Ay ben bu topiğin kurallarını bilmiyorum nasıl yapıyoruzMerhaba, bugünden yazayım. Yarın büyük ihtimal yoğun olurum, unutabilirim. Okuduklarım ;
32. Bir ömür nasıl yaşanır / İlber Ortaylı
33. Günahın üç rengi/Gülseren Budayıcıoğlu
34. Çizgili Pijamalı Çocuk /John Boyne
35. Olarak ise İnsan ne ile yaşar/Tolstoy
Şimdi ise arkadaşlarımBal0ncuk C Calcifer ile birlikte:
Damızlık kızın öyküsü /Margaret Atwood adlı kitaba başladık
kitapzede
Yıllık okuyabileceğin hedef kitap sayısı belirleyip yazıyorsun ve bul yıl içinde kaç kitap okuduğunu da bildiriyorsun.Ay ben bu topiğin kurallarını bilmiyorum nasıl yapıyoruz
Reyyanjm tşk ederim kuzumYıllık okuyabileceğin hedef kitap sayısı belirleyip yazıyorsun ve bul yıl içinde kaç kitap okuduğunu da bildiriyorsun.
Ve şuan okuduğun kitabı da yazıyorsun. Her pazar bildirim yapıyosun canım. Kitabın bitti veya haftada kaç kitap okudun. Bu şekilde işte. Ve bildirim yaparken topik sahibikitapzede yı etiketliyosun o da listeye alıp düzenleme yapıyor her hafta.
Eksiğim varsa tamamlasın arkadaşlar
Senin ösel durumunu severimReyyanjm tşk ederim kuzum
kitapzede kusura bakma lütfen bilmiyorum merhaba
Kızlarla bir ömür nasıl yaşanır bitirdik
Şuan damızlık kızın öyküsüne başladım
Bazı özel durumlarından dolayı yıllık hedef koyamıyorum ama
Sana özelden yürüdümben hedef koyarken bebe ortaklıkta yoktu
bookstagram hesabın ne takip edeyim
Calcii nerelere gittin :))
Kendim kadar sevindim bu sürecini az çok bildiğimden canım kafanı güzelce bi dağıt evinin tadını çıkar :) 1 hafta anneme gittim onu çok özlemişim ama evime de nasıl alışmışım. İnsan kendi evin, arıyor :)Sonunda yarın yola çıkıyorum. Canım evime dönüyorum. Benden daha mutlu kim olabilir, canım pisi maukum yavrum evini yatağını benden daha çok o da özledi.
İnşallah önümüzdeki hafta kendi okuma listemdeki kitaplarına başlayacağım.
Hoşgeldiiin :) İstersen seni eklemeyim tabloya ama yorumlarla bildirimlerle bize takıl ne dersin :)Reyyanjm tşk ederim kuzum
kitapzede kusura bakma lütfen bilmiyorum merhaba
Kızlarla bir ömür nasıl yaşanır bitirdik
Şuan damızlık kızın öyküsüne başladım
Bazı özel durumlarından dolayı yıllık hedef koyamıyorum ama
HoşbuldummmmmmSana özelden yürüdüm
Kendim kadar sevindim bu sürecini az çok bildiğimden canım kafanı güzelce bi dağıt evinin tadını çıkar :) 1 hafta anneme gittim onu çok özlemişim ama evime de nasıl alışmışım. İnsan kendi evin, arıyor :)
Hoşgeldiiin :) İstersen seni eklemeyim tabloya ama yorumlarla bildirimlerle bize takıl ne dersin :)
Estağfurullah ne demek hoşgeldin aramızaHoşbuldummmmmm
Siz beni kabul ederseniz neden olmasın
ben de kendi hesabımdan takipledimSana özelden yürüdüm
Kendim kadar sevindim bu sürecini az çok bildiğimden canım kafanı güzelce bi dağıt evinin tadını çıkar :) 1 hafta anneme gittim onu çok özlemişim ama evime de nasıl alışmışım. İnsan kendi evin, arıyor :)
Hoşgeldiiin :) İstersen seni eklemeyim tabloya ama yorumlarