• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

:duduk::duduk:

Kim geliyor?
Aslinda insan yalnizligi da ozluyor
evet ben çok seviyorum evimde yalnız kalmayı
bilmem ki, ya çağırırlar ya gelirler bizimkiler ya da eşiminkiler
korkacağımı düşünüyorlar nedense, hiç de korkmam aslında
bakalım inşallah atlatabilirim :olamaz:

Selam herkese,
Freud'un Kiz Kardesi bitti baslarda cok sevmemis gibiydim ama yanildigimi anladim. Kitap daha Dr. Sigmund Freud'un kiz kardeslerinden Afolfina Freud'un agzindan anlatilmis. Arka kapakta yazan "Naziler Viyanayi kusattiginda Dr. Freud'a verilen ulkeden cikis vizesi ve yaninda goturecegi kisiler listesi hakki verilir. Freud listeye doktorunu, hizmetcilerini, baldizini hatta kopegini yazmasina ragmen kiz kardeslerini arkasinda birakir" seklinde bir bolum var.
Bu bolumden yola cikarak -sahsimin gerek filmler gerek kitaplarda bikmis oldugu- nazi zulmu temasi ve Dr. Freud'un insafsizligi ve bu cercevede gelisen olaylar gibi bir dusunceyle kitaba baslamistim. Ama oyle bir kitap degilmis. Farkli gozlerle deliligi, aciyi, hayalkirikligini ve tabi ki o donemi anlatiyor. Listenizde olmasi gerek bir kitap.
Umarim okur begenirsiniz.
Sevgiler.

Tutunamayanlar sy. 135
BU hafta zor ilerlerim..
Islerim yogun yil sonu geliyor.
Evde 2 gun olacagim onda da h.sonu misafirim var ve temizlikcim doluymus.
Keremle ufaktan benim yapmam lazim koca ev gozumde buyuyor.
Bu aralar kardesimle ilgili ailevi sorunlar var aklim orda.
Yarin onunla gorusecegim oglen vs vs.
Kafam da bedenim de yorgun ve dolu.

Bu arada hafif ve kolay pratik tariflerinizi de beklerim h.sonu misafirlerim icin

Tutunamayanlar sy. 135
BU hafta zor ilerlerim..

Bu arada hafif ve kolay pratik tariflerinizi de beklerim h.sonu misafirlerim icin

Kıyamam.
Yapıp getiresim geldi.

Merhaba kızlar :kahve:
Yüzük kardeşliği sayfa 141deyim. Kitap epey sardı. Akşam herkes uyuduğunda sakin kafayla okuyabilsem güzel okurum ama benim de uykum geliyor eşim yattıktan sonra :KK67:
Minnoşum uyuyor. Biraz daha okuyayım :KK6:

Tutunamayanlar sy. 135
BU hafta zor ilerlerim..

yemeğe mi çaya mı gelecekler? ben hala temizlikçi çağıramıyorum o çekincemi üstümden atamadım başkasına nasıl temizlik yaptırırım diyip duruyorum aslında çok ihtiyacım var :işsiz:

O yaparken sen de çekmece düzelt
utanıyorum işte kadın gelecek aa ne pismişsin diyecek gibi geliyor bana:KK70:birde benden yaşça büyük olursa şunu yap bunu yap diyemem ben:KK51: komşumuz vardı hamama gitmeden önce yıkanırdı hamamdakiler ne pis kadın demesin diye bende onun gibi oldum temizliğe kadın çağırırım evimi temizlerim:KK59:

Back