Kitap Okuma Günlüğü 📚

Kendimi kitabın içinde kaybolabileceğim bir zaman diliminde eskiden yaptığım gibi saatlerce okumak istiyorum. Uzun zamandır o rahatlığı bulamıyor, büyük bir keyifle okuma yapamıyorum aslında. Yoğun iş temposu, arta kalan zamanda hiç bitmeyen ev işleri derken bunaldım aslında. Bu süreçte okumaktan da uzaklaştım.
Seni iyi anlıyorum. Bazen en sevdiğim yazar bile hiç anlayamadığım bir hale dönüyor. Hiç beğenmez oluyorum eserini. En sevdiğim türler hiç ilgimi çekmez oluyor. O zamanlarda beni transa geçirebilecek müzikler eşliğinde okumayı deniyorum ya da farklı bir kitaba başlıyorum.

Seni iyi anlıyorum. Bazen en sevdiğim yazar bile hiç anlayamadığım bir hale dönüyor. Hiç beğenmez oluyorum eserini. En sevdiğim türler hiç ilgimi çekmez oluyor. O zamanlarda beni transa geçirebilecek müzikler eşliğinde okumayı deniyorum ya da farklı bir kitaba başlıyorum.
Evet aynı durumu yaşıyorum. Hem müzik hem kitap ruhumu doyurmam lazım. :)))

Yıllık hedefime ulaşmak için kişisel ajanda hazırlamaya karar verdim. Hem sen bu aralar meşgulsün. Ben de her şeyi senden beklemek yerine ocak ayına kadar gittim ve mesajlara baktım. Buraya yazmış olduğum kitapları sıraladım. En azından okuduğum kitapların bu şekilde listesini tutmak benim içinde iyi oldu, kitapzede kitapzede . Bize verdiğin emek için çok teşekkür ederim. :KK68: :KK19::KK15:
Okudugun kitaplari kayit altina almak icin 1000 kitaba da uye olabilirsin, ben cok memnunum o siteden de.Okudugum kitap biter bitmez hemen oraya kayit giriyorum, profilime kaydoluyor unutmamis oluyorum.

Yeni bebeklerim. Bitirmek için bir hafta veriyorum kendime.

Eklentiler

• IMG_20201130_200555.jpg
    IMG_20201130_200555.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 49
Selam kitap dostları ben bildirim yapamadım çünkü okuma yapamıyorum. İzmirdeyim koşturmasanız içine geldim. Okuyamıyorum evime dönünce artık çoooook üzgünüm 🤦🏼‍♀😔
Sağlık olsun iyi olun da evinizde rahatça okursunuz😊🌸

Benim de pek aktif kullandigim soylenemez🤭 Yorum, inceleme paylasmiyorum fazla ama okudugum kitaplari kayit altina almakta buyuk kolaylik sagladi bana☺️
Bende merak ettiğim bir kitap hakkında yorumlar iyi mi kötü mü diye bakarken giriyordum. Sonra yıllık hedefime ulaşmak için ince kitaplara yöneldiğim için her çeşit okur oldum. İyi ya da kötü ayrımı yapmayı bıraktım. Bana güzel gelen genele kötü, genele kötü gelen bana güzel gelmeye başladı. İnsanların ilgisi koyun psikolojisi gibi o okudu ben de okumalıyım o beğendi ben de beğenmeliyim mantığı olan insanlarda var. Bu gibi etkenler insanın düşüncesini olumsuz etkiliyor. Ben de artık bakmıyorum.
Sonuçta okuduklarını kayıt altına alma fikri olarak mükemmel uygulama sunuyor.

