Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bitiremedim daha, son anda saçma sapan işlerim çıktıDorian Gray'in Portresi bitti. Çok sevdiğim bir kitap oldu. _meLinDa_ bitirde gel konuşalım.
Ben biraz önce bahsettiğiniz Koku kitabını okumadım. Filmini izlemiştim yıllar önce. Kitabı okuyup tekrar filmide izlemek istiyorum. Film şahaneydi, Bu durumda kitap dillere destan olmalı.
Dorian Gray i de okurken koku filminin geçtiği sokaklarda gezdirdim Dorianı
Sorcaklarım var sana. Acele ederek okudum sanırım o yüzden atlamış olmaktan şüphelendiğim bi yer varben bitiremedim daha, son anda saçma sapan işlerim çıktı
akşama bitiricem söz
Bravo ben ilerleyemiyorum cok sıkıldım hala 67. Sf dayimBen Tutunamayanlar a başladım
110. Sayfadayım
Bravo ben ilerleyemiyorum cok sıkıldım hala 67. Sf dayim
Bravo ben ilerleyemiyorum cok sıkıldım hala 67. Sf dayim
Başlamadan soğuttunuz benigerçekten sıkıcı başları. bir de ben anlamıyorum. Turgut Selim ile ilgili anılarını mı anlatıyor. Birisi özet geçsin şu kitabı
Başlamadan soğuttunuz beni
ben de sana soracaktım kim kiminle konuşuyor anı mı yazı mı çatlıcam :)))gerçekten sıkıcı başları. bir de ben anlamıyorum. Turgut Selim ile ilgili anılarını mı anlatıyor. Birisi özet geçsin şu kitabı
Bitirdim şimdi vovvv diyorumSorcaklarım var sana. Acele ederek okudum sanırım o yüzden atlamış olmaktan şüphelendiğim bi yer var
Selim yürüyün üniversiteden arkadaşı yılar sonra gazetede Turgut selimin intihar ilanını görüyor ve selimin neden intihar ettiğini araştırmaya başlıyorgerçekten sıkıcı başları. bir de ben anlamıyorum. Turgut Selim ile ilgili anılarını mı anlatıyor. Birisi özet geçsin şu kitabı
Evet buralar net canımSelim yürüyün üniversiteden arkadaşı yılar sonra gazetede Turgut selimin intihar ilanını görüyor ve selimin neden intihar ettiğini araştırmaya başlıyor