- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bu konu sayesinde yeniden alışkanlık kazanabilirsiniz bence H hayalethesap çünkü buraya bitirdikçe yazmak ve arada diğer kitap okuyanlarla sohbet etmek onların okuduğu kitaplar hakkında bilgi alıp kendi okuma listene eklemek çok zevkli oluyor
HoşgeldinnnO zaman kalemini çok sevdiğim sevgili Kaan Murat Yanık - Dünyasızlar la aranıza katılıyorum
HoşbuldumHoşgeldinnn
Yarın eklerim sizi yalniz bunun icin ilk sayfafaki tabloyu inceleyip kendi sayisal verilerinizi ve kitabinizi bana bildirin :) buraya ne kadar sık gelirseniz o kadar iyi birileri konuya yorum yaptikca bildirim alirsiniz konuya takibe alirsaniz :)Benide ekler misin ? Okuduğumuz her kitabı burayamı yazacaz nasıl olacak . Göremedim sanırım . bir de burda aktif olmak için bana bildirim gelecek mi. ?
Demi ya. Hele ki kitap hususunda, böylesine kalabalık olmak ne güzel. Boş şeylerden uzak... Hem ruhumuz dinlenecek hem bilgileneceğiz..Baya gelen oldu yaa çok güzel kalabaliklaşalim daha çok kitap hakkında fikir sahibi olalımm
Herkes hoş geldiiii
kitapzede İki Şehrin Hikayesi bitti. Reşat Nuri Güntekin - Çalıkuşu'na başlıyorum. :)