• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

!!! kizlar mesajim gume gitmez umarim bu sefer. Karl Ove Knausgard Kavgam serisini okuyaninizvar mi? cok ovmusler biraz sisirilmis olabilir sanki ama merak da ediyorum. ALÜÜÜÜ :KK31::KK31::KK31:
Haftasonu cok muhabetyini yapti bi kitapagaci grubumjz var.yerin dibine soktular.adamin cocukluktan baslayip anilarini anlatiyormus.hos ve bos kitaplardan anlayacagin

sen şimdi yarın doğurcan he :cry:
o test çubuğunu yollaman dün gibi aklımda
dur ben bi duygulanıp geleyim :cry::cry:
loliss loliss neler duyuyorum? Bana test çubuğu yollamadın. :( (şaka yapıyorum. ben o zamanlar buralarda pek yoktum. sonra fark ettim hamile olduğunu ;) )

Neyse bana da _meLinDa_ _meLinDa_ m yollar inşallah. 2017 yılında bekliyorum Melinda, unutma! :)

loliss loliss sabah iş yerine geldim. üstümü çıkarıyorum. "ay bugün günlerden ne? loliss doğum yapacaktı." dedim

:KK70::KK70::KK70:

Mağazalarda da mı indirim varmış. Ben haftasonuna özel sanıyordum o_O
ben haftasonu gördüm mağazada bana yılbaşına kadar geldi ama belki ben yanılıyorumdur belki mağazada da sadece haftasonudur ama inşallah değildir ortak okuma kitaplarımızı oradan almayı planlıyorum

ben haftasonu gördüm mağazada bana yılbaşına kadar geldi ama belki ben yanılıyorumdur belki mağazada da sadece haftasonudur ama inşallah değildir ortak okuma kitaplarımızı oradan almayı planlıyorum

Ben sadece haftasonu için görmüştüm de inşallah yanılıyorumdur :dua:

%30 indirim vardı, kitap 27.70 TL'ye geldi canım. Kitapyurduna baktım 30 liraydı orda. 1.3 TL kar yaptım :KK53:
Çok tutumlu gördüm seni cesmicigim:)

Sapiens guzel bir kitap arkeoloji ve evrimle ilgili okudugum en akici dile sahip ve konulari ilgi cekici sekilde ele alan kitap. simdid3n guzel okumalar Melcigim
hemman sepetine ekliyorum merak ettim:)
Çekiliş bitsin küçük bi alışveriş yapicigim bende:)

popüler kitap fobisi var bende :KK53:
bi kitap ilk çıktığında çok popülerse alamıyorum, zaman geçsin o ilk popülerlik sönsün diye bekliyorum
o seri de kitap çılgınları grubunda 5345404435421 kişi tarafından paylaşıldı
belki güzel bir kitaptır ama ben okumadan nefret ettim :deli:
Bende de... Hatta popüler olan birçok şeyden uzaklaşıyorum. Bunu da inan havalı olayım vs diye yapmıyorum. Geçen düşündüm de çocukluğumdan beri böyleyim ben, bilinçli yapmıyorum yani... :KK39::KK23:

Veeee sonunda tutunamayanlar bitti:) bugün 13. Gün ıki günde okumadım 11 günde bitti :) günde 70 sayfa bu kitap için bence idealdi:)

Yorum olarak çok beğendim özellikle son 150 sayfası selimin gunlugunun olduğu yer beni benden aldı ama bu kitabı ıki üç yıl sonra yeniden okumak istiyorum hem daha bilinçli hem daha farklı bir gözle....
Kesinlikle tavsiye ediyorum ikinci bölüme kadar hicaz karışık ama sonrası gerçekten çok iyi...

Gün olur asra bedel le ilgili bişey söylemek istiyorum...

Konulara karşı hassasım demiştim daha önce mesela toplu taşımaya yada herhangi bi yerde kötü bi koku özellikle ter kokusu duyduğumda aklıma karanar geliyo:) koşup terlemeye başlayınca yavaş yavaş yayılan keşif kokusu.... aklımdan hep su geçiyo burdan bir karalar geçmiş:)

Veeee sonunda tutunamayanlar bitti:) bugün 13. Gün ıki günde okumadım 11 günde bitti :) günde 70 sayfa bu kitap için bence idealdi:)

Yorum olarak çok beğendim özellikle son 150 sayfası selimin gunlugunun olduğu yer beni benden aldı ama bu kitabı ıki üç yıl sonra yeniden okumak istiyorum hem daha bilinçli hem daha farklı bir gözle....
Kesinlikle tavsiye ediyorum ikinci bölüme kadar hicaz karışık ama sonrası gerçekten çok iyi...

Gün olur asra bedel le ilgili bişey söylemek istiyorum...

Konulara karşı hassasım demiştim daha önce mesela toplu taşımaya yada herhangi bi yerde kötü bi koku özellikle ter kokusu duyduğumda aklıma karanar geliyo:) koşup terlemeye başlayınca yavaş yavaş yayılan keşif kokusu.... aklımdan hep su geçiyo burdan bir karalar geçmiş:)
o hissiyatı bende çok seviyorum okuduğum kitaptaki karakterlere benziyen insanlar gördüm mi şu kadın şu şu erkek şu diyorum :KK48: mesela cumartesi günü deniz gezisine çıktığımızda teknede okuduğum mutluluk kitabındaki karaktere benzer kişiler vardı şok oldum:KK48: bu arada gün our asra bedel kitabına merak ettim baya okuyan olmuş okunacaklar listeme ekliyorum:spor:

Isilca kitaplara benim on yargının tek sebebi genelde ergen kitle tarafından Atila bayıla okunması .... yani genelleme yapmış olmayimda ergen kitlenin beğendiği tarzları ben genelde beğenemiyorum Ahmet Batman la tanışmam da bu grubun çok ovmesinden dolayı olmuştu yada Julia gardwod bir kitabını okudum hiç beğenmedim falan o yüzden .... eee okuyan orta yaşlı insanlar yada erkekler den de çok beğenen olursa okurum zannimca:)

loliss loliss neler duyuyorum? Bana test çubuğu yollamadın. :KK43: (şaka yapıyorum. ben o zamanlar buralarda pek yoktum. sonra fark ettim hamile olduğunu :KK66: )

Neyse bana da _meLinDa_ _meLinDa_ m yollar inşallah. 2017 yılında bekliyorum Melinda, unutma! :)

loliss loliss sabah iş yerine geldim. üstümü çıkarıyorum. "ay bugün günlerden ne? loliss doğum yapacaktı." dedim
ayy yollamam mııı
çerçeveletip asıcam artık o derece :rolleyes:

Haftanın 2 günü başka bir okula görevlendirmem oldu. Kız imam hatip ortaokulu okul ve aynı zamanda hafızlık eğitimi alıyorlar. 10 yaşında çocuklar yurtta kaliyorlar sabah 6 da başlıyor gün hafızlık eğitimi öğleden akşama kadar okul akşam yine yurt ve eğitime devam. Çok ilginç ve zor geliyor tek başlarına kendilerine bakıyorlar. üzülüyorum çocuklara :(

Back