- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok merak edıyorum ama ızlemıycem :) ben suan baslardayım ızlersem kıtabın anlamı olmazBen de genelde oyle yaparim ama filmi siddetle tavsiye ediyorum tabi biraz agir ve karanlik gelebilir gorsellik ve gidisat , umarim senin de hosuna gider
dılı bıraz karısık ama degıl mı ?cok uzun cumleler kurmus yazarben okudum
harikaydı, filmi de bir o kadar başarılıydı
Cok zor bi kitap, agir ilerler saniyordum hic oyle de degil. opuyorum canim.
ben ilk filmini izlemiştimSelam kızlar Patrick Süskind 'ın KOKU yu okuyan varmı ?
sen duygu almıcaksınSelam kızlar.
Sefiller 4 bitti.
Sefiller 5'e geçtim. Hemencecik bitsin istiyorum. O duyguyu almak istiyorum.
Alacağım Marius ölecek mi acaba. Jean Vajean ne olacak acaba. Filmini izleyen vamrı? Sonra filmini izlerimsen duygu almıcaksın
sabote etcem duygularını
güzel tahmin yürütüyorsunAlacağım Marius ölecek mi acaba. Jean Vajean ne olacak acaba. Filmini izleyen vamrı? Sonra filmini izlerim
Bu akşam 400 sayfayı okuyamam İşkence etmeyiz bana pleasgüzel tahmin yürütüyorsun
katil kim diye bize sarcağına kitaba sar birazBu akşam 400 sayfayı okuyamam İşkence etmeyiz bana pleas
katil kim diye bize sarcağına kitaba sar biraz
evet biraz öyle ama yine de oldukça merak uyandırıcı ve sürükleyiciydidılı bıraz karısık ama degıl mı ?cok uzun cumleler kurmus yazar
aöylim mi sonunuAlacağım Marius ölecek mi acaba. Jean Vajean ne olacak acaba. Filmini izleyen vamrı? Sonra filmini izlerim
Hayıraöylim mi sonunu
o gazla filmini indirmiştik biz ama izleyemedim henüz
bugun fırsat bulursam belkı bakarım ucundan o zamanevet biraz öyle ama yine de oldukça merak uyandırıcı ve sürükleyiciydi
bir de ben önce kitabını okur sonra film izlerdim bunda tam tersini yaptım
o sebeple kitabı okurken oyuncuyu gözümde canladırdım daha bir oturdu gibi
Bende bu gruplarda başlık açmak lazım.şu vikitap yöneticilerine takmış durumdayım
mesajlara dönmüyorlar
şeytan diyor tartışma konusu aç.
uygulaması olsun vikitap'ın diye
aç kızzzzşu vikitap yöneticilerine takmış durumdayım
mesajlara dönmüyorlar
şeytan diyor tartışma konusu aç.
uygulaması olsun vikitap'ın diye