Kitap Okuma Günlüğü 📚

Jane Eyre hâlâ devam ediyor. kızımı uyuttuktan sonra speedy gonzales gibi ev işlerini halledip okumayı planlıyorum hep ama henüz düzeni oturtamadım. aksi gibi bu dönemde de sürekli yeni bir diziye filme de başlamak geliyor içimden, çocukla ilgilenmem lazım ya hep gelir o istek :KK53: kitapzede kitapzede

Yılmaz Özdil- Son Cüret bitti. Okuduğum vahşet karşısında elim ayağım titriyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız adlı kitabına başlıyorum.

kızlar senelik hedeflerinizi tutturdunuz mu 🤔 benim 60 kitap hedefim vardı 16 okumuşum. sene bitene kadar da 60 çok zor bebekle. ben ki ayda 16 kitap okurken bu hallere düşecek kadın mıydım :KK53:
Bende normalde haftada en az bir kitap bitirirken köyde yaşamaya başladığımdan beri ayda bir tane bile kitap bitiremiyorum. Bu yüzden hedefime ulaşamayacağım ama genede değiştirmek istemiyorum, yaşam tarzım değiştiği için.

Evet. Burada internet heryerde çekmiyor. Bu da istediğim an okuma yapmama engel oluyor.
kitapları hattusa.live sitesinden ücretsiz epub formatında indirebilirsiniz. ben yerli ve yabancı kitapları epub formatında çabucak indiriyorum. fırsatınız oldukça hızlıca indirin hem boyutları küçük hem hızlı iniyor. ben okumak için de reasily kullanıyorum.

Siparişlerim geldi
IMG-20201020-WA0029.jpeg

Ben ilk geldiğimde sipariş verdim. Köye çıkmasına beklerken eniştem dayanamadı şehre gitti aldı geldi. Belli günlerde ve kargo olursa çıkıyormuş. Bir ara da köye sipariş veriyordum. Bakkal muhtar, bakkala bırakıyorlardı. Gerçekten en geri kalan bir köyde yaşadığımı düşünüyorum.

kitapları hattusa.live sitesinden ücretsiz epub formatında indirebilirsiniz. ben yerli ve yabancı kitapları epub formatında çabucak indiriyorum. fırsatınız oldukça hızlıca indirin hem boyutları küçük hem hızlı iniyor. ben okumak için de reasily kullanıyorum.
Tavsiye için teşekkür ederim. O siteyi bilmiyordum. Bende kütüphaneye üyeyim. Kütüphanenin e-kitap uygulamasını kullanıyordum. Bu da aklımda artık. :KK68:

X