Stefan zweig kitapları okuyabilirsiniz.Hatta imkanınız varsa setini alabilirsiniz. Sürükleyici genelde kitapları.Bana da yazabilir misiniz uygulamayı?
Birde kitap okuma alışkanlığı pek olmayan ama başlangıç olarak önerebileceğiniz kitap tavsiyeleriniz var mı?
Teşekkür ederim tekrardan :)Stefan zweig kitapları okuyabilirsiniz.Hatta imkanınız varsa setini alabilirsiniz. Sürükleyici genelde kitapları.
Dünya ve Türk klasikleri okuyabilirsiniz. Romanlarla başlayın.
Kafkanın kitaplarını okuyabilirsiniz.
Aklıma geldikçe yazarım yine
Rica ederimTeşekkür ederim tekrardan :)
Haklısınız, böyle bir süreçte güzel bir alternatif :)Rica ederimuygulama çok güzel ve birçok kitap var. Bi kitaba dokunup, sayfalarını çevirerek okuma tadını vermez ama şu süreçte güzel Bi alternatif
Cnm tedarik sürecindedirler ya gönderirler ya da bulunamazsa para iadesi yaparlar. Ocak ayında 3 hafta göndermemişlerdi kitaplarımı iptal ettim başka siteden almıştım depo taşıyorlardı o dönem. Dün yine aynı gaflette bulundum idefixten kitap aldım bakalım bu sefer ne olacak.Gözün aydınnnBen yakın zamanda idefix den aldım ama 1 kitabımı koymamışlar içine müşteri hizmetlerini aradım da çok yoğunlarmış bi sonuca ulaşamadık
Bu biraz ne okumayı sevebileceğiniz ile alakalı. Bence polisiye bilimkurgu ve fantastik başlangıç için uygun. Dan brown güzel bir başlangıç olabilir. Mesela bir gecede okuduğum ve beni derinden etkileyen senden önce ben gibi bir roman da sürükler.Bana da yazabilir misiniz uygulamayı?
Birde kitap okuma alışkanlığı pek olmayan ama başlangıç olarak önerebileceğiniz kitap tavsiyeleriniz var mı?
Öneri için teşekkür ederim öncelikle. Az önce şeker portakalı ile başladım. Bitirebilirsem daha sonra bu dediğiniz kitaplara da bakacağım.Cnm tedarik sürecindedirler ya gönderirler ya da bulunamazsa para iadesi yaparlar. Ocak ayında 3 hafta göndermemişlerdi kitaplarımı iptal ettim başka siteden almıştım depo taşıyorlardı o dönem. Dün yine aynı gaflette bulundum idefixten kitap aldım bakalım bu sefer ne olacak.
Bu biraz ne okumayı sevebileceğiniz ile alakalı. Bence polisiye bilimkurgu ve fantastik başlangıç için uygun. Dan brown güzel bir başlangıç olabilir. Mesela bir gecede okuduğum ve beni derinden etkileyen senden önce ben gibi bir roman da sürükler.
İyi okumalar.Öneri için teşekkür ederim öncelikle. Az önce şeker portakalı ile başladım. Bitirebilirsem daha sonra bu dediğiniz kitaplara da bakacağım.
Bu arada mümkünse listeye ben de katılabilir miyim? Belki kitap okuma alışkanlığı için iyi bir adım olur benim için.
Teşekkür ederim, iyi okumalar sizlere de :)İyi okumalar.kitapzede yardımcı olacaktır cnm
Bu yıl hiç okumadım maalesef. 7 kitap hedefi olsun şimdilik. Şuan Şeker Portakalı'nı okuyorum. Teşekkür ederim bu arada bilgilendirme için :)therewillbeaday buraya 2020 de kaç kitap okumayı hedeflediğini, bu zamana kadar kaç tane okuduğunu ve simdiki kitabını yazarsan kitapzede ilk sayfadaki tabloya ekleyebilir sanırım bi de buraya bitirdim, şu sayfadayım falan gibi yazmak okumaya teşvik ediyor insanı
Ve kadının toplumdaki yeri...kitapzede Vurun Kahpeye bitti . Çok sevdim kitabı, içeriği günümüz olayları... savaş , egitim , din ve bunu kötüye kullanan hoca ...
Sefiller 2 ye başladım .
Maalesef keşke yaşananlar sadece kurguda kalsaydı .Ve kadının toplumdaki yeri...
Hayırlısı artık
Teşekkür ederim, iyi okumalar sizlere de :)
Ozlemciğim sağolsun yapmış açıklamayı bilgiler tam olunca ekledim hemen seni :)therewillbeaday buraya 2020 de kaç kitap okumayı hedeflediğini, bu zamana kadar kaç tane okuduğunu ve simdiki kitabını yazarsan kitapzede ilk sayfadaki tabloya ekleyebilir sanırım bi de buraya bitirdim, şu sayfadayım falan gibi yazmak okumaya teşvik ediyor insanı
Teşekkür ederim :)Ozlemciğim sağolsun yapmış açıklamayı bilgiler tam olunca ekledim hemen seni :)
Sık sık uğra bize :)