- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.359
yok yok okuyanlarda sorun yok benceKitapları ince ama olmuyor olmuyor. Bende sorun yokmuş anladım
Evet size katılıyorum. Zor bir yazarwoolf okuması aşırı zor bir yazar. ben de deniz feneri adlı kitabını okumuştum. tokatlamıştı kitap beni resmen yorulmuştum okurken
Seviyorsan git konuş dememiş kimse o da kitap yazmışEvet size katılıyorum. Zor bir yazar
15 hedef koydum 5 tane okudum galibakızlar senelik hedeflerinizi tutturdunuz mubenim 60 kitap hedefim vardı 16 okumuşum. sene bitene kadar da 60 çok zor bebekle. ben ki ayda 16 kitap okurken bu hallere düşecek kadın mıydım
Bende normalde haftada en az bir kitap bitirirken köyde yaşamaya başladığımdan beri ayda bir tane bile kitap bitiremiyorum. Bu yüzden hedefime ulaşamayacağım ama genede değiştirmek istemiyorum, yaşam tarzım değiştiği için.kızlar senelik hedeflerinizi tutturdunuz mubenim 60 kitap hedefim vardı 16 okumuşum. sene bitene kadar da 60 çok zor bebekle. ben ki ayda 16 kitap okurken bu hallere düşecek kadın mıydım
e kitap mı okuyorsun?Bende normalde haftada en az bir kitap bitirirken köyde yaşamaya başladığımdan beri ayda bir tane bile kitap bitiremiyorum. Bu yüzden hedefime ulaşamayacağım ama genede değiştirmek istemiyorum, yaşam tarzım değiştiği için.
Evet. Burada internet heryerde çekmiyor. Bu da istediğim an okuma yapmama engel oluyor.e kitap mı okuyorsun?
kitapları hattusa.live sitesinden ücretsiz epub formatında indirebilirsiniz. ben yerli ve yabancı kitapları epub formatında çabucak indiriyorum. fırsatınız oldukça hızlıca indirin hem boyutları küçük hem hızlı iniyor. ben okumak için de reasily kullanıyorum.Evet. Burada internet heryerde çekmiyor. Bu da istediğim an okuma yapmama engel oluyor.
E-kitap okuyamıyorumEvet. Burada internet heryerde çekmiyor. Bu da istediğim an okuma yapmama engel oluyor.
Ben ilk geldiğimde sipariş verdim. Köye çıkmasına beklerken eniştem dayanamadı şehre gitti aldı geldi. Belli günlerde ve kargo olursa çıkıyormuş. Bir ara da köye sipariş veriyordum. Bakkal muhtar, bakkala bırakıyorlardı. Gerçekten en geri kalan bir köyde yaşadığımı düşünüyorum.Siparişlerim geldiEki Görüntüle 2708055
Tavsiye için teşekkür ederim. O siteyi bilmiyordum. Bende kütüphaneye üyeyim. Kütüphanenin e-kitap uygulamasını kullanıyordum. Bu da aklımda artık.kitapları hattusa.live sitesinden ücretsiz epub formatında indirebilirsiniz. ben yerli ve yabancı kitapları epub formatında çabucak indiriyorum. fırsatınız oldukça hızlıca indirin hem boyutları küçük hem hızlı iniyor. ben okumak için de reasily kullanıyorum.
ahhhh öyle bi kitap alışverişi yapmak istiyorum ki... ama bezden ıslak mendilden fırsat kalmıyorSiparişlerim geldiEki Görüntüle 2708055
Benimki Mayıs ayında bezi bıraktı şükür de bez paralarıyla kitap alabiliyorumahhhh öyle bi kitap alışverişi yapmak istiyorum ki... ama bezden ıslak mendilden fırsat kalmıyor