Kitap Okuma Günlüğü 📚

Başka kendimizi geliştirmekle veya ebeveynlikle ilgili tavsiye edeceğin kitap var mı
Ben de bu konularda yeniyim. Normalde bu tarz kitapları hiç okumazdım.

Bana önerilenler arasında Etkili insanların 7 alışkanlığı kitabı var. Eğer kitaplığımdaki okumadığım kitaplarla devam etmezsem onu alıp okumayı düşünüyorum :)

Yağmurlu bir günün avantajıyla 155 sayfanın daha sonuna gelerek Tess Gerritsen'in 'Mefisto Kulübü' eseri bitmiş oldu. Bu ay toplam 566 sayfayı tamamladım. Bu kitabı okurken İncil'e olan merakım daha fazla arttı ve bazı yerlerde doğa üstü güçlerden korkarak kedimden bile tırstım bu gece hatta annemle bile uyuyabilirim. Nedense şeytanlar ve iblisler ile ilgili şeyler bu gece beni korkutuyor ve havada durmak bilmeyen uğultuyla fırtınanın sesi daha da ürkütücü bir gece haline geliyor.

Artık günlük tv izlemek, bilgisayarda oyun oynamak ve telefon alışkanlığının yerini kitapla doldurmaya başladım. Umarım devamı gelir.

Sizin sayenizde :)

Sevgiler :)
TV programlarınında ilk yazıldığını varsayarsak bence çok güzel bir adım atmışsınız. Hepimizin sayesinde bu topiğin devamını sağlıyoruz ve birbirimizi okumaya teşvik ediyoruz. Bu fikri düşünüp bizi çatısı altında toplayan kitapzede teşekkür ederiz sana canım.

Çok merak ettim. Doğaustu içerikli kitapları severim
Artık günlük tv izlemek, bilgisayarda oyun oynamak ve telefon alışkanlığının yerini kitapla doldurmaya başladım. Umarım devamı gelir.

Sizin sayenizde :)

Sevgiler :)
Teşekkür ederiz iyi ki toplandık böyle nisanlimla birlikte oyun oynamayi çok seviyoruz vaktimiz çok alıyor ...
İyi ki geldiniz tek başıma olmazdı kaldı ki bu ay ben okuyamadim sayenizde yürüdü konu
Yeni kitabimin 64.ncu sayfasindayim.
Keyifli okumalar

Aslında çok bir şey yok. Ters haç işaretleri, horusun gözü, parçalanmış bedenler, incil'den alınan bazı sözler ve dünkü fırtına üstüne bilinçaltımda baya çoştu olaylar ve gece annemle uyudum.
Sen olmasan bizde olmazdık o yüzden sen en değerlisisin sayfaların. Bu ay senin için kolay bir ay değildiki. Hem her fırsatta sende okumaya çalıştın.
Bu arada annen nasıl oldu? Dizi nasıl?

Bu arada bugün bu kitaba başlayıp başlamama da kararsız kaldım. Çünkü bu hafta bitmicek gibi ve yeni aya eski aydan bir kitap devretmeyi sevmiyorum. 586 sayfa beş günde bitmez sanırım. Bu kitabın varlığıda dün gece beni heyecanlandırdı.

Eklentiler

• 1574757540716213417730.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 37
Utandım valla dun daha iyiydi bugun biraz ağrısı var bakalim dinleniyor simdi :)
Ince bi kitabin varsa elinde ona başla ay başında buna başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…