- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
Bende bu gruplarda başlık açmak lazım.
Vikitap uygulaması istiyoruz diye
Çocuklarımızın isimleri aynışmış oğlan Eren , kız EzelNeva.Eren 5 yaşında Neva 3,5
sağol canım ya hakikaten uykulu olunca ben çok sinirleniyorum ya böyle çocuklarına hiç bağırmayan hep çok iyi davranan sabırlı annelere çok özeniyorum
ay Neva'yı biliyorum da Eren de çok tesdüf oldu neva da aslında Elif Neva ama ben hep Neva diyom hatta Nevoş diyorum hatta 1 yaş doğum günü pastasına Nevoş bir yaşınada yazmıştımÇocuklarımızın isimleri aynışmış oğlan Eren , kız EzelNeva.
Bizde hiç Nevayı kullanmadık hep Ezel dedik kızıma hatta birara Neva'yı soyadı zannediyordu hepimizin adına ekliyordu yavrum.ay Neva'yı biliyorum da Eren de çok tesdüf oldu neva da aslında Elif Neva ama ben hep Neva diyom hatta Nevoş diyorum hatta 1 yaş doğum günü pastasına Nevoş bir yaşınada yazmıştım
bu arada bu kadar tesadüfe yoksa yine katilim sen misin ?
ne güzelmiş iki ismi de, maşallahBizde hiç Nevayı kullanmadık hep Ezel dedik kızıma hatta birara Neva'yı soyadı zannediyordu hepimizin adına ekliyordu yavrum.
bilmem ki acaba sen benim katilim misin?
merhabalar dün kabul günü gibi bir gündü kitabı elime alamadımbu arada Tutunamayanları okuyor muyuz? bir kaç kişinin yazmış olduğunu gördüm onlar önceden başlayanlar mı? yoksa ben mi kaçırdım
OKYANUSYAA başladı. Bizler hâlâ bıraktığın gibiyiz. :)
aralık sonuna kadar birşekilde bitecek dedik ya, ben kitaptan korktuğumdan başladım :))))merhabalar dün kabul günü gibi bir gündü kitabı elime alamadımbu arada Tutunamayanları okuyor muyuz? bir kaç kişinin yazmış olduğunu gördüm onlar önceden başlayanlar mı? yoksa ben mi kaçırdım
ay öyle mi demiştikaralık sonuna kadar birşekilde bitecek dedik ya, ben kitaptan korktuğumdan başladım :))))
utanırım ocağa sarkarsa ve birkez daha yarım bırakırsa
Tahmin yürütüyorum :)Merhaba kızlar,
Ciddi soruyorum sefillerin iki cildiyle beş ciltli olanının arasındaki fark nedir
iş bankası yayınlarını soruyor isen hiç fark yokMerhaba kızlar,
Ciddi soruyorum sefillerin iki cildiyle beş ciltli olanının arasındaki fark nedir
Aynen canım son olarak aralık sonuna bitsin yorumlarımızı yapalım birlikte diye konuşuldu :)ay öyle mi demiştik2 kitap yapıcam o zaman bende başlıyayım
Aynen, benim iki haftam var en az param yok kitap alacak maas yatinca internetten siparis verecegim.OKYANUSYAA başladı. Bizler hâlâ bıraktığın gibiyiz. :)
Ben de vikitapa kullanici adimi degistirmek icin mesaj atmistim ama tık yok. Degistrilmiyor mu hic?
Merhaba kızlar,
Öyle mi konuşuldu en sonaralık sonuna kadar birşekilde bitecek dedik ya, ben kitaptan korktuğumdan başladım :))))
utanırım ocağa sarkarsa ve birkez daha yarım bırakırsa
Ben de kütüphaneden alıp başlamalıyım o halde ama pazartesiden önce olmaz gibiay öyle mi demiştik2 kitap yapıcam o zaman bende başlıyayım
Aynen canım son olarak aralık sonuna bitsin yorumlarımızı yapalım birlikte diye konuşuldu :)
ben şuan iteliyorum kendimi okumak için, iyiki önce başladım :))))
ben de kütüphaneden alıp okumayı düşünüyorum.Aynen, benim iki haftam var en az param yok kitap alacak maas yatinca internetten siparis verecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?