- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elenaferrante çok geçmiş olsun tekrar.Şimdi nasılsın
Ben de konulara karşı inanılmaz hassasım bazen nefret ediyorum bu huyumdan ... sürekli herşey kokar bana güzel de kötü de... hatta koku hafızam da baya iyidir bi yerde bi koku duyduysam daha önce onu nerde duyduğumu mutlaka hatırlarım... her gittiğim yeni bi mekanın yad evin önce kokusunu alırım ona göre o yer hakkında düşüncelerim gelişir... bide her evin kendi kokusu vardır ya en hayret ettiğim şey mesela karşı komşumun deterjanla karışık soğan kavurması gibi huzurlu bi ev kokusu var kapısı açık kaldığı zaman apartman boşluğuna yayılır sabahları o kokuyu aldıysam çok hoşuma gider of ne çok konustum söz konusu koku olunca sayfalarca yazabilirim sanırım:)Ben okudum.Arada bir bölümünde sıkılmıştım sadece ama onun dışında çok büyük keyif aldığım bir kitap.Kokulara karşı da çok hassas olduğum için etkilenmiştim.
Sen de insansın. Üzme bu kadar kendini.Onlar için dünyadaki en mükemmel insansındır ayrıca
Hahahahah koptum nevayı soyadı gibi kullanmasına
John Milton'un Adem ve Havvasi miydi bu?okurken gözlerim oldu resmen
Eki Görüntüle 1922585
Dönüsümü okudun mu?Ben gecenlerde Franz Kafka'nin Dava kitabini okumustum ya, o gunden beri hep Kafka okuyasim var. Hatta Dava'yi bi kez daha alip okuyasim var. Hic boyle birsey hissetmemistim daha once. Hala beynimde o kurgular var. Bisey beni cekiyor oraya surekli. Ve elimde hic Kafka kitabi yok.
John Milton'un Adem ve Havvasi miydi bu?
Günaydın herkese
Bugün biraz rahatsızım.İşe gidemedim.Vicdan azabı beni bırakırsa bol bol kitap okumak istiyorum
Çok mu yoruyorlar ablamıza Okumayacağım zaman stres oluyor bendeBiri günleri 48 saat yapabilir mi? Hiç kitap okuyamıyorum. Çok yoğunum. Az kaldı hunimi takıp dolaşacağım.
günaydın herkese
Skosnob cuğum geçmiş olsun çok
neden vicdan azabı çekiyon?
Gece yatarken Gün Olur Asra Bedel'e başladım çok azcık okudum sayfa 22
Nazan Bekiroğlu'nun LA Sonsuzluk hecesi kitabı
Geçmiş olsun canım
Ben hasta olsam hiç vicdan azabı duymazdım valla, ohh mis gibi yatardım evimde
Sağolun kızlar.Ne zaman işe gitmesem vicdan azabı yapıyorum.İşkolik de değilim aslında.Sanki oraya gidip kıvransam daha mı iyi ama gel de içime anlat
Cok ama cok gecms olsunSağolun kızlar.Ne zaman işe gitmesem vicdan azabı yapıyorum.İşkolik de değilim aslında.Sanki oraya gidip kıvransam daha mı iyi ama gel de içime anlat
bence kütüphanende bulunsun tutunamayanlarGünaydın herkese
Sarah Jio - Kelebek Adası dün akşam bitti. Bi çırpıda okunan kitaplardan olduğu için zorlanmadım zaten. Yolda okumak için yanıma Charles Dickens - Bir Yılbaşı Öyküsü kitabını aldım. İş Bankası Gençlik Klasikleri'nden. İnce bir kitap zaten.
La Sonsuzluk Hecesi'nde de 175. sayfadayım. Biraz işlerim var şimdi, onları hallettikten sonra devam ederim, güzel ilerliyor zaten kitap. Fazla zorlamadan ama akılda kalarak ilerliyor.
Tutunamayanlar kitabıyla ilgili de gözüm korkmadı da sanırım PDF olarak okumak çok zor olacak. Acaba diyorum hiç kitabı ziyan etmesem de ne zaman alabilirsem kitabı o zaman mı okusam? Çok kararsızım o konuda. Kitabı alacak olursam da sanırım uzun bir süre alamam. Belki Şubat ayında günümde hediye gelir bana
bence kütüphanende bulunsun tutunamayanlar
kendini hazır hissettiğinde okursun diye düşünüyorum