• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Osmanlıdan Cumhuriyete son bozgunda 57. sayfadayım hızlı okuyamıyorum tarih kitabı olduğu için :S

Dorian Gray'in Portresi bitti. Çok sevdiğim bir kitap oldu. _meLinDa_ _meLinDa_ bitirde gel konuşalım.
Ben biraz önce bahsettiğiniz Koku kitabını okumadım. Filmini izlemiştim yıllar önce. Kitabı okuyup tekrar filmide izlemek istiyorum. Film şahaneydi, Bu durumda kitap dillere destan olmalı.
Dorian Gray i de okurken koku filminin geçtiği sokaklarda gezdirdim Dorianı :D

Dorian Gray'in Portresi bitti. Çok sevdiğim bir kitap oldu. _meLinDa_ _meLinDa_ bitirde gel konuşalım.
Ben biraz önce bahsettiğiniz Koku kitabını okumadım. Filmini izlemiştim yıllar önce. Kitabı okuyup tekrar filmide izlemek istiyorum. Film şahaneydi, Bu durumda kitap dillere destan olmalı.
Dorian Gray i de okurken koku filminin geçtiği sokaklarda gezdirdim Dorianı :KK70:
ben bitiremedim daha, son anda saçma sapan işlerim çıktı
akşama bitiricem söz :mad:

okurken gözlerim oldu resmen
upload_2016-12-8_17-2-1.png

gerçekten sıkıcı başları. bir de ben anlamıyorum. Turgut Selim ile ilgili anılarını mı anlatıyor. Birisi özet geçsin şu kitabı
ben de sana soracaktım :D kim kiminle konuşuyor anı mı yazı mı çatlıcam :)))
boş okumaya başladım 100. sayfaya kadar hala anlaşılmıyor mu ya :(((

SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim soğuma dur bakalım, yani hazırlıklı ol ona göre başla zaten sen de yarım bırakanlardansın değil mi

burada birlikte bitiricez inşallah ;)

Ben baslayamadim. :silah: Herkes anlayamamaktan sikayetci bu Tutunamayanlari. Benim de kaynim almis okumak icin. Zar zor 50. sayfaya gelmis. "Tek bi cumle bile kacirsan bisey anlamazsin cok dikkatli okunmasi gereken bi kitap." dedi. Bi de hic gitmiyor kitap dedi. Oguz Abimiz özel bi çaba sarfetmis heralde boyle olmasi icin dedim. :KK70:
Bugun hicbisey okumadim. Islerim vardi hep. Bir ara Bülbülü Öldürmek'in filmini izledim. Siyah beyaz. Baya eski sanirim 60 li yillarda cekilmis. Film de guzeldi ama eksik kalan yerler oldugu icin kitabi okumadan filmi izlesen, "bu neydi simdi ya" der insan. :KK48:

gerçekten sıkıcı başları. bir de ben anlamıyorum. Turgut Selim ile ilgili anılarını mı anlatıyor. Birisi özet geçsin şu kitabı
Selim yürüyün üniversiteden arkadaşı yılar sonra gazetede Turgut selimin intihar ilanını görüyor ve selimin neden intihar ettiğini araştırmaya başlıyor

Kızlar bu kitapta çok anı geçişler var Turgut , Selim'i anlatırken hem normal hayatta insanlarla konuşuyor günlük yaşamında hemde kafasının içindekileri yazmış
Bi insanın kafasından bir günde binlerce düşünce geçer ya .... mesela evden çıkmışsın yürüyorsun dusunuyosun hava ne kadar güzel birazda rüzgar var sanki , ya ütüyü gösteri unuttum acaba : tam o anda birisi görür karşıdan tanıdığın selam verir merhaba diye sende merhaba dersin yürümeye devam edersin yine kafanın içinden konuşursun ise gidince şunuda yapim ,ya şunu yetiatiremezsem , kahvaltı da yapmadım simit alim bari. Vs Vs... bunun gibi ... hem hayatta ki insanlarla konuşmaları hemde kafasının içinden geçenler... ayırt etmek lazım:)

Selim yürüyün üniversiteden arkadaşı yılar sonra gazetede Turgut selimin intihar ilanını görüyor ve selimin neden intihar ettiğini araştırmaya başlıyor
Evet buralar net canım
peki konuşmalar, bir eser yazalım diyor Turgut, selim ölmüşken kafasında mı canlandırıyor selimi, karşılıklı beyninin içinde selimle mi konuşuyor.
konuşma tireleri yok, kim kiminle kime konuşuyor
of noluyor :))))
resmen boş okuyorum anlayamıyorum :)
hayırlısı

Back