Hanımlar merhaba ben de gruba katılabilir miyim şuan Beyhan Budak in senin suçun değil kitabına başladım. Hedefim bir haftada bitirmek
Merhaba yılı bitirmek üzereyiz ayın 15 ine kadar herkesten yeni sene için hedef belirlemesini ve buraya gelişinin sözünü verirse listeye girmesini isteyeceğim. Bunu düşünerek ayın 15 ine kadar bildiriminizi yaparsanız Ocak'ta başlayacak yeni hedeflerimizle aramızda görmek isterim tabi ki sizi de :)
Canım, koronavirüsün de etkisi olabilir bu durum. Şiddetli bel ağrısı şeklinde ortaya çıkabiliyor.
Ara ara arkadaşlarım pozitif çıktığı için test veriyorum canım şimdilik negatifim darısı bir sonraki teste bu ağrılar uzun süredir var :)
Baktim hedefe çok uzağım ve az zaman kalmış hadi dedim bırak örgüyü falan kitap okumayı artır. Yeni kitaplarım da geldi inşallah hedefime ulaşırım bakalım teşekkür ederim
Senden umudum çok
Ben de başladım örgüyeelime alınca da bırakasım gelmiyor
Geçmiş olsun, canım. Senin için zor tabiki. Sen tehlike içindesin. O yüzden biran korktum, uzun süre girmeyince sen. Nöbetinde kimse hastalanmasın sakin güzel bir nöbet geçsin.
Pek mümkün değil şu dönemler canım keşke kimse hasta olmasa ama oluyor işte
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Gecmis olsun canim. Saglik sektorundesin galiba Allah kolayliklar versin. Kazasiz belasiz bu gunleri de atlatiriz insallah.
Teşekkür ederim, evet canım sağlık sektöründeyim
Takkeli firavunlar bitti. Bu senenin 24. kitabını okudum ve seneyi kapattım. Önümüzdeki 1 ay içinde ingilizce sınavıma konsantre olmak istiyorum. Bu yüzden okuma yapmayacağım. Ama gelecek sene 36 kitap hedefledim. Ocak ayından itibaren yine listede olmak isterim.
kitapzede
Yeni sene için bir dosya oluşurdum ve ilk sıraya ekledim bile seni :)
Melissa P. , Yusufçuk Gece Gelir adlı eseri 73 sayfa olarak bitmiş durumda. Beğendim mi hayır, tavsiye etmem.
Ben de yıllar önce okumuştum hiç de tavsiye etmiyorum senin gibi ..
Ne güzel yapmışsın ben de bir ajanda aldım çok uygun fiyata ve çok sevimli oraya notlar alarak okuma yapmak istiyorum :) Ayrıca rica ederim :) Bazen evet çok zor oluyor hatta pes etmeme az kalan zamanlar da oldu burası benim için bir vicdani de mesele :) İnsta da blogumda birçok sayfa takip ediyorum paylaşım yapıyorum derken benim için baya bilgi alışverişi oluyor ama burayı da başka sahiplendim :)
kızlar kızım büyüdükçe okumaya hiç fırsat bulamıyorum. aralık ayında dinlenmeye geçip ocakta nasipse yeni hedefle gelmek istiyorum. ocak ayına kadar izin istiyorum
kitapzede
Tabi ki :) Ekledim yeniyıl listemizearada takip et anasayfayı kural güncellemeleri için :)
Kendimi kitabın içinde kaybolabileceğim bir zaman diliminde eskiden yaptığım gibi saatlerce okumak istiyorum. Uzun zamandır o rahatlığı bulamıyor, büyük bir keyifle okuma yapamıyorum aslında. Yoğun iş temposu, arta kalan zamanda hiç bitmeyen ev işleri derken bunaldım aslında. Bu süreçte okumaktan da uzaklaştım.
O kadar iyi anlıyorum ki seni ... Aynı şeyler hep . Bugün izinliydim sabah kahvaltı evi topla, süpür,market alışverişi gel yerleştir, yemek yap, tekrar mutfak topla-temizle bu saat oldu işte ben daha 1 sayfa okumadım