- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.225
İçeriği hakkında bilgi verebilir misin?Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kitap okumaya katılmadım.
Sizlere kendinizi geliştirmek için bir yol söylemek istiyorum.
İstanbul işletme Enstitüsü tarafından ücretsiz olarak verilen birçok ders veriyor.Mutlaka bakmanizi öneririm.
Ayrıca Bilgeiş sitesi var ODTÜ tarafından ücretsiz olarak verilen birçok ders veriyor.
Canım sitesine bak istersenİçeriği hakkında bilgi verebilir misin?
Kriminal kitapları seviyorsan trevanian takma isimli yazarın kitapları da çok güzel.Bu ay okumaya karar verdiğim kitaplar beni baya hüsrana uğrattı.' Şeytanı uyandırma' kitabı sürekli aynı şeyi anlatır gibi çok sıktığı için o kitabı okumayı bıraktım. 'Mefisto kulübü' ne' başladım. Bu kitapta da aradığımı bulamadım. Romana dalıp üçüncü bir gözle okuyamadığım için keyif alamıyorum.
Tesekkur ederim. Kesinlikle roman deyince aklıma ilk sürükleyici gerilim geliyor.Kriminal kitapları seviyorsan trevanian takma isimli yazarın kitapları da çok güzel.
Bir de aklıma Wulf Dorn geldi, onun kitapları da çok güzel sonuna kadar katilin kim olduğunu çözmeye çalışıyorsun.
O zaman Wulf Dorn kitapları daha çok hoşunuza gidecektir, gerilimli ve bir sonraki kitabı serinin devamı gibi ilerliyor.Tesekkur ederim. Kesinlikle roman deyince aklıma ilk sürükleyici gerilim geliyor.
Bir de bu aralar nedense lise zamanlarında okuduğum V.C.Andrews 'ın çatı serileri tarzında bir kitap okuyasım var acaba gene onları mı okusam sıkılır mıyım diye düşünmeden edemiyorum. Bu aralar çok polisiye okudum. Böyle başka bir arayışlardayım fakat ne istediğimi bulamadım. Ramses' i bile okuyasım var. Garip bir şekilde eskiye dönesim var. Lise üniversite yılları arasındaki bir ruh haline dönmek istiyorum garip bir duygudayım.
Bu arada tavsiyelerinizi not ettim. Teşekkür ederim.
İlk bildiriminde hemen ilk sayfadasinBe güzel bir konu bende katılmak isterim
Hoşgeldin ekledim seni Süpersin keşke o kadar okuyabilsem ❤Böyle bir yer olduğunu yeni gördüm. Hemen geldim. Yeni bir kitaba başladım. Bu yıl 176. kitabım. İsmi Od. Henüz 50.sayfasındayım. :)
Teşekkür ederim canım
Mutluol12 ile ayni kişi misin isim mi degistirdin canim ?Bugün 3 sayfa okudum.