yahuu kızlar vallahi billahi öyle konuşuldu :)
bir geçmiş sayfalara bakın kurban olayım :))))
hatta iki kişi siz başlayın ben sonra katılırım dedi ben de dedim ki olmaazzz hep birlikte başlarız şubat olsun mu hem nar da katılmış olur diye
sonra bir başkası aynı zamanda olmasa bile aralığa kadar bitirelim diye anlaşalım sonra aralık sonu kitap değerlendirmesi yaparız dedi :)
bu aralar çok gel git akıllıyım da, ben mi hayal görüyorum diye şüpheye düşüyorum şimdi
Herkes farkli araliklarda tutunmak istiyor
Haydi bi gaza gelip bugün başlayalım Tutunamayanlara
Bugün müüüü(((
listedekilerin hepsi bırakırsa ellerindeki kitapları tamam başlayalım
oyhhh çok ani oldu :)))))))))))
Kitap bende yok yahu ay durun heyecan yaptim.
K KenyaliZehra cigim haftaya pazartesi baslayalim mi herkese uyarsa??? Gec mi olur ?
Ben elimdekini bitirmeden başlayamam sanırım. Ama 1 hafta 10 güne biter elimdeki, arkadan yetişirim size sanırım.
Tutunamayanlara 2-3 gün içinde başlayacaksak başlarım çünkü 20 sinde ortak okuma kitabı var ona başlayacağım o güne kadar bitirmiş olmam lazım. Eğer başlayamazsakta ortak okumadan sonra ocak ayı Budala başlayacak. Sonrası İnce Memede de katılmayı planlıyordum. Baya geç bir tarih olmasını talep etmek zorunda kalcam.
Benim durumum budur arkadaşlar.
Olmaz hep birlikte K KenyaliZehraxyzt-5544 :)
hem benim de elimde kitap var
birde 10 güne başlarsak aralık 15 falan oluyor.
ocaka kadar bitiririz değil mi çünkü sonra kumarbaz ve ince memed var ya
Hepimiz aynı anda başlamak yerine Aralık sonuna kadar bitirmek üzerine plan yapsak olmaz mı?
Birkaç kişi varız, herkes uyması mümkün değil sonuçta. Ki bu ay okunması gereken başka kitaplar da var. Uygun olan başlasın Aralık sonunda da kitabın analizini yapalım.
Evet mantıklı hatunun hali başka. Evlilik sana yaradı Kuzum
Bence de yılbaşına kadar Tutunamayanlar bitsin diye konuşalım
Gün Olur Asra Bedel e ben de katılcam
Korkmayalım, bizim elimizden kurtulamaz kitaplar
Tüm etiketlerim karıştı
Tutunamayanlar için çezminazın dediği gibi aralıkta okuyalım. Herkes kendi istediği an başlasın ve aralık sonu konuşalım fikrine katılıyorum.
Ozaman ben an itibariyle elimdeki Henri Chariere-Kelebek i bırakıp
Tutunamayanlara başlıyorum eğer aralık sonuna kadar bitirme kararı kesinleşirse :)
cünkü daha etiketlenip okumaya dalan burda olmayan kızçeler var :)
Tutunamayanlara son karar için biri beni etiketler mi lütfennn
birazdan işten çıkıcam ve TSM korosuna gidicem çalışma var 9 dan önce de bitmez
gelene kadar yada buraya girene kadar birsürü yazı olur burada
bana bu güzelliği yapsanız ne hoş olur :)
Etiketlerim Tatlım
bende istiyorum tutunamayanları eşimin kız kardeşinin tavsiyesiyle almıştım ama hiç kısmet olmadı zülfü livanelileri bitirmeye çalışıyordum başlarsanız başlarım bende
Aralik sonu guzel bi tarih ama ben verdigim uzun aradan sonra istedigim ivmeyi kazanamadim bir de kitabi alicam kargo suresi filan derken kitap bitmeden aralik bitebilir.xyzt-5544 aklinla bin yasa. kitabimi da is yerinde unutmusum gicik oldum
İyi geceler kızlar
Tutunamayanlar dan haber yok sanırım değil mi :)
ancak eve girebildim
hay aklını öpeyim :))Yok yok doğru hatırlıyorsun
Devam devam.. Bende yarın başlayacağım inş.Kızlar bakınnn aralık sonu :) benzer msj ları bulup kopyaladım karışık oldu ama :)
öyle olunca ben de elimdeki kitabu bırakıp tutunamayanlara başlayıverdim :))
Süper :)))))Elimdeki kitabım biter bitmez Tutunamayanlara başlayacağım. Aralık sonuna kadar bitirelim kim ne zaman başlarsa diye anlaştık ya
Yok onları hatırlıyorum da öylesine fikir teatisi yapıyoruz gibi algıladım benyahuu kızlar vallahi billahi öyle konuşuldu :)
hatta iki kişi siz başlayın ben sonra katılırım dedi ben de dedim ki olmaazzz hep birlikte başlarız şubat olsun mu hem nar da katılmış olur diye
sonra bir başkası aynı zamanda olmasa bile aralığa kadar bitirelim diye anlaşalım sonra aralık sonu kitap değerlendirmesi yaparız dedi :)
bu aralar çok gel git akıllıyım da, ben mi hayal görüyorum diye şüpheye düşüyorum şimdi
hay aklını öpeyim :))
yeminlen kızım okyanus yine uyduruyorsun milleti de galeyana getirme dedim kendi kendime
bu aralar çok uyduruyorum da
melek yüzlü şeytan
ah kuzum ya geçmişe dönmüşsün de hepimizin konuşmasını etiketlemişsin. benim hatırladığım tamam aralık demedik havada kaldı. o zaman hemen başlayayım oyun bozanlık yokyahuu kızlar vallahi billahi öyle konuşuldu :)
aynen bende sadece konuşuluyor sanmıştım meğer kesinleşmişYok onları hatırlıyorum da öylesine fikir teatisi yapıyoruz gibi algıladım benkesinleştiğini fark etmedim.
Yo oyle dedik aralik sonunda herkes okumus olur yorumlariz diye onerdi sanirim cesmi naz gerci ben yetirtiremeyecegim ama oyle konusulduyahuu kızlar vallahi billahi öyle konuşuldu :)
:))) kendimden şüphe ettim canım napimmm.ah kuzum ya geçmişe dönmüşsün de hepimizin konuşmasını etiketlemişsin. benim hatırladığım tamam aralık demedik havada kaldı. o zaman hemen başlayayım oyun bozanlık yok
Bitirdin mi?melek yüzlü şeytan
Seni yoldan çıkarayım boşver tutunamayanları bugün Gün olur asra bedel'e başlayalımDevam devam.. Bende yarın başlayacağım inş.
Canim ben sipariş verdim bekliyorum yarın gelir inşallahÖyle mi konuşuldu en son
Tutunamayanlar'ı okuyacak arkadaşlarım ne diyorsunuz bu işe?
@_asmunikal_ ,SiziSeviyorumDemismiydim , minerva1988 ,@Ruhimucerret (hastasın şu ara ama) eksik etiketlediklerim vardır mutlaka.
Ben de kütüphaneden alıp başlamalıyım o halde ama pazartesiden önce olmaz gibi
hemen alıp başlamalıyım.
ben de kütüphaneden alıp okumayı düşünüyorum.
Seni yoldan çıkarayım boşver tutunamayanları bugün Gün olur asra bedel'e başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?