- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.359
ben ne zaman alırım allah kerim artıkBenimki Mayıs ayında bezi bıraktı şükür de bez paralarıyla kitap alabiliyorum
Bende yarısina geldim günahın uc rengi bitti simdi hayata döne devam cok guzel kaleme dökmüşGulseren Budayicioglu- Hayata Dön okuyorum bitmek uzerekitapzede
Bugun bitirdim kitabi, ben de cok begendim. Yazarin diger kitaplari da var ama arka arkaya okumak istemiyorum acaba karakterler olaylar bir sure sonra kafamda birbirine mi girer diyeBende yarısina geldim günahın uc rengi bitti simdi hayata döne devam cok guzel kaleme dökmüş
Aynısını bende düşünüyorum acaba karisirmi diye ama bi yandanda hepsini okumak istiyorum merak ediyorum zamana yaymak lazim aslindaBugun bitirdim kitabi, ben de cok begendim. Yazarin diger kitaplari da var ama arka arkaya okumak istemiyorum acaba karakterler olaylar bir sure sonra kafamda birbirine mi girer diyeAraya farkli bir yazar, farkli tur bir kitap alsam daha iyi olur gibi.
Bnde katilmak istiyorum hedef koyarsam daha çok okurum sanırım nm
bende katlabilirmiyim arkadaşlar? sadece pazarları o hafta için kaç kitap okudğumuzumu bildiriyoruz. Serbest zamanım arttı diyebilirim artık :)
çoluk çocuğa karıştık kitap okumayı unuttuk resmenyedir, temizle, uyut ve kendin dinlen derken başladığım kitabı ile unuttum resmen, en son Jane Eyre okuyordum.
sayfanın kuralları ya da bildirim şekli değişti mi? uygunsa yeniden katılmak isterim yavaş yavaş başlamak istiyorum yeniden okumaya
Teşekkürler canım.eşimin ilk testi negatif ikinci testi pozitif çıktı.stresten uyuamıyorum.26 sına kadar karantinadayız. Psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç.ben de kendimi gece okumalarına verdim:)
hem de hiç kolay değil vallahi durup durup anayım ben ana diye bağırasım geliyorTüm yeni gelen arkadaşlarım ilk sayfamızı okuyun ve eğer devamlılık sağlayabilecekseniz lütfen tablo bilgilerinizi yazarak beni etiketleyin :)
B black cat canım çok geçmiş olsun dilerim bir an evvel iyileşir eşin
bir civciv annesi hoşgeldiiiin öyle güldüm ki geçmiş yorumlarını okuyunca okuyan ana olmak kolay değil sanırım
Senenin bitmesine 2 ay bir de bebe var 60 çok olmadı mı
ben hedef koyarken bebe ortaklıkta yoktuSenenin bitmesine 2 ay bir de bebe var 60 çok olmadı mı