Kitap Okuma Günlüğü 📚

kitapzede benim hedefim 50 kitap inşallah. Şu an okuduğum kitap balzac'ın iki gelinin anıları. :)

kitapzede benim hedefim 50 kitap inşallah. Şu an okuduğum kitap balzac'ın iki gelinin anıları. :)
2020 nin başından beri okuduğum kitaplar, aklıma gelenleri yazayım:
1. Resat nuri den acımak
2. Ahmet Ümit patasana
3. Resat nuri- damga
4. Körlük
5. Momo
6.dedemin bakkalı
7. Hıdır kişisel gelişiyor
8. Bilinmeyen adanın öyküsü
9. Debbie Macomber - ıyi ki geldin
10. Stefan zweig - olağan üstü bir gece

Maşallah her telden okumuşum kitap sayımızda okunmuş kitaplara ekleyebilir misin kitapzede :)

Gözün aydınnn Ben yakın zamanda idefix den aldım ama 1 kitabımı koymamışlar içine müşteri hizmetlerini aradım da çok yoğunlarmış bi sonuca ulaşamadık

En merak ettiğimi koymamışlar bi de Amin Maalouf Uygarlıkların Batışı parasını ödeyip okuyamadığım bir kitap olarak benim için yeri ayrı olacak neyse gideyim kalan sayfalarımı okuyayım

En merak ettiğimi koymamışlar bi de Amin Maalouf Uygarlıkların Batışı parasını ödeyip okuyamadığım bir kitap olarak benim için yeri ayrı olacak neyse gideyim kalan sayfalarımı okuyayım
1 tane uygulama var. Kitap uygulaması. Onu indirdim yatarken de oradan okuyorumbiliyorsundur belki. Burda paylaşsam yanlış olur mu acaba, özelden de atabilirim yada

1 tane uygulama var. Kitap uygulaması. Onu indirdim yatarken de oradan okuyorumbiliyorsundur belki. Burda paylaşsam yanlış olur mu acaba, özelden de atabilirim yada
Bende de var 1 kitap bitirdim ordan 14 gün ücretiz deneme sürümünde. Sonra ücretli abonelik kısmına geçirmedim aklımda o da teşekkür ederimmm

Eveeet sonunda bitirdim 16.kitabı da
Şimdi Inci Aral Hiçbir Aşk Hiçbir Ölüm e başlayacağım 200 sayfa kitapzede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…