2 gün kaldı ay bitimine bana bugün sonunda ve yarın kaç sayfa okuduğunu belirtilen ekleyimwarcross okuyorum. syf 252. yukarıda gördüm, ben de sanal kütüphane olarak goodreads kullanıyorum. elim kolum gibi hatta. okuduklarım, yorumlarım, satın almak istediklerim her şey orada.
2 gün kaldı ay bitimine bana bugün sonunda ve yarın kaç sayfa okuduğunu belirtilen ekleyim
Son anda yetiştin nerdeyse 2 gün sonra sayfa sayılarına bakacağım arada bi gel :)Labirent'i bitirdin. 406 sayfaydı. Burayı oek takip edemiyorumKusura bakmayın
Sayılır tabi ki :)Sadece tek bir kitap mı sayılıyor? Aynı ayda birden fazla kitap okunursa sayılmıyor mu?kitapzede
Canime bu ay toplam sayfa sayın kaç ilk sayfada 503 diyor bu ikisinin toplamı 490 oluyor bilemedimBugun "BABA SENDE BIRSEYLER SÖYLE" 300 sayfalik kitabim bitti.
Birde "EŞIMIN EŞI YOK" 190 sayfalik kitabimida bitrmistim.190 sayfalik.
Namik Kemalin cezmi kitabina baslicam turk tarihinin ilk romani olduğu icin, okumamistim hic. Bi okumak istiyorum.
Onu okucam.
Seni öyle iyi anlıyorum ki. Ben de aynı haldeki üniversite zamanında kütüphaneden kitap alırdım hep arkadaslafım yolunu bilmezken ben haftasonları kütüphaneye giderdim. Bir buçuk senedir gece nöbeti çalışıyorum düzenim çok bozuldu okumalar aksadı hep. Ben de burayı açtım motive olmak için, instagram da bi sayfa açtım okuduğum kitapları paylaşmak, kimler ne okuyor görmek ve motive olmak için biraz daha iyi geldi şimdi az bile okusam kopamiyofum bu çok güzel bir bağımlılıkEskiden o kadar çok kitap okurdum ki kitapları yerdim resmenDaha lisede klasiklerin çoğunu bitirmiştim. Derste sıranın altında kitap okurdum, hocalarım kızardı. Sınav haftaları annem kitaplarımı saklardı ders çalışmam için. Üniversitede neredeyse hiç arkadaş edinememiştim. Bahçede ağacın altında, insanlara sırtımı dönüp hep okurdum çünkü.
Mezuniyetten sonra iş hayatı başladı.9-6 deli gibi çalışıyordum. Eve çok yorgun geliyordum. Çoğu zaman yemek yemeden uyuyordum. Yaklaşık üç buçuk sene böyle geçti ve o dönem kaybettim okuma alışkanlığımı. Zihnimi dinlendirmek istediğimde mobil oyunlar oynuyordum, komik videolar izliyordum.
Şimdi hamileyim ve bir süredir çalışmıyorum. Bu boş dönem kilolarca kitap demekti benim içinTutunamayanlar'ı sadece dört günde bitirmiştim metrobüsle gidip gelirken. Şimdi şifonyerin üstü aylardır, bir hevesle başlanıp bırakılmış güzel kitaplarla dolu. Üzgünüm...
Yok bu yazdklarim kadar. Tek tek yazinca karismis olabilirsinCanime bu ay toplam sayfa sayın kaç ilk sayfada 503 diyor bu ikisinin toplamı 490 oluyor bilemedim
Biraz daha güç toplayayım, en kısa zamanda aranıza katılacağım inşaallahSeni öyle iyi anlıyorum ki. Ben de aynı haldeki üniversite zamanında kütüphaneden kitap alırdım hep arkadaslafım yolunu bilmezken ben haftasonları kütüphaneye giderdim. Bir buçuk senedir gece nöbeti çalışıyorum düzenim çok bozuldu okumalar aksadı hep. Ben de burayı açtım motive olmak için, instagram da bi sayfa açtım okuduğum kitapları paylaşmak, kimler ne okuyor görmek ve motive olmak için biraz daha iyi geldi şimdi az bile okusam kopamiyofum bu çok güzel bir bağımlılık
Hoşgeldin canım:)Merhabalar ben de katılabilir miyim aranıza?
Dr. M. Scott Peck- Az Seçilen Yol okuyorum şu anda 86/324