@ bu işareti yazıp yanına etiketlemek istediğiniz kişiyi ekliyorsunuzya bu arada kaptanı etiketlemek isterim bu bildirimlere ama nasıl etiket yapılıyor bi bahseder misiniz :)
Rica ederimteşekkür ederimMehfam :)
Ne kadar çok 'ya' kullanmışımMerhabaya kızlar bişe sorcam. Ben şuan okuduğum kitabı - Balzac- iki gelinin anıları - hiç sevemedim yaa. Ne zamandır elimde resmen bitmemek için direniyor. Çok sıkıcı akıp gitmiyorda. Bırakıp başka kitaba geçesim geliyor ama kitabı yarıda bırakmak unutkanlık yapıyormuş diye duymuştum bi kere, ne kadar doğru bilmiyorum. Bide Balzac gibi bi yazarın kitabını beğenmemiş olmak ayıp geliyo bana. Koskoca yazar sonuçta, ben kimim dimi bu kitabı da klasikleri okumak istediğim için almıştım ama neden bu klasikten başlamak zorundaymışım gibi gidip bunu aldım hiç bir fikrim yok. Napayım ya bırakayım mı sizce, çok canımı sıkıyor bıraksam vicdan azabı çekcem ama artık başka kitaplar okumak istiyorum ya
İki sistemde çok mantıklı teşekkür ederimAglakk başka bir kitaba başlayın ama bunu da sadece yatmadan önce 5 sayfa şeklinde sabitleyin arka fonda dursun uzun vadede bitecek olsa da yarım bırakmış hissetmezsiniz.
Ben internet üzerinden alıyorum kitap satış yapan sitelerden sepete ekleyip fiyatları karşılaştırıp uygun olanları satın alıyorum genellikle
depresifbayanDünyasızlar
Yaa ben de ikindide öyle bi yorum yaptım sonra inat ettim aldım elime kitabı, az daha ağlayacaktım okurkenmimesis hoşgeldin aramıza sana 10 kitap hedefi koydum yıl sonuna kadar :) Her ne kadar kendi hedefimi tutturamayacak olsam da :))
beatitude hoşgeldin :) bu sene kaçkitap okudun onu da söylersen eklerim :)
birkartanesiii tekrar hoşgeldin listeye ekledim seni fakat bilgilerin eksik lütfen tamamla ve beni etikletle :)
H hayalethesap tekrar hoşgeldin seni de ekledim ama bilgilerin eksik onları tamamlar mısın :)
Aglakk bende aynı durumdayım ama kitabımı bırakmak da istemiyorum o yüzden ben devam edeceğim ama ben kitabı sevdim sadece kafam çok dolu o yüzden bu sorunlar bendeki :)
6 adet kitap okudum bu yıl şu ama kadar Bugün yeni kitaba başladım. Bağırmayan anne baba olmak diye bir kitap. Çabuk bitecek gibi.mimesis hoşgeldin aramıza sana 10 kitap hedefi koydum yıl sonuna kadar :) Her ne kadar kendi hedefimi tutturamayacak olsam da :))
beatitude hoşgeldin :) bu sene kaçkitap okudun onu da söylersen eklerim :)
birkartanesiii tekrar hoşgeldin listeye ekledim seni fakat bilgilerin eksik lütfen tamamla ve beni etikletle :)
H hayalethesap tekrar hoşgeldin seni de ekledim ama bilgilerin eksik onları tamamlar mısın :)
Aglakk bende aynı durumdayım ama kitabımı bırakmak da istemiyorum o yüzden ben devam edeceğim ama ben kitabı sevdim sadece kafam çok dolu o yüzden bu sorunlar bendeki :)
Ay ben de aldım yüzyıllık yalnızlık kitabını. Bu bünye bidaha kaldıramıcak sanırım akmayan bi kitap. Ama okumak zorundayım aldım artık6 adet kitap okudum bu yıl şu ama kadar Bugün yeni kitaba başladım. Bağırmayan anne baba olmak diye bir kitap. Çabuk bitecek gibi.
Gabriel Garcia Marquez kitapları biraz sıkıcı geldi burada belirteyim. Çok detaycı olması belki bilemiyorum. Yüzyıllık yanlızlık kitabımda çok zor bitti. Kolera günlerinde aşk kitabıda.Bir tecrübe oldu aynı anda hiç okumadığım bir yazarın birden fazla kitabını almamak.
Ben de kırmızı pazartesiyi almak için gitmiştim. O yok başka bi kitabını vereyim dedi ben de ver bari dedim ama sıkıcıymışKırmızı Pazartesi yi okuyup beğenmiştim Yüzyıllık Yalnızlığı merak ediyordum ama sıkıcı madem askıya alayım onu
Bu arada 126.sayfadayım az kaldı bitmesine kitabımın