iyi akşamlar kızlarSkosnob geçmiş olsun
dün aslında gün olur asra bedel e başlayacaktım ama işyerimnde unutmuşum komik kız okudum 100 sayfa yarın ilkyardım sınavım var bu akşam ona çalışacağım kitap okuyamam
iyi tatiller
__giz__ sair yagmurdan konusmaz,yagar.
Ne guzel bir cumle. icinde herseyi barindiriyor.
Cok merak ettim bende kitabi yorumundan sonra.
Yilbasi hediyesi miYeni evli oldugunuz nasil da belli Hic boyle seyler yapmadim ben. Cok mu odunum acep
Rahat vermeyen sen ol canım, şikayet etmem ben
Dinamik ruhlu kadin
Yok yaa, ruhum uyuyor şuan. İşe mecbur geldim, yoksa sıcacık yatağımda olmak isterdim miskin miskin yatardım ben de ne olacaktı ki
Günaydın kızlar
Bugün yalnızım gün boyu. Mutfakta işlerim var. Onları bitirince inşallah kitabıma gömülürüm. Öğleden Sonra da spora giderim. Sağlıklı yaşlanacağım ben
pek beklentiye girme canım erkeklerden bir şey beklememeyi öğretiyor evlilikYeni evli olduğumuz için şuan eşimi eğitme çabalarındayım, ondan ufak hediyelerle ona gaz vermeye çalışıyorum. Bakalım başarabilecek miyim
Mutfaktaki kek börek işimi bitirince dalacağım hemen kitabıma
dünün acısını çıkar bol bol. keyifli okumalar
pek beklentiye girme canım erkeklerden bir şey beklememeyi öğretiyor evlilikiçinden gelirde yaparsa ne ala
nihaa haaxyzt-5544 bugun buralar sessiz olmicak
Rahat vermicem sana
Bu arada herkese gunaydin..
YAtaklarinda yatan miskinlere de
bugün benim de mutfağı silip süpürüp,dolapları düzenleyip kurabiye yapmam lazım ama kahvaltıyı bile toplamadım dahaMutfaktaki kek börek işimi bitirince dalacağım hemen kitabıma
Yani öyle umuyorum.
nihaa haaxyzt-5544 sana kitap okutmicaz bugün
bugün benim de mutfağı silip süpürüp,dolapları düzenleyip kurabiye yapmam lazım ama kahvaltıyı bile toplamadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?