- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
Uyumadan önce okuduğum için buraya yazmayı unutuyorum artık daha düzenli yazacağımDescartes'in Metot Üzerine Konuşmalar adlı eseri 96 sayfa olarak bitmiş bulunmakta. Kızlar sizlerin nasıl gidiyor. Hergün en az 50 sayfa okuma olayına devam ediyor musunuz?
@_Vera_
Stevya
WunderLost
Bende sizi etiketlemeyi unutuyordum. Baktım çok sakin sayfa hareketlendireyim dedim.Uyumadan önce okuduğum için buraya yazmayı unutuyorum artık daha düzenli yazacağım
İyi yapmışsınız buraya yazınca daha iyi oluyorBende sizi etiketlemeyi unutuyordum. Baktım çok sakin sayfa hareketlendireyim dedim.
Eveeeet ama buraya bildirme olayını savsakladım kendi konuma yazıyorum genelde göz atmak isterseniz beklerim IKIGAI başlıklı kişisel gelişim kısmındaDescartes'in Metot Üzerine Konuşmalar adlı eseri 96 sayfa olarak bitmiş bulunmakta. Kızlar sizlerin nasıl gidiyor. Hergün en az 50 sayfa okuma olayına devam ediyor musunuz?
@_Vera_
Stevya
WunderLost
İlk bahsettiğiniz zaman bakmıştım. Sonra aklımdan çıkmış.Eveeeet ama buraya bildirme olayını savsakladım kendi konuma yazıyorum genelde göz atmak isterseniz beklerim IKIGAI başlıklı kişisel gelişim kısmında
50 den fazla okudum bugün kitabın bitmesine de 40 sayfa kaldı
Kendini ümitsizliğe sürekleme lütfen.Bu hafta pazar bildirimine yetişebildim. Son birkaç gündür yatağa kendimi zor atıyorum. Günlük 50 sayfalık hedefi geçin 1 sayfa bile okusam mutlu oluyorum şu aralar. Yeryüzünün Bilgeliği henüz bitmedi. Bu gidişle aralık sonuna kadar anca bitireceğim gibi.kitapzede
Kendimi kitabın içinde kaybolabileceğim bir zaman diliminde eskiden yaptığım gibi saatlerce okumak istiyorum. Uzun zamandır o rahatlığı bulamıyor, büyük bir keyifle okuma yapamıyorum aslında. Yoğun iş temposu, arta kalan zamanda hiç bitmeyen ev işleri derken bunaldım aslında. Bu süreçte okumaktan da uzaklaştım.Kendini ümitsizliğe sürekleme lütfen.