• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bülbülü Öldürmek bitti.
Gercekten cok basarili bir kitapti banaa göre. Bir cocugun gozunden olaylari boylesine muhtesem sekilde anlatabilmek zor iş. Muazzam eserlerden biri. Atticus karakterine bayildim. Oyle guzel bir baba portresi ki. Kucuk Scout'un hircin haĺlerinde de kendimi buldum. :KK48: Filmi de varmis kitabin. Cok eski ama bulabilirsem izleyecegim yarin.
Öpuyorum hepinizi kizlar. :KK15:

Çok özel ve çok sevdiğim bir kitaptır. :KK68:

Günaydın herkese :KK51:

Sarah Jio - Kelebek Adası dün akşam bitti. Bi çırpıda okunan kitaplardan olduğu için zorlanmadım zaten. Yolda okumak için yanıma Charles Dickens - Bir Yılbaşı Öyküsü kitabını aldım. İş Bankası Gençlik Klasikleri'nden. İnce bir kitap zaten.
La Sonsuzluk Hecesi'nde de 175. sayfadayım. Biraz işlerim var şimdi, onları hallettikten sonra devam ederim, güzel ilerliyor zaten kitap. Fazla zorlamadan ama akılda kalarak ilerliyor.

Tutunamayanlar kitabıyla ilgili de gözüm korkmadı da sanırım PDF olarak okumak çok zor olacak. Acaba diyorum hiç kitabı ziyan etmesem de ne zaman alabilirsem kitabı o zaman mı okusam? Çok kararsızım o konuda. Kitabı alacak olursam da sanırım uzun bir süre alamam. Belki Şubat ayında günümde hediye gelir bana :p:p
Bu yüzden sana pdf okuma demiştim. Her kitap PDF okunmamalı. Bide bu kitabının kütüphanen de olması gerekiyor. Belki bir insan evladı alır :KK53:

Gunaydinlar

Ben de ani degisiklikle Tutunamayanlari tekrar elime alacagim :KK200::KK200:
:temizlik:
Bende haftaya düşünüyorum. Kitapdaş oluyoruz seninle:dondurma:

Günaydın.
Günaydın herkese
Bugün biraz rahatsızım.İşe gidemedim.Vicdan azabı beni bırakırsa bol bol kitap okumak istiyorum

Geçmiş olsun canım. vicdan azabını boşver dinlen güzelce. sana ait gün olsun bugün.

Stefan Zweig - Bilinmeyen Bir KAdının Mektubu kitabı için kiminle sözleşmiştim ben hatırlamıyorum o_O
Benle benle. Ama şimdi ben Tutunamayanlara başladım. Sonra da Gün olur Asra bedel var. Başka okuyacak kitabın yoksa seni madur etmeyeyim oku kuzum sen.

Skosnob Skosnob geçmiş olsun canım.
Bende de aynı durum var, halsiz hissediyorum kendimi umarım hasta olmam. :110:
Geçmiş olsun. Kış kendinini iyice hissettirdi dikkat et kendine.

Back