- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Şirket bilg giriyorum resim çıkmıyor ki canım. kaçıncı sayfadan bahsediyorsun ?
Bu ara da mesaim bitecek. Eve gittiğimde msjına cevap yazabilirim.
SpoilerEki Görüntüle 1922920 Kızlar ya, Tutunamayanlar gerçekten anlaşılması zor. Nereden geldik şimdi buraya? Burayı atlasam bir şey kaybeder miyim?
Kitabı okuyup bitirecem ve sonunda hiç bir şey anlamamış ve keyif de almamış olacağımdan korkuyorum.
Oh senin yolun cogunu gitmissin. Canim sen ne zaman basladin kitaba?:) tutunamayanlar 540 bugün 600 e gelmeyi hedefliyorum inşallah:)
Yilbasi hediyesi miBen de bugün kitap okuyamayanlardanım. İşle ilgili bişeyler çıktı, sonra da eşime yılbaşı hediyesi olarak fotokitap hazırlıyorum, onun fotoğraf seçimi derken dağıldım iyice. Bugün şu fotokitabı bitirsem bari ne iyi olur
Bunu gostermeyeydin iyiydiEki Görüntüle 1922920 Kızlar ya, Tutunamayanlar gerçekten anlaşılması zor. Nereden geldik şimdi buraya? Burayı atlasam bir şey kaybeder miyim?
Kitabı okuyup bitirecem ve sonunda hiç bir şey anlamamış ve keyif de almamış olacağımdan korkuyorum.
ben dde daha bu şiire gelmedim, madem ileriki sayfalarda şiirin açıklaması var gerçekten bura atlansa olur mu :)Spoiler
Cnm burda Selimin yazdığı 600 misralik bi şiir var böylece okunduğunda pek bişe anlaşılmıyor Selim sonradan 100-150 sayfa kadar açıklamasını yazmış evde durmasın diye Hilmi diye bir arkadaşı var ona vermiş . Turgut hilminin evinde gülmeye Selim'i soruyor oda yazdığı bi şiir var ve açıklaması var diyor o u veriyor o şiir bu
Selimin kişiliğine dair ve yaşadıklarına dair ilk ip ucu bu şiir....
Sakın bırakma bu şiir ve açıklaması bitince kitap oldukça akıcı ilerliyor
Ben busefer de bırakmam
buranın gazıyla başladım, bıraksak mı düşüncesine kapılırsam bir daha okuyamam yazık olur.
ben kitabı 82. sayfadan sonra anlamaya başladım yani anlaşılır yazmış,
aralık sonuna daha 20 gün var sindire sindire olmadı geri dönüp bir daha okuyacağım ama bitecek....
bırakma canımGerçekten haklısın ama 100. Sayfalar itibariyle daha anlaşılır
Sayfaya bakınca bir şok geçirdiğimi inkar edemem. Ama bırakmayı düşünmüyorum. bu sayfalar zorluyor sonra akıp gidiyor dedi bizim bilgeler. Güvenerek ilerleyeyim205. Sayfa
Ya çok üzülüyorum ya, okuyorum kitabı, biliyorum da çok kıymetli bir kitap olduğunu ama gel gör ki bırakmak istemiyorum. Ve sonunda kitabı çok sevmek iyiki okumuşum demek istiyorum
Ben baştan sona her anını çok sevdim kitabınbir üstteki fotoğraflı mesajıma bakar mısın?
ya bir de okuyanlar, siz de benim gibi 100 lü sayfalarda anlamamaktan şikayetçi olup sonra beğendiniz mi nasıl oluyor o?
Attigin fotograftan sonra ben baslamayabilirim bileTutunamayancılar
Komple bıraksak mı kitabı
Oyy kiyaamammmBenim kitabım. da gelseydi keşkeben de anlamasaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?