Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 40 hedefimBen de bu yıl 100 kitap okumak istiyorum
Hoşgeldin düzenli gelip bildirim vereceksen hedefin varsa ilk sayfamizi oku istersen seni de alalım aramızaBu adam serisinin son kitabı Bu Adamın İtirafları' nı okuyorum.
Seneye girdiğimizde kitabın yarısındaydım,hala kitabın yarısı duruyor.
Yoğunluktan,sıkıntıdan,stresten hiçbir seye vakit bulamıyorum.
Çok çok acil bitirmem lazım.
Aslında o kitap bitmeden Jale Demirdöğen'in "Hayal" kitabını okudum çok güzeldi..
Kitap birazda akıcı olacak.
Ama başladığımıda bitirmeden içim rahat etmez huyum kurusun.
Ben ilk sayfayı hiç okumamıştım,çok güzelmiiişşş.Hoşgeldin düzenli gelip bildirim vereceksen hedefin varsa ilk sayfamizi oku istersen seni de alalım aramıza
Tamamdır seni de ekliyorum :) Hiç değilse ayda 1 kitap hedefle :)Ben ilk sayfayı hiç okumamıştım,çok güzelmiiişşş.
Hedefim yok çünkü iş temposu,spor ve sosyal yaşam derken ihmal edebiliyorum ister istemez.
Ama bu şekilde daha fazla okuyabileceğimi düşünüyorum.
Düzenli bildirim yapabilirim. :)
Tabloyu yapacağım biraz hedefler biriksin bakalım :)İşte benim listem, keyifle okumak nasip olur inşallah :)
Haklısın canım beni listeden al ben bir süre kitap okuma bildiriminde bulunmayacağım.ucukgenclik Bloss S selametle66 meryemceeee4141 TUNA80 rosebatum C cecenn E Elif2780 @MigiMadid supurgelicadi H M gamzelita B black cat ciseak77 bir civciv annesi Mikan Nego HappyMommy BURUNCU @Mozaikleon BBlair pearlweed Bonus Bea Smith
Arkadaşlar lütfen 1 ay boyunca gelmeyen var gelmeyecekler söylesin ben de boş yere onları tabloya eklemeyim azıcık sorumluluk istiyorum :) Gelenler üzerinize alınmayın herkesi etiketledim :)
Kendi kendime okuyorum bende yarın eksik bildirimleri yaparımucukgenclik Bloss S selametle66 meryemceeee4141 TUNA80 rosebatum C cecenn E Elif2780 @MigiMadid supurgelicadi H M gamzelita B black cat ciseak77 bir civciv annesi Mikan Nego HappyMommy BURUNCU @Mozaikleon BBlair pearlweed Bonus Bea Smith
Arkadaşlar lütfen 1 ay boyunca gelmeyen var gelmeyecekler söylesin ben de boş yere onları tabloya eklemeyim azıcık sorumluluk istiyorum :) Gelenler üzerinize alınmayın herkesi etiketledim :)
Bence unutma bak ne güzel okuyorsun :) Yeni yıl hedefi bekliyorum senden ve haftada en azından 1 gün gelmeni. Hangi kitaba başladın ocak ayında toplam kaç sayfa okudun bunları yazmamışsın. Listede kalmak istiyorsan yazmalısın :)Okuyorum ama buraya girmeyi tamamen unutuyorum. En son dün Martın Eden'i bitirdim. Yeni bir kitaba başladım bugün.
Ben yokum canım listede çıkarabilorsin çok teşekkür ederim yinedeucukgenclik Bloss S selametle66 meryemceeee4141 TUNA80 rosebatum C cecenn E Elif2780 @MigiMadid supurgelicadi H M gamzelita B black cat ciseak77 bir civciv annesi Mikan Nego HappyMommy BURUNCU @Mozaikleon BBlair pearlweed Bonus Bea Smith