Hanımlar merhaba ben de gruba katılabilir miyim şuan Beyhan Budak in senin suçun değil kitabına başladım. Hedefim bir haftada bitirmek
Merhaba yılı bitirmek üzereyiz ayın 15 ine kadar herkesten yeni sene için hedef belirlemesini ve buraya gelişinin sözünü verirse listeye girmesini isteyeceğim. Bunu düşünerek ayın 15 ine kadar bildiriminizi yaparsanız Ocak'ta başlayacak yeni hedeflerimizle aramızda görmek isterim tabi ki sizi de :)
Canım, koronavirüsün de etkisi olabilir bu durum. Şiddetli bel ağrısı şeklinde ortaya çıkabiliyor.
Ara ara arkadaşlarım pozitif çıktığı için test veriyorum canım şimdilik negatifim darısı bir sonraki teste bu ağrılar uzun süredir var :)
Baktim hedefe çok uzağım ve az zaman kalmış hadi dedim bırak örgüyü falan kitap okumayı artır. Yeni kitaplarım da geldi inşallah hedefime ulaşırım bakalım teşekkür ederim 🥰
Senden umudum çok :KK19: Ben de başladım örgüyeelime alınca da bırakasım gelmiyor :KK23:
Geçmiş olsun, canım. Senin için zor tabiki. Sen tehlike içindesin. O yüzden biran korktum, uzun süre girmeyince sen. Nöbetinde kimse hastalanmasın sakin güzel bir nöbet geçsin.
Pek mümkün değil şu dönemler canım keşke kimse hasta olmasa ama oluyor işte :KK43: Teşekkür ederim :KK200:
Geçmiş olsun cnm
Teşekkür ederim :KK200:
Gecmis olsun canim. Saglik sektorundesin galiba Allah kolayliklar versin. Kazasiz belasiz bu gunleri de atlatiriz insallah.
Teşekkür ederim, evet canım sağlık sektöründeyim :KK200:
Takkeli firavunlar bitti. Bu senenin 24. kitabını okudum ve seneyi kapattım. Önümüzdeki 1 ay içinde ingilizce sınavıma konsantre olmak istiyorum. Bu yüzden okuma yapmayacağım. Ama gelecek sene 36 kitap hedefledim. Ocak ayından itibaren yine listede olmak isterim. kitapzede kitapzede
Yeni sene için bir dosya oluşurdum ve ilk sıraya ekledim bile seni :)
Melissa P. , Yusufçuk Gece Gelir adlı eseri 73 sayfa olarak bitmiş durumda. Beğendim mi hayır, tavsiye etmem.
Ben de yıllar önce okumuştum hiç de tavsiye etmiyorum senin gibi ..
Yıllık hedefime ulaşmak için kişisel ajanda hazırlamaya karar verdim. Hem sen bu aralar meşgulsün. Ben de her şeyi senden beklemek yerine ocak ayına kadar gittim ve mesajlara baktım. Buraya yazmış olduğum kitapları sıraladım. En azından okuduğum kitapların bu şekilde listesini tutmak benim içinde iyi oldu, kitapzede kitapzede . Bize verdiğin emek için çok teşekkür ederim. :KK68: :KK19::KK15:
Ne güzel yapmışsın ben de bir ajanda aldım çok uygun fiyata ve çok sevimli oraya notlar alarak okuma yapmak istiyorum :) Ayrıca rica ederim :) Bazen evet çok zor oluyor hatta pes etmeme az kalan zamanlar da oldu burası benim için bir vicdani de mesele :) İnsta da blogumda birçok sayfa takip ediyorum paylaşım yapıyorum derken benim için baya bilgi alışverişi oluyor ama burayı da başka sahiplendim :)
kızlar kızım büyüdükçe okumaya hiç fırsat bulamıyorum. aralık ayında dinlenmeye geçip ocakta nasipse yeni hedefle gelmek istiyorum. ocak ayına kadar izin istiyorum kitapzede kitapzede
Tabi ki :) Ekledim yeniyıl listemizearada takip et anasayfayı kural güncellemeleri için :)
Kendimi kitabın içinde kaybolabileceğim bir zaman diliminde eskiden yaptığım gibi saatlerce okumak istiyorum. Uzun zamandır o rahatlığı bulamıyor, büyük bir keyifle okuma yapamıyorum aslında. Yoğun iş temposu, arta kalan zamanda hiç bitmeyen ev işleri derken bunaldım aslında. Bu süreçte okumaktan da uzaklaştım.
O kadar iyi anlıyorum ki seni ... Aynı şeyler hep . Bugün izinliydim sabah kahvaltı evi topla, süpür,market alışverişi gel yerleştir, yemek yap, tekrar mutfak topla-temizle bu saat oldu işte ben daha 1 sayfa okumadım :KK43:

Sevgili kitap kurtları bazı kararlar aldım ve sizlere danışmak istiyorum burası hepimizin gemisi. :KK19:
İlk kararım bildirimler için ayrı bir konu açmak ve oraya sadece bildirim yapmanız burada sadece sohbetin dönmesi. Bu benim listeleri düzenleme konusunda işimi çok kolaylaştıracak.
İkincisi ise ayın 15 ine kadar yeni yılda bizimle devam etmek isteyenler 2021 hedeflerini planlayıp sayı olarak bildirim beni etiketlemeleri. Özel mesaj da atabilirsiniz. Sayıca oldukça fazlayız o yüzden gerçekten burada olanlarla bir şeyler yapalım istiyorum.

Sizlerin düşüncelerinelerdir? Öneriniz şunu da yapalım dediğiniz bir şey var mıdır ?

Sevgili kitap kurtları bazı kararlar aldım ve sizlere danışmak istiyorum burası hepimizin gemisi. :KK19:
İlk kararım bildirimler için ayrı bir konu açmak ve oraya sadece bildirim yapmanız burada sadece sohbetin dönmesi. Bu benim listeleri düzenleme konusunda işimi çok kolaylaştıracak.
İkincisi ise ayın 15 ine kadar yeni yılda bizimle devam etmek isteyenler 2021 hedeflerini planlayıp sayı olarak bildirim beni etiketlemeleri. Özel mesaj da atabilirsiniz. Sayıca oldukça fazlayız o yüzden gerçekten burada olanlarla bir şeyler yapalım istiyorum.

Sizlerin düşüncelerinelerdir? Öneriniz şunu da yapalım dediğiniz bir şey var mıdır ?
kızımı sallarken yazıvereyim 😍😍

yeni konu düşüncen çok iyi. senin için de takip etmesi çok kolay olur. herkes alt alta sayıyla bitirdiği kitabı yazar. bizim için de kolay olur 👍🏻👍🏻

benim önerim, daha önce dediğim gibi her ay moderetör olarak senin öncülüğünde farklı türde bir kitap okumamız. mesela ocak ayında rus edebiyatı, şubat ayı yeraltı edebiyatı gibi. hem değişiklik olur hem de okumaktan çekindiğimiz türlere fırsat vermiş oluruz 🐣

Ben o kadar yoğunum ki bu ara ama gurupta olacağım. Takip etmeye çalışıyorum ama okuma yok şimdilik. Hedefimde ulaşamayacağım gibi çok üzgün hissediyor 😪😪

Çok iyi düşünmüşsün ben varım🙋‍♀️🤗

X