Halk kütüphanesi uygulamasında vardı.Kızlarlar kitaplar için kişisel bir sayfanız var mı? Bookstagram, booktuber , blog ya da sanal kütüphane sayfanız var mı? Varsa takip etmek isterim.
Onu bilmiyorum ben sanal kütüphane olarak 1000kitap kullanıyorum baya beğendim önceden başka bir sanal kütüphane uygulamasi kullandım ama onun mobil uygulamasi yoktu sevemedim. Bookstagram kullanıyorum bir de seviyorum kim ne okuyor ne yazıyor bakmaya arada ben de yazıp paylaşıyorum guzel bi ortam oluyoHalk kütüphanesi uygulamasında vardı.
Benim dediğimde sadece kitap isimlerini görebiliyorsun karşılıklı tartışma ortamı yok seninki daha faydalı bir uygulamaOnu bilmiyorum ben sanal kütüphane olarak 1000kitap kullanıyorum baya beğendim önceden başka bir sanal kütüphane uygulamasi kullandım ama onun mobil uygulamasi yoktu sevemedim. Bookstagram kullanıyorum bir de seviyorum kim ne okuyor ne yazıyor bakmaya arada ben de yazıp paylaşıyorum guzel bi ortam oluyo
Anladım evet ben kullandığımı seviyorumBenim dediğimde sadece kitap isimlerini görebiliyorsun karşılıklı tartışma ortamı yok seninki daha faydalı bir uygulama
Merhaba arkadaşlar;
Bugün benim doğum günüm :) Kutlamalar nedeniyle bugün kitap okuyamadım. Elim sürekli telefonda veya muhabbet etmek için yanıma gelip gidenlerde. Umarım hayatımın en çok kitap okuduğum yılı olur :)
Hep beraber tabi
Nice mutlu senelerin olsun dileklerin gerçek olsunMerhaba arkadaşlar;
Bugün benim doğum günüm :) Kutlamalar nedeniyle bugün kitap okuyamadım. Elim sürekli telefonda veya muhabbet etmek için yanıma gelip gidenlerde. Umarım hayatımın en çok kitap okuduğum yılı olur :)
Hep beraber tabi
Nice mutlu yıllara canım. Bu yıl hem istediğin fiziğe ve kiloya kavuşursun hem de istediğin bütün kitapları okumuş olursun.Merhaba arkadaşlar;
Hep beraber tabi
Musase ne demek hoşgeldinkızlar müsaadeniz varsa ben de katılmak isterim aranıza
Musase ne demek hoşgeldin
Nice yillariniz olsunmutlululukla :)Merhaba arkadaşlar;
Hep beraber tabi
Orayi bende takip ediyorum ama katilimda degilim.Onu bilmiyorum ben sanal kütüphane olarak 1000kitap kullanıyorum baya beğendim önceden başka bir sanal kütüphane uygulamasi kullandım ama onun mobil uygulamasi yoktu sevemedim. Bookstagram kullanıyorum bir de seviyorum kim ne okuyor ne yazıyor bakmaya arada ben de yazıp paylaşıyorum guzel bi ortam oluyo
Teşekkür ederim canım :)İyi ki doğmuşsun :)
Okudukça sayfa sayısı yazıyorsun ben de ilk sayfaya ekliyorum ve hangi kitabı okuduğunu da yazıyorsunteşekkürlertopiğin belli bir kuralı var mı acaba? sayfa güncellemelerini nasıl yapıyorsunuz?