Bugün de ben 0 ımKendimi de sizi de guncelledim. Bu ay nerdeyse hic okuyamadim kendime bir uyarı vericem
Kendimi de sizi de guncelledim. Bu ay nerdeyse hic okuyamadim kendime bir uyarı vericem
Bugun bende dedimki birsey eksik ben yapmadim diye dusundum kitabimi gozumun onune koyuyorum gorunce bugun okumadigimi farkettim hemen 20 sayfa okudum.:))Bugün de ben 0 ımAma belli olmaz gün daha bitmedi
SüperBugun bende dedimki birsey eksik ben yapmadim diye dusundum kitabimi gozumun onune koyuyorum gorunce bugun okumadigimi farkettim hemen 20 sayfa okudu.:))
Kitab bitirme hedefin varsa hissedersin bitirmen gerektigi icin.Süper
Ben de başlasam arkası gelecek te hiç eksiklik hissetmiyorum tuhaf olan bu
Bu ayki 3.kitabım ve seri olduğu için bir sonrakine geçişte zorlanmıyorum ama bakalımKitab bitirme hedefin varsa hissedersin bitirmen gerektigi icin.
Ben ayin yarisinda basladim ama 1 kitab daha bitirsem diyorum ama bakalim.
Oda doģru akici olmasi da onemli.Bu ayki 3.kitabım ve seri olduğu için bir sonrakine geçişte zorlanmıyorum ama bakalım
Bitirebilirsin aslında tamamen kitabın akıcılığı ve senin istemenle alakalı
Evet aynı kişiyim canımMutluol12 ile ayni kişi misin isim mi degistirdin canim ?
Gayet iyi :) benim de bu ayki 5.kitabım. İnsan bir okumaya başlayınca bırakamıyor. Hele ki sevdiği tarzda bir kitapsaBu ayki 3.kitabım ve seri olduğu için bir sonrakine geçişte zorlanmıyorum ama bakalım
Bitirebilirsin aslında tamamen kitabın akıcılığı ve senin istemenle alakalı
Kesinlikle. Kitabın türü ve yazım diliyle bütünleşmek diye bişey var :)Gayet iyi :) benim de bu ayki 5.kitabım. İnsan bir okumaya başlayınca bırakamıyor. Hele ki sevdiği tarzda bir kitapsa
Bu kitaplar benim de listemde var nasıl buldunuzGünaydın arkadaşlar;
Erich Fromm- Sevme Sanatı 125/125 (bitti)
Charles Duhigg- Alışkanlıkların Gücü 38/409 sayfadayım.
Kasım ayı toplam sayfa sayısı: 166 sayfa
Buraya yazınca daha çok okumaya başladım. Motivasyon için teşekkür ederim :)
Sevme sanatı daha çok sosyoloji_psikoloji sevenlere tavsiye edebilirim.Bence ders kitabı niteliğinde.Ben güzel buldum.Bu kitaplar benim de listemde var nasıl buldunuz
Başka kendimizi geliştirmekle veya ebeveynlikle ilgili tavsiye edeceğin kitap var mıSevme sanatı daha çok sosyoloji_psikoloji sevenlere tavsiye edebilirim.Bence ders kitabı niteliğinde.Ben güzel buldum.
Alışkanlıkların gücü şimdilik baya ilginç ilerliyor.çok akıcı.özellikle hayatımda değişimlere açık olduğum bir dönem olduğundan severek okuyorum.
İkisini de tavsiye ederim
Annem şuan bu kitabı okuyor ve iş hayatında yaşadığı sıkıntılar için sürekli beni anlatıyor diyor. O da kişisel gelişim kitaplarını seven biri olarak tavsiye etmek istedim.Başka kendimizi geliştirmekle veya ebeveynlikle ilgili tavsiye edeceğin kitap var mı