- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
İkisi de güzel ve sürükleyici idi.Nasıldı peki
Yine Stefan zweig farkını bolca hissettirdi satırlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkisi de güzel ve sürükleyici idi.Nasıldı peki
Tabi ki ilk sayfadaki tablomuzu incele bilgilerini yaz beni etiketle hemen eklerim seni de :)Iyi akşamlar ben de katılabilir miyim
2020 nin başından beri okuduğum kitaplar, aklıma gelenleri yazayım:kitapzede benim hedefim 50 kitap inşallah. Şu an okuduğum kitap balzac'ın iki gelinin anıları. :)
Hoşbuldum teşekkürler :)Aglakk hoşgeldin aramıza :)
Teşekkür ederim. Aaa hayret ya.Gözün aydınnn Ben yakın zamanda idefix den aldım ama 1 kitabımı koymamışlar içine müşteri hizmetlerini aradım da çok yoğunlarmış bi sonuca ulaşamadık
İnşallahh telafi ederlerEn merak ettiğimi koymamışlar bi de Amin Maalouf Uygarlıkların Batışı parasını ödeyip okuyamadığım bir kitap olarak benim için yeri ayrı olacak neyse gideyim kalan sayfalarımı okuyayım
1 tane uygulama var. Kitap uygulaması. Onu indirdim yatarken de oradan okuyorumbiliyorsundur belki. Burda paylaşsam yanlış olur mu acaba, özelden de atabilirim yadaEn merak ettiğimi koymamışlar bi de Amin Maalouf Uygarlıkların Batışı parasını ödeyip okuyamadığım bir kitap olarak benim için yeri ayrı olacak neyse gideyim kalan sayfalarımı okuyayım
Bende de var 1 kitap bitirdim ordan 14 gün ücretiz deneme sürümünde. Sonra ücretli abonelik kısmına geçirmedim aklımda o da teşekkür ederimmm1 tane uygulama var. Kitap uygulaması. Onu indirdim yatarken de oradan okuyorumbiliyorsundur belki. Burda paylaşsam yanlış olur mu acaba, özelden de atabilirim yada
Benimki ücretsiz ama cnm senin faklı demekkiBende de var 1 kitap bitirdim ordan 14 gün ücretiz deneme sürümünde. Sonra ücretli abonelik kısmına geçirmedim aklımda o da teşekkür ederimmm
O zaman özelden yazabilir misin bi adınıBenimki ücretsiz ama cnm senin faklı demekki
Bana da yazabilir misiniz uygulamayı?Benimki ücretsiz ama cnm senin faklı demekki
Tabi atıyım hemenBana da yazabilir misiniz uygulamayı?
Birde kitap okuma alışkanlığı pek olmayan ama başlangıç olarak önerebileceğiniz kitap tavsiyeleriniz var mı?