Kitap Okuma Günlüğü 📚

kitapzede kitapzede benim hedefim 50 kitap inşallah. Şu an okuduğum kitap balzac'ın iki gelinin anıları. :)

kitapzede kitapzede benim hedefim 50 kitap inşallah. Şu an okuduğum kitap balzac'ın iki gelinin anıları. :)
2020 nin başından beri okuduğum kitaplar, aklıma gelenleri yazayım:
1. Resat nuri den acımak
2. Ahmet Ümit patasana
3. Resat nuri- damga
4. Körlük
5. Momo
6.dedemin bakkalı
7. Hıdır kişisel gelişiyor
8. Bilinmeyen adanın öyküsü
9. Debbie Macomber - ıyi ki geldin
10. Stefan zweig - olağan üstü bir gece

Maşallah her telden okumuşum 😂 kitap sayımızda okunmuş kitaplara ekleyebilir misin kitapzede kitapzede :)

Gözün aydınnn :KK36: Ben yakın zamanda idefix den aldım ama 1 kitabımı koymamışlar içine müşteri hizmetlerini aradım da çok yoğunlarmış bi sonuca ulaşamadık:işsiz:

En merak ettiğimi koymamışlar bi de Amin Maalouf Uygarlıkların Batışı parasını ödeyip okuyamadığım bir kitap olarak benim için yeri ayrı olacak😄🤗 neyse gideyim kalan sayfalarımı okuyayım :KK55:

En merak ettiğimi koymamışlar bi de Amin Maalouf Uygarlıkların Batışı parasını ödeyip okuyamadığım bir kitap olarak benim için yeri ayrı olacak😄🤗 neyse gideyim kalan sayfalarımı okuyayım :KK55:
1 tane uygulama var. Kitap uygulaması. Onu indirdim yatarken de oradan okuyorum🤭biliyorsundur belki. Burda paylaşsam yanlış olur mu acaba, özelden de atabilirim yada

1 tane uygulama var. Kitap uygulaması. Onu indirdim yatarken de oradan okuyorum🤭biliyorsundur belki. Burda paylaşsam yanlış olur mu acaba, özelden de atabilirim yada
Bende de var 1 kitap bitirdim ordan 14 gün ücretiz deneme sürümünde. Sonra ücretli abonelik kısmına geçirmedim aklımda o da teşekkür ederimmm:KK74:

X