PC başında
Ben işte çözüm olarak e-kitap okumayı buldum. Kitap kadar keyifli olmuyor ama iş olmadığı zamanlarda bilgisayarda saçma sapan takılmaktan iyi geldi bana
napalım başka çözüm yok(
acayip işim var :) elimde bir kitabı görseler allaaahhh :) araziler de var, malum doğudayım kar kış buz
yoruluyorum mecalim kalmıyor okumaya
ne bileyim :)
geçer elbet
neler geçmiyor ki
Teşekkür ederim hoşbuldumsüpermiş o zaman :) Zaten kitap okumayı seviyorum hedef de belirleyince daha teşvik edici olur diye düşünüyorum. O zaman ben 40 diyorum listeye ekleyebilirseniz beni de sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?