Kitap Okuma Günlüğü 📚

Halk kütüphanesi uygulamasında vardı.
Onu bilmiyorum ben sanal kütüphane olarak 1000kitap kullanıyorum baya beğendim önceden başka bir sanal kütüphane uygulamasi kullandım ama onun mobil uygulamasi yoktu sevemedim. Bookstagram kullanıyorum bir de seviyorum kim ne okuyor ne yazıyor bakmaya arada ben de yazıp paylaşıyorum guzel bi ortam oluyo

Onu bilmiyorum ben sanal kütüphane olarak 1000kitap kullanıyorum baya beğendim önceden başka bir sanal kütüphane uygulamasi kullandım ama onun mobil uygulamasi yoktu sevemedim. Bookstagram kullanıyorum bir de seviyorum kim ne okuyor ne yazıyor bakmaya arada ben de yazıp paylaşıyorum guzel bi ortam oluyo
Benim dediğimde sadece kitap isimlerini görebiliyorsun karşılıklı tartışma ortamı yok seninki daha faydalı bir uygulama

Merhaba arkadaşlar;
Bugün benim doğum günüm :) Kutlamalar nedeniyle bugün kitap okuyamadım. Elim sürekli telefonda veya muhabbet etmek için yanıma gelip gidenlerde. Umarım hayatımın en çok kitap okuduğum yılı olur :)
Hep beraber tabi :KK200:

Merhaba arkadaşlar;
Bugün benim doğum günüm :) Kutlamalar nedeniyle bugün kitap okuyamadım. Elim sürekli telefonda veya muhabbet etmek için yanıma gelip gidenlerde. Umarım hayatımın en çok kitap okuduğum yılı olur :)

İyi ki doğmuşsun :)

Merhaba arkadaşlar;
Nice mutlu senelerin olsun dileklerin gerçek olsun 😊

Merhaba arkadaşlar;
Nice mutlu yıllara canım. Bu yıl hem istediğin fiziğe ve kiloya kavuşursun hem de istediğin bütün kitapları okumuş olursun.

Orayi bende takip ediyorum ama katilimda degilim.

warcross okuyorum. syf 252. yukarıda gördüm, ben de sanal kütüphane olarak goodreads kullanıyorum. elim kolum gibi hatta. okuduklarım, yorumlarım, satın almak istediklerim her şey orada.

teşekkürler :KK49: topiğin belli bir kuralı var mı acaba? sayfa güncellemelerini nasıl yapıyorsunuz?
Okudukça sayfa sayısı yazıyorsun ben de ilk sayfaya ekliyorum ve hangi kitabı okuduğunu da yazıyorsun 😊 ay sonunda kim kaç sayfa okumuş bakıyoruz 1. Seçiyoruz ilk sayfayı takip edersin 😊 tek kuralimiz ayda 150 sayfa okumak 😊

X