Kitap Okuma Günlüğü 📚

Merhabalar

Köpek Kalbi’ni bitirdim.
Biraz araştırma yapma gereği duyuyorum bu kitaptan sonra. Sovyet toplumunun bir eleştirisiymiş hatta bu yüzden yıllarca yasaklıymış ülkesinde.
Bir köpeğin gözünden sokaktaki acı, sefalet anlatılarak başlıyor. İnternette gördüğüm yorumlara göre bu çarlık dönemindeki işçi sınıfını temsil ediyormuş. Daha sonra köpek bir prof. İle karşılaşıyor ve başını sokacak bir eve kavuşuyor. Kurtarıcısı olarak gördüğü adama adeta tapıyorken bir gün işin iç yüzü ortaya çıkıyor. Dört saat önce ölmüş bir suçlunun erbezi ve hipofiz bezleri köpeğe naklediliyor ve takip etmeye başlıyorlar. Ortaya ne insana ne hayvana benzeyen tuhaf bir şey çıkıyor. Konuşuyor, düşünebiliyor, insan gibi hareket edebiliyorken köpek dürtülerini de devam ettiriyor.
Oldukça akıcı, sürükleyici, ilginç bir kitaptı.
Ben buna bulgakovizm diyorum. Bende Bulgakov cok baska yerde ki ilk okudugum kitabi benim de kopek kalbiydi.

Ben buna bulgakovizm diyorum. Bende Bulgakov cok baska yerde ki ilk okudugum kitabi benim de kopek kalbiydi.
Ölümcül yumurtalar kitabı da çok güzeldi. Köpek kalbi ni de çok sevmiştim. Şimdi de Bulgakov okuyorum hatta uzun zamandan sonra. Genç Bir Doktor’un anılarını okuyorum. Bence kitapları genel olarak sürükleyici. Natsume Natsume Hepimize iyi okumalar 🌺

Ölümcül yumurtalar kitabı da çok güzeldi. Köpek kalbi ni de çok sevmiştim. Şimdi de Bulgakov okuyorum hatta uzun zamandan sonra. Genç Bir Doktor’un anılarını okuyorum. Bence kitapları genel olarak sürükleyici. Natsume Natsume Hepimize iyi okumalar 🌺
Teşekkür ederimm 😃
Listemde üst sıralara aldım ikisini de

19.kitabım Meyra bitti. Kişisel Bir Sorun adlı bir kitaba başlıyorum ki bunu da bitirince bu yılki hedefimi tamamlamış olacağım 😹

Meyra’ya gelince; yazarın İncir Kuşları ile ard arda okudum sayılır. Kitap İncir Kuşları’nın bir tekrarı gibi olmuş. Aynı şeyler daha fazla sayıda karakter üzerinden anlatılıyor ek olarak Yeşil Berelilere biraz daha fazla yer vermiş. Bitirmekte oldukça zorlandım sürekli ama sürekli aynı cümleler tekrarlanıyordu kitapta. Karakterlerin kendi aralarındaki dialoglarında hep aynı şeyler tekrar ediyordu bu çok sıktı. Kitabın geri kalan kısmı da tecavüz ve işkencelerin anlatımı zaten.

Ne kötü bir durum buraya gelipte hala bitmiş bir kitap yazamamak. Hala okunan bir kitap yok. Yeni yıl için bi hedefte belirleyemedim. Yeni yılda
İnşallah performansım iyi olur.
Peki 2021 de bizimle devam edecek misin :) Aldırma düzelecektir dönem dönem hepimize oluyor :)
Nickimi degistirdim ama kendim alisamadim 😂
Axelia mıydı :)))

Merhaba Savaş Sanatı kitabımı bitirdim ve Palto adlı klasik esere başladım benim için yılın son kitabı olacak hedefimi tutturamadım inşallah seneye bakalım. :)
Bu sene biterken bildirim konumuzu açtım : Kitap Okuma Günlüğü Bildirim Sayfası 📚 🥰
Lütfen 2021 de devam etmek isteyen ve hedefini belirtmemiş olan varsa bana yazsın listeyi oluşturdum :)

Bu konu Kitap Okuma Günlüğü 📚 adlı konunun bildirim sayfasıdır.
Burada yorum yapmak, sohbet etmek konu dışı mesaj yazmak yasaktır.

