Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bülbülü Öldürmek bitti.
Gercekten cok basarili bir kitapti banaa göre. Bir cocugun gozunden olaylari boylesine muhtesem sekilde anlatabilmek zor iş. Muazzam eserlerden biri. Atticus karakterine bayildim. Oyle guzel bir baba portresi ki. Kucuk Scout'un hircin haĺlerinde de kendimi buldum. Filmi de varmis kitabin. Cok eski ama bulabilirsem izleyecegim yarin.
Öpuyorum hepinizi kizlar.
Selam kızlar.
Sefiller 5'e başlamış bulunmaktayım
Çok mu yoruyorlar ablamıza Okumayacağım zaman stres oluyor bende
İş bankası Hasan Ali Yücel Klasikleri olanını okuduk çoğumuz canım, 5 cilt olanıHangi yayınevi canım. Ben ödünç alıp okumuştum. Uygun bir zamanda kütüphaneme almak istiyorum da
Özge cevap vermiş. İş Bankası 5 cilt. Çeviri çok güzel.Hangi yayınevi canım. Ben ödünç alıp okumuştum. Uygun bir zamanda kütüphaneme almak istiyorum da
Bu yüzden sana pdf okuma demiştim. Her kitap PDF okunmamalı. Bide bu kitabının kütüphanen de olması gerekiyor. Belki bir insan evladı alırGünaydın herkese
Sarah Jio - Kelebek Adası dün akşam bitti. Bi çırpıda okunan kitaplardan olduğu için zorlanmadım zaten. Yolda okumak için yanıma Charles Dickens - Bir Yılbaşı Öyküsü kitabını aldım. İş Bankası Gençlik Klasikleri'nden. İnce bir kitap zaten.
La Sonsuzluk Hecesi'nde de 175. sayfadayım. Biraz işlerim var şimdi, onları hallettikten sonra devam ederim, güzel ilerliyor zaten kitap. Fazla zorlamadan ama akılda kalarak ilerliyor.
Tutunamayanlar kitabıyla ilgili de gözüm korkmadı da sanırım PDF olarak okumak çok zor olacak. Acaba diyorum hiç kitabı ziyan etmesem de ne zaman alabilirsem kitabı o zaman mı okusam? Çok kararsızım o konuda. Kitabı alacak olursam da sanırım uzun bir süre alamam. Belki Şubat ayında günümde hediye gelir bana
Bende haftaya düşünüyorum. Kitapdaş oluyoruz seninleGunaydinlar
Ben de ani degisiklikle Tutunamayanlari tekrar elime alacagim
Sen daha bitiremedin miÖzge cevap vermiş. İş Bankası 5 cilt. Çeviri çok güzel.
Bu yüzden sana pdf okuma demiştim. Her kitap PDF okunmamalı. Bide bu kitabının kütüphanen de olması gerekiyor. Belki bir insan evladı alır
Hastayım Katilimle de kurbanımla da ilgilenmiyorumSen daha bitiremedin mi
Soylicem bak sonunu
Katilini bulmaya harcadigin enerjiyi Jean amcama harca
bi ayak yapmalarŞubat ayını bekleyeyim o zaman, alan olmazsa artık gözümü karartır kendim alırım napayım
Ahh kusumm gecmis olsun cokHastayım Katilimle de kurbanımla da ilgilenmiyorum
Bir şeymi ima ediyor anlamadım kibi ayak yapmalar
Bir şeymi ima ediyor anlamadım ki
bi ayak yapmalar
Bir şeymi ima ediyor anlamadım ki
İş bankası Hasan Ali Yücel Klasikleri olanını okuduk çoğumuz canım, 5 cilt olanı
harikaydı çevirisi, sayfa düzeni vs
Hastayım Katilimle de kurbanımla da ilgilenmiyorum
Dikkat et cnmSkosnob geçmiş olsun canım.
Bende de aynı durum var, halsiz hissediyorum kendimi umarım hasta olmam.
Günaydın herkese
Bugün biraz rahatsızım.İşe gidemedim.Vicdan azabı beni bırakırsa bol bol kitap okumak istiyorum
Benle benle. Ama şimdi ben Tutunamayanlara başladım. Sonra da Gün olur Asra bedel var. Başka okuyacak kitabın yoksa seni madur etmeyeyim oku kuzum sen.Stefan Zweig - Bilinmeyen Bir KAdının Mektubu kitabı için kiminle sözleşmiştim ben hatırlamıyorum
Geçmiş olsun. Kış kendinini iyice hissettirdi dikkat et kendine.Skosnob geçmiş olsun canım.
Bende de aynı durum var, halsiz hissediyorum kendimi umarım hasta olmam.
Benle benle. Ama şimdi ben Tutunamayanlara başladım. Sonra da Gün olur Asra bedel var. Başka okuyacak kitabın yoksa seni madur etmeyeyim oku kuzum sen.