Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa bitişi tahmin etmiştim. Ama yine de bitince boş boş bi baktım hımmmlayarakBitirdim şimdi vovvv diyorum
yok yazdıklarımız öyle şeyler değil canım, en başında ilk sayfadan anlayacağın şeylerKızlar ben daha başlamadım spoi pardon sürprizbozan vermeyin ya
inşallah canım, ben de sabırla keyif alacağım yerlere gelmeyi bekliyorum.Tutunamayanlar da iç konuşmalardan şimdiye geçiş anını ya da geçmişe geçişini seviyorum ben. Bu tekniğin adı neydi hatırlamıyorum ama yanılmıyorsam Tristram Shandy Beyefendi'nin Hayatı adlı kitap ta bu teknikle yazılmış. Kitaplığımda var ama okumaya cesaret edemediklerimden.
Tutunamayanları yarım bırakmıştım ama yanlış zamandı benim ki. O sıra iş yerinde yoğundum ve sınava girecektim. O yüzden yarım bıraktım. Şimdi keyif alacağımı düşünüyorum.
OKYANUSYAA
Yaa bitişi tahmin etmiştim. Ama yine de bitince boş boş bi baktım hımmmlayarak
Tatlım ya Dorian kimyagere mektup yazdı ya. Kimyageri neyle tehdit etti bahsedilmedi değil mi kitapta?
Ben de öleceğini tahmin ediyoduö ama o şekilde olacağını hiç düşünmedimYaa bitişi tahmin etmiştim. Ama yine de bitince boş boş bi baktım hımmmlayarak
Tatlım ya Dorian kimyagere mektup yazdı ya. Kimyageri neyle tehdit etti bahsedilmedi değil mi kitapta?
Evet buralar net canım
peki konuşmalar, bir eser yazalım diyor Turgut, selim ölmüşken kafasında mı canlandırıyor selimi, karşılıklı beyninin içinde selimle mi konuşuyor.
konuşma tireleri yok, kim kiminle kime konuşuyor
of noluyor :))))
resmen boş okuyorum anlayamıyorum :)
hayırlısı
Bilinç akışı tekniğiTutunamayanlar da iç konuşmalardan şimdiye geçiş anını ya da geçmişe geçişini seviyorum ben. Bu tekniğin adı neydi hatırlamıyorum ama yanılmıyorsam Tristram Shandy Beyefendi'nin Hayatı adlı kitap ta bu teknikle yazılmış. Kitaplığımda var ama okumaya cesaret edemediklerimden.
Tutunamayanları yarım bırakmıştım ama yanlış zamandı benim ki. O sıra iş yerinde yoğundum ve sınava girecektim. O yüzden yarım bıraktım. Şimdi keyif alacağımı düşünüyorum.
OKYANUSYAA
kasım ayı
zülfü livaneli-konstantiniyye oteli bitirdim
aralık ayı
zülfü livaneli-mutluluk
hanımlar bildirim sayfası topiğine yalnızca bitirdiğimiz kitabı yazıyoruz7 aralık,Zülfü livaneli-leyla'nın evi kitabina basladim,30.sayfadayim
Ben yanlis yerle karistirdim galiba pardonhanımlar bildirim sayfası topiğine yalnızca bitirdiğimiz kitabı yazıyoruz
Başladığınız kitapları yazarsanız liste yapan arkadaşımıza sıkıntı olabilir
Ben de öleceğini tahmin ediyoduö ama o şekilde olacağını hiç düşünmedim
Ne zeki adammış Oscar vallahi, bayıldım ben kurguya
Filmini de haftasonu izlicez
Yok bahsetmedi diye biliyorum ben de
Kimyagerin gay durumları var da onla mı tehdit etti acaba diye çıkarım yaptım
Rahmetlinin günahına girmiyim
Ay evet bilinç akışı. Bende seviyorum. Başlayayım Tutunamayanlarıma.Bilinç akışı tekniği
Ben de çok severim
Yatarken biraz okuyabilirsem başlıcam ben canımAynı şeyi düşünmüşüz o zaman günahına girdik sayılmaz
İyi ki okumuşuz.
Sen şimdi Gün olur asra bedele mi başlıyorsun?
Ay evet bilinç akışı. Bende seviyorum. Başlayayım Tutunamayanlarıma.
netim çok yavaş cvp verene kadar düzelmişsin msjını :)Ben yanlis yerle karistirdim galiba pardon
Selam kızlar Patrick Süskind 'ın KOKU yu okuyan varmı ?
Sen de insansın. Üzme bu kadar kendini.Onlar için dünyadaki en mükemmel insansındır ayrıcaEren 5 yaşında Neva 3,5
sağol canım ya hakikaten uykulu olunca ben çok sinirleniyorum ya böyle çocuklarına hiç bağırmayan hep çok iyi davranan sabırlı annelere çok özeniyorum
Bizde hiç Nevayı kullanmadık hep Ezel dedik kızıma hatta birara Neva'yı soyadı zannediyordu hepimizin adına ekliyordu yavrum.
bilmem ki acaba sen benim katilim misin?
ben okuyorum şu an yorum yapayım mı :))Seni yoldan çıkarayım boşver tutunamayanları bugün Gün olur asra bedel'e başlayalım
Evet sonra fark edince duzelttim. Uyarin icin saol. Bir kac baslik olunca buraya da hangi sayfada olundugu yaziliyor. Ben yeniligin heyecniyla her yere yaziyorumnetim çok yavaş cvp verene kadar düzelmişsin msjını :)
doğru yere yazmışsın ama aralık 1 /2 diye kaçıncı kitabı bitirdiğimizi yazıyoruz ay sonu zorluk olmasın diye