Kitap Okuma Günlüğü 📚

Ben hala bitiremedim bugün bitirmiş olmayı planlamıştım. Bırakın bitirmeyi yarı bile olmadı 143 sayfalık bir kitap. 60 lardayım henüz. İnşallah haftaya. Kendine ait bir oda. Hedefe 7 kitap var. Umutluyum. senenin bitmesine iki ay.

Ay ben bu topiğin kurallarını bilmiyorum nasıl yapıyoruz

Ay ben bu topiğin kurallarını bilmiyorum nasıl yapıyoruz
Yıllık okuyabileceğin hedef kitap sayısı belirleyip yazıyorsun ve bul yıl içinde kaç kitap okuduğunu da bildiriyorsun.
Ve şuan okuduğun kitabı da yazıyorsun. Her pazar bildirim yapıyosun canım. Kitabın bitti veya haftada kaç kitap okudun. Bu şekilde işte. Ve bildirim yaparken topik sahibi kitapzede yı etiketliyosun o da listeye alıp düzenleme yapıyor her hafta.
Eksiğim varsa tamamlasın arkadaşlar

Reyyanjm tşk ederim kuzum
kitapzede kusura bakma lütfen bilmiyorum merhaba
Kızlarla bir ömür nasıl yaşanır bitirdik
Şuan damızlık kızın öyküsüne başladım
Bazı özel durumlarından dolayı yıllık hedef koyamıyorum ama

Geçen hafta yetistiremedim hrm okumayı hem bildirim yapmayı.
kitapzede yeni başlayacağım kitap liseden arkadaslar (Selçuk Aydemir)

İcimdeki Muzik ve Birimiz Yalan Soyluyor kitaplari bitti. Simdi Amok Kosucusu'na baslamistim okulda kaldi. Bu gece okumak icin bir kitaba daha baslamayi dusunuyorum ama hangisine baslayacagima henuz karar veremedim kitapzede

ben hedef koyarken bebe ortaklıkta yoktu

bookstagram hesabın ne takip edeyim
Sana özelden yürüdüm
Merhaba
4.Bir ömür nasıl yaşanır / İlber Ortaylı
kitapzede
Calcii nerelere gittin :))
Kendim kadar sevindim bu sürecini az çok bildiğimden canım kafanı güzelce bi dağıt evinin tadını çıkar :) 1 hafta anneme gittim onu çok özlemişim ama evime de nasıl alışmışım. İnsan kendi evin, arıyor :)
Hoşgeldiiin :) İstersen seni eklemeyim tabloya ama yorumlarla bildirimlerle bize takıl ne dersin :)

Hoşbuldummmmmm
Siz beni kabul ederseniz neden olmasın

ben de kendi hesabımdan takipledim

Aynen canım. Ben ne kadar mutlu mutlu gittim ve hiçbir şey demeden onlara bakmak istesemde insanlar hep garip garip karşılık verdi. Olsun senin içinde değişiklik oldu sende aileni gördün. Dediğin gibi ne olursa olsun. Hiçbir şey kendi evindeki huzuru vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…