Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Eren 5 yaşında Neva 3,5

sağol canım ya hakikaten uykulu olunca ben çok sinirleniyorum ya böyle çocuklarına hiç bağırmayan hep çok iyi davranan sabırlı annelere çok özeniyorum
Çocuklarımızın isimleri aynışmış oğlan Eren , kız EzelNeva.

Çocuklarımızın isimleri aynışmış oğlan Eren , kız EzelNeva.
ay Neva'yı biliyorum da Eren de çok tesdüf oldu neva da aslında Elif Neva ama ben hep Neva diyom hatta Nevoş diyorum hatta 1 yaş doğum günü pastasına Nevoş bir yaşınada yazmıştım
bu arada bu kadar tesadüfe yoksa yine katilim sen misin ?

Bizde hiç Nevayı kullanmadık hep Ezel dedik kızıma hatta birara Neva'yı soyadı zannediyordu hepimizin adına ekliyordu yavrum.
bilmem ki acaba sen benim katilim misin?

OKYANUSYAA başladı. Bizler hâlâ bıraktığın gibiyiz. :)

OKYANUSYAA başladı. Bizler hâlâ bıraktığın gibiyiz. :)
aralık sonuna kadar birşekilde bitecek dedik ya, ben kitaptan korktuğumdan başladım :))))
utanırım ocağa sarkarsa ve birkez daha yarım bırakırsa

Ben de vikitapa kullanici adimi degistirmek icin mesaj atmistim ama tık yok. Degistrilmiyor mu hic?

Ben de vikitapa kullanici adimi degistirmek icin mesaj atmistim ama tık yok. Degistrilmiyor mu hic?

değiştiriliyor.
benim başkaydı mesela burdaki arkadaslar rahat bulsun diye bu nickle aldım.
ayarlar dan iletişim kısmından 2 kere taciz ettim kendilerini
ilkine geri dönen olmayınca 2.mesajım biraz daha sert oldu galiba

aralık sonuna kadar birşekilde bitecek dedik ya, ben kitaptan korktuğumdan başladım :))))
utanırım ocağa sarkarsa ve birkez daha yarım bırakırsa
Öyle mi konuşuldu en son

Tutunamayanlar'ı okuyacak arkadaşlarım ne diyorsunuz bu işe?
@_asmunikal_ , @N-A-R , minerva1988 ,@Ruhimucerret (hastasın şu ara ama) eksik etiketlediklerim vardır mutlaka.
ay öyle mi demiştik 2 kitap yapıcam o zaman bende başlıyayım
Ben de kütüphaneden alıp başlamalıyım o halde ama pazartesiden önce olmaz gibi
Aynen canım son olarak aralık sonuna bitsin yorumlarımızı yapalım birlikte diye konuşuldu :)
ben şuan iteliyorum kendimi okumak için, iyiki önce başladım :))))
hemen alıp başlamalıyım.
Aynen, benim iki haftam var en az param yok kitap alacak maas yatinca internetten siparis verecegim.
ben de kütüphaneden alıp okumayı düşünüyorum.

yahuu kızlar vallahi billahi öyle konuşuldu :)
bir geçmiş sayfalara bakın kurban olayım :))))
hatta iki kişi siz başlayın ben sonra katılırım dedi ben de dedim ki olmaazzz hep birlikte başlarız şubat olsun mu hem nar da katılmış olur diye
sonra bir başkası aynı zamanda olmasa bile aralığa kadar bitirelim diye anlaşalım sonra aralık sonu kitap değerlendirmesi yaparız dedi :)
bu aralar çok gel git akıllıyım da, ben mi hayal görüyorum diye şüpheye düşüyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…