Kitap Okuma Günlüğü 📚

Sevginin ve Şiddetin Kaynağı 134/140 Okunan:10 sayfa Aralık ayı toplam:32 sayfa
Hafta sonları kitabımı elime hiç alamıyorum :KK43: Evde sürekli yapılacak bir şeyler var. Zorlanıyorum çok.
Bugün artık kitap biter herhalde son 6 sayfa :110:

Bu adam serisinin son kitabı Bu Adamın İtirafları' nı okuyorum.
Seneye girdiğimizde kitabın yarısındaydım,hala kitabın yarısı duruyor.:KK12:
Yoğunluktan,sıkıntıdan,stresten hiçbir seye vakit bulamıyorum.
Çok çok acil bitirmem lazım.
Aslında o kitap bitmeden Jale Demirdöğen'in "Hayal" kitabını okudum çok güzeldi..
Kitap birazda akıcı olacak.
Ama başladığımıda bitirmeden içim rahat etmez huyum kurusun.:63:

Bu adam serisinin son kitabı Bu Adamın İtirafları' nı okuyorum.
Seneye girdiğimizde kitabın yarısındaydım,hala kitabın yarısı duruyor.:KK12:
Yoğunluktan,sıkıntıdan,stresten hiçbir seye vakit bulamıyorum.
Çok çok acil bitirmem lazım.
Aslında o kitap bitmeden Jale Demirdöğen'in "Hayal" kitabını okudum çok güzeldi..
Kitap birazda akıcı olacak.
Ama başladığımıda bitirmeden içim rahat etmez huyum kurusun.:63:
Hoşgeldin düzenli gelip bildirim vereceksen hedefin varsa ilk sayfamizi oku istersen seni de alalım aramıza 😊

Hoşgeldin düzenli gelip bildirim vereceksen hedefin varsa ilk sayfamizi oku istersen seni de alalım aramıza 😊
Ben ilk sayfayı hiç okumamıştım,çok güzelmiiişşş.
Hedefim yok çünkü iş temposu,spor ve sosyal yaşam derken ihmal edebiliyorum ister istemez.
Ama bu şekilde daha fazla okuyabileceğimi düşünüyorum.
Düzenli bildirim yapabilirim. :)

İşte benim listem, keyifle okumak nasip olur inşallah :)

Eklentiler

• 8AFDB325-6E85-40E0-8292-BE941909CF85.jpeg
    8AFDB325-6E85-40E0-8292-BE941909CF85.jpeg
    150,5 KB · Görüntüleme: 24
Ben ilk sayfayı hiç okumamıştım,çok güzelmiiişşş.
Hedefim yok çünkü iş temposu,spor ve sosyal yaşam derken ihmal edebiliyorum ister istemez.
Ama bu şekilde daha fazla okuyabileceğimi düşünüyorum.
Düzenli bildirim yapabilirim. :)
Tamamdır seni de ekliyorum :) Hiç değilse ayda 1 kitap hedefle :)

ucukgenclik ucukgenclik Bloss Bloss S selametle66 meryemceeee4141 meryemceeee4141 TUNA80 TUNA80 rosebatum rosebatum C cecenn E Elif2780 @MigiMadid supurgelicadi supurgelicadi H M H M gamzelita gamzelita B black cat ciseak77 ciseak77 bir civciv annesi bir civciv annesi Mikan Mikan Nego Nego HappyMommy HappyMommy BURUNCU BURUNCU @Mozaikleon BBlair BBlair pearlweed pearlweed Bonus Bonus Bea Smith Bea Smith

Arkadaşlar lütfen 1 ay boyunca gelmeyen var gelmeyecekler söylesin ben de boş yere onları tabloya eklemeyim azıcık sorumluluk istiyorum :) Gelenler üzerinize alınmayın herkesi etiketledim :)
Haklısın canım beni listeden al ben bir süre kitap okuma bildiriminde bulunmayacağım.

ucukgenclik ucukgenclik Bloss Bloss S selametle66 meryemceeee4141 meryemceeee4141 TUNA80 TUNA80 rosebatum rosebatum C cecenn E Elif2780 @MigiMadid supurgelicadi supurgelicadi H M H M gamzelita gamzelita B black cat ciseak77 ciseak77 bir civciv annesi bir civciv annesi Mikan Mikan Nego Nego HappyMommy HappyMommy BURUNCU BURUNCU @Mozaikleon BBlair BBlair pearlweed pearlweed Bonus Bonus Bea Smith Bea Smith

Arkadaşlar lütfen 1 ay boyunca gelmeyen var gelmeyecekler söylesin ben de boş yere onları tabloya eklemeyim azıcık sorumluluk istiyorum :) Gelenler üzerinize alınmayın herkesi etiketledim :)
Kendi kendime okuyorum bende 🙈 yarın eksik bildirimleri yaparım 😊

Okuyorum ama buraya girmeyi tamamen unutuyorum. 😔 En son dün Martın Eden'i bitirdim. Yeni bir kitaba başladım bugün.
Bence unutma bak ne güzel okuyorsun :) Yeni yıl hedefi bekliyorum senden ve haftada en azından 1 gün gelmeni. Hangi kitaba başladın ocak ayında toplam kaç sayfa okudun bunları yazmamışsın. Listede kalmak istiyorsan yazmalısın :)

Yarına kadar bekliyorum listeyi yarın yapacağım. Lütfen forumda aktif olarak görüyorum sizleri bu şekilde olup buraya yazmıyorsanız bende emek veriyorum her dakika takip edemem 3 gün 5 gün değil uzun süre gelmeyen ama aktif olanlara sitemliyim biraz..

Ben yokum canım listede çıkarabilorsin çok teşekkür ederim yinede 🙏😘

X