Kitap Okuma Günlüğü 📚

Merhaba bu konu sayesinde yeniden alışkanlık kazanabilirsiniz bence H hayalethesap çünkü buraya bitirdikçe yazmak ve arada diğer kitap okuyanlarla sohbet etmek onların okuduğu kitaplar hakkında bilgi alıp kendi okuma listene eklemek çok zevkli oluyor

O zaman kalemini çok sevdiğim sevgili Kaan Murat Yanık - Dünyasızlar la aranıza katılıyorum

Benide ekler misin ? Okuduğumuz her kitabı burayamı yazacaz nasıl olacak . Göremedim sanırım . bir de burda aktif olmak için bana bildirim gelecek mi. ?

Benide ekler misin ? Okuduğumuz her kitabı burayamı yazacaz nasıl olacak . Göremedim sanırım . bir de burda aktif olmak için bana bildirim gelecek mi. ?
Yarın eklerim sizi yalniz bunun icin ilk sayfafaki tabloyu inceleyip kendi sayisal verilerinizi ve kitabinizi bana bildirin :) buraya ne kadar sık gelirseniz o kadar iyi birileri konuya yorum yaptikca bildirim alirsiniz konuya takibe alirsaniz :)

Baya gelen oldu yaa çok güzel kalabaliklaşalim daha çok kitap hakkında fikir sahibi olalımm
Herkes hoş geldiiii
Demi ya. Hele ki kitap hususunda, böylesine kalabalık olmak ne güzel. Boş şeylerden uzak... Hem ruhumuz dinlenecek hem bilgileneceğiz..

Merhaba. Bu başlık birkaç sefer karşıma çıkmıştı ama mesaj yollamaya fırsatım olmamıştı. Ben de sizler gibi kitap okumayı seviyorum ve hayatımın bir parçası haline getirdim küçüklüğümden beri fakat son zamanlarda kitap okumaktan çok uzaklaştığımı farkettim. İnternet ortamında denk geldiğim makale ve yazıları okuyorum. Bunun sonucunda da kendimi okumuş saydığımı, bu sebeple de kitaplara karşı ilgisizleştiğimi farkettim geçen gün. Bu durumu bir an önce düzeltmek istiyorum. Mesajlarınızı okudum, samimi ve etkili olduğunuzu düşünüyorum.
Bu yıl anca mart ayında kitabı elime alabildim ve şu an dördüncü kitabımı okuyorum. Kitap sayısı olarak çok yüksek hedeflerim yok. Benim için önemli olan okuduğumdan ne kazandığım. Eğer uygun görürseniz ben de aranıza katılmak isterim.

Serdar Tuncerin kitabını dün bitirdim çok güzel bir kitaptı.. bu yazarın tüm kitaplarını tavsiye ediyorum.. :)

şimdi yeni kitabıma geçtim

Abdülhamid'in Akıl Oyunları - Ömer Faruk İspir

421 sayfalık şu an 34. sayfadayım şimdilik durağan gidiyor bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…