Kitap bildirimi vermek için 2021 itibari ile kullanılacaktır. Tablo düzenlemesi ve sohbetler yine önceki konudan devam edecektir.:KK200:
Bu sayfaya şimdiden ilk okuduğu kitabı yazan ben olmak istiyorum. :KK71:

kitapzede kitapzede bende çok hayal kurmuştum. Bu yıl haftada en az bir kitap bitirsem. Bayram haftaları of olsam. 50 kitap biter dedim ama ben ancak ekim ayında elime kitap alabildim. İnşallah bu yıl düzenim bozulmaz. Hedefime ulaşamadığım için bende mutsuzum.

Merhaba Savaş Sanatı kitabımı bitirdim ve Palto adlı klasik esere başladım benim için yılın son kitabı olacak hedefimi tutturamadım inşallah seneye bakalım. :)
Bu sene biterken bildirim konumuzu açtım : Kitap Okuma Günlüğü Bildirim Sayfası 📚 🥰
Lütfen 2021 de devam etmek isteyen ve hedefini belirtmemiş olan varsa bana yazsın listeyi oluşturdum :)
Hedefim gene 30 kitap bitirmek. Bu yıl son ay terslikler oldu. İnşallah hayırlara çakacak terslikler olmuştur. Hedeflediğim sayıyı tutturamadım. Çok üzgünüm. Yeni yıla inşallah hedefler umutlar mücadele önce sağlıkla.

Harika. Hedeflerimizi tutturduğumuz harika bir yıl olsun. Ben de bu hafta 1 kitap daha bitirip hedefim +6 kitap yapmayı düşünüyorum. Darısı gelecek senenin başına :)

44.kitap Perde Kapanıyor bitti
45.kitap Üçgen Çatıları da bitirdim(yine Sherlock Holmes)
Veee 2020 hedefine ulaşmış bulunmaktayım
🤩🤩🤩💃💃💃🥳🥳🥳
Darısı 2021 e inşallah.
kitapzede kitapzede

Bu sayfaya şimdiden ilk okuduğu kitabı yazan ben olmak istiyorum. :KK71:

kitapzede kitapzede bende çok hayal kurmuştum. Bu yıl haftada en az bir kitap bitirsem. Bayram haftaları of olsam. 50 kitap biter dedim ama ben ancak ekim ayında elime kitap alabildim. İnşallah bu yıl düzenim bozulmaz. Hedefime ulaşamadığım için bende mutsuzum.
Hadi bakalım 2021 in şanslısı kim olacak :)
Devam edeceğim tatbiki 💋 kitap okumaya devam. Sadece bu ara hayatın içinde sıkıntılarım var. Geçecek.

Hedefim gene 30 kitap bitirmek. Bu yıl son ay terslikler oldu. İnşallah hayırlara çakacak terslikler olmuştur. Hedeflediğim sayıyı tutturamadım. Çok üzgünüm. Yeni yıla inşallah hedefler umutlar mücadele önce sağlıkla.
Ekledim seni de yeni yapılacak tablomuza :)
44.kitap Perde Kapanıyor bitti
45.kitap Üçgen Çatıları da bitirdim(yine Sherlock Holmes)
Veee 2020 hedefine ulaşmış bulunmaktayım
🤩🤩🤩💃💃💃🥳🥳🥳
Darısı 2021 e inşallah.
kitapzede kitapzede
Harikasın tebrik ederim çok çok mutluyum burada seni tanımış olmaktan :) 2021 de her şey çok güzel olur inşallah :)

Hadi bakalım 2021 in şanslısı kim olacak :)

Ekledim seni de yeni yapılacak tablomuza :)

Harikasın tebrik ederim çok çok mutluyum burada seni tanımış olmaktan :) 2021 de her şey çok güzel olur inşallah :)
Duygular karşılıklı sana rastlamış olmak benim için büyük şans oldu çok teşekkür ederim 🤩🌸🌸

X