Kitap Okuma Günlüğü 📚

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kitap okumaya katılmadım.
Sizlere kendinizi geliştirmek için bir yol söylemek istiyorum.
İstanbul işletme Enstitüsü tarafından ücretsiz olarak verilen birçok ders veriyor.Mutlaka bakmanizi öneririm.
Ayrıca Bilgeiş sitesi var ODTÜ tarafından ücretsiz olarak verilen birçok ders veriyor.

İçeriği hakkında bilgi verebilir misin?

Bu ay okumaya karar verdiğim kitaplar beni baya hüsrana uğrattı.' Şeytanı uyandırma' kitabı sürekli aynı şeyi anlatır gibi çok sıktığı için o kitabı okumayı bıraktım. 'Mefisto kulübü' ne' başladım. Bu kitapta da aradığımı bulamadım. Romana dalıp üçüncü bir gözle okuyamadığım için keyif alamıyorum.

Kriminal kitapları seviyorsan trevanian takma isimli yazarın kitapları da çok güzel.
Bir de aklıma Wulf Dorn geldi, onun kitapları da çok güzel sonuna kadar katilin kim olduğunu çözmeye çalışıyorsun.

Kriminal kitapları seviyorsan trevanian takma isimli yazarın kitapları da çok güzel.
Bir de aklıma Wulf Dorn geldi, onun kitapları da çok güzel sonuna kadar katilin kim olduğunu çözmeye çalışıyorsun.
Tesekkur ederim. Kesinlikle roman deyince aklıma ilk sürükleyici gerilim geliyor.
Bir de bu aralar nedense lise zamanlarında okuduğum V.C.Andrews 'ın çatı serileri tarzında bir kitap okuyasım var acaba gene onları mı okusam sıkılır mıyım diye düşünmeden edemiyorum. Bu aralar çok polisiye okudum. Böyle başka bir arayışlardayım fakat ne istediğimi bulamadım. Ramses' i bile okuyasım var. Garip bir şekilde eskiye dönesim var. Lise üniversite yılları arasındaki bir ruh haline dönmek istiyorum garip bir duygudayım.
Bu arada tavsiyelerinizi not ettim. Teşekkür ederim.

O zaman Wulf Dorn kitapları daha çok hoşunuza gidecektir, gerilimli ve bir sonraki kitabı serinin devamı gibi ilerliyor.

Be güzel bir konu bende katılmak isterim
İlk bildiriminde hemen ilk sayfadasin
Böyle bir yer olduğunu yeni gördüm. Hemen geldim. Yeni bir kitaba başladım. Bu yıl 176. kitabım. İsmi Od. Henüz 50.sayfasındayım. :)
Hoşgeldin ekledim seni Süpersin keşke o kadar okuyabilsem ❤
155nci sayfadayim.
kitapzede insallah annen daha da iyi olur canim.
Teşekkür ederim canım

Sevgili kitapzede günahkar kitabının kendisi toplam 400 sayfa onu bitirdim ikiz bedenlerin 75.sayfasına geldim
Ana sayfada günahkar 450 yazmışsın ya sayfa sayısı o kadar değil söylemek istedim, düzeltebilirsin belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…