• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

yahuu kızlar vallahi billahi öyle konuşuldu :)
bir geçmiş sayfalara bakın kurban olayım :))))
hatta iki kişi siz başlayın ben sonra katılırım dedi ben de dedim ki olmaazzz hep birlikte başlarız şubat olsun mu hem nar da katılmış olur diye
sonra bir başkası aynı zamanda olmasa bile aralığa kadar bitirelim diye anlaşalım sonra aralık sonu kitap değerlendirmesi yaparız dedi :)
bu aralar çok gel git akıllıyım da, ben mi hayal görüyorum diye şüpheye düşüyorum şimdi :KK70::KK70::KK70::KK70:

Yok yok doğru hatırlıyorsun :-)

Herkes farkli araliklarda tutunmak istiyor :KK48:
Haydi bi gaza gelip bugün başlayalım Tutunamayanlara

Bugün müüüü :KK43:(((
listedekilerin hepsi bırakırsa ellerindeki kitapları tamam başlayalım
oyhhh çok ani oldu :)))))))))))

Kitap bende yok yahu ay durun heyecan yaptim. :p

K KenyaliZehra cigim haftaya pazartesi baslayalim mi herkese uyarsa??? Gec mi olur ?

Ben elimdekini bitirmeden başlayamam sanırım. Ama 1 hafta 10 güne biter elimdeki, arkadan yetişirim size sanırım.

Tutunamayanlara 2-3 gün içinde başlayacaksak başlarım çünkü 20 sinde ortak okuma kitabı var ona başlayacağım o güne kadar bitirmiş olmam lazım. Eğer başlayamazsakta ortak okumadan sonra ocak ayı Budala başlayacak. Sonrası İnce Memede de katılmayı planlıyordum. Baya geç bir tarih olmasını talep etmek zorunda kalcam.
Benim durumum budur arkadaşlar.

Olmaz hep birlikte K KenyaliZehra xyzt-5544 xyzt-5544 :)
hem benim de elimde kitap var
birde 10 güne başlarsak aralık 15 falan oluyor.
ocaka kadar bitiririz değil mi çünkü sonra kumarbaz ve ince memed var ya

Hepimiz aynı anda başlamak yerine Aralık sonuna kadar bitirmek üzerine plan yapsak olmaz mı?
Birkaç kişi varız, herkes uyması mümkün değil sonuçta. Ki bu ay okunması gereken başka kitaplar da var. Uygun olan başlasın Aralık sonunda da kitabın analizini yapalım.

Evet mantıklı hatunun hali başka. Evlilik sana yaradı Kuzum :KK66:

Bence de yılbaşına kadar Tutunamayanlar bitsin diye konuşalım
Gün Olur Asra Bedel e ben de katılcam

Korkmayalım, bizim elimizden kurtulamaz kitaplar

Tüm etiketlerim karıştı:KK70:
Tutunamayanlar için çezminazın dediği gibi aralıkta okuyalım. Herkes kendi istediği an başlasın ve aralık sonu konuşalım fikrine katılıyorum.

Ozaman ben an itibariyle elimdeki Henri Chariere-Kelebek i bırakıp
Tutunamayanlara başlıyorum eğer aralık sonuna kadar bitirme kararı kesinleşirse :)
cünkü daha etiketlenip okumaya dalan burda olmayan kızçeler var :)

Tutunamayanlara son karar için biri beni etiketler mi lütfennn
birazdan işten çıkıcam ve TSM korosuna gidicem çalışma var 9 dan önce de bitmez :KK43:
gelene kadar yada buraya girene kadar birsürü yazı olur burada
bana bu güzelliği yapsanız ne hoş olur :)

Etiketlerim Tatlım

ayyy tuttuğunuz kitap olsun,
sağolun var olun kızlarrr :KK66: K KenyaliZehra SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim

bende istiyorum tutunamayanları eşimin kız kardeşinin tavsiyesiyle almıştım ama hiç kısmet olmadı zülfü livanelileri bitirmeye çalışıyordum başlarsanız başlarım bende:halay:

Aralik sonu guzel bi tarih ama ben verdigim uzun aradan sonra istedigim ivmeyi kazanamadim bir de kitabi alicam kargo suresi filan derken kitap bitmeden aralik bitebilir. xyzt-5544 xyzt-5544 aklinla bin yasa. kitabimi da is yerinde unutmusum gicik oldum

İyi geceler kızlar
Tutunamayanlar dan haber yok sanırım değil mi :)
ancak eve girebildim

Kızlar bakınnn aralık sonu :) benzer msj ları bulup kopyaladım karışık oldu ama :)
öyle olunca ben de elimdeki kitabu bırakıp tutunamayanlara başlayıverdim :))

hatta iki kişi siz başlayın ben sonra katılırım dedi ben de dedim ki olmaazzz hep birlikte başlarız şubat olsun mu hem nar da katılmış olur diye
sonra bir başkası aynı zamanda olmasa bile aralığa kadar bitirelim diye anlaşalım sonra aralık sonu kitap değerlendirmesi yaparız dedi :)
bu aralar çok gel git akıllıyım da, ben mi hayal görüyorum diye şüpheye düşüyorum şimdi :KK70::KK70::KK70::KK70:
Yok onları hatırlıyorum da öylesine fikir teatisi yapıyoruz gibi algıladım ben :deli: kesinleştiğini fark etmedim.

ah kuzum ya geçmişe dönmüşsün de hepimizin konuşmasını etiketlemişsin. benim hatırladığım tamam aralık demedik havada kaldı. o zaman hemen başlayayım oyun bozanlık yok:KK48:

Yo oyle dedik aralik sonunda herkes okumus olur yorumlariz diye onerdi sanirim cesmi naz gerci ben yetirtiremeyecegim ama oyle konusuldu

Öyle mi konuşuldu en son :KK57:

Tutunamayanlar'ı okuyacak arkadaşlarım ne diyorsunuz bu işe?
@_asmunikal_ , SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim , minerva1988 minerva1988 ,@Ruhimucerret (hastasın şu ara ama) eksik etiketlediklerim vardır mutlaka. :silah:

Ben de kütüphaneden alıp başlamalıyım o halde ama pazartesiden önce olmaz gibi :işsiz:

:skandal::skandal::skandal: hemen alıp başlamalıyım.
ben de kütüphaneden alıp okumayı düşünüyorum. :spor:
Canim ben sipariş verdim bekliyorum yarın gelir inşallah

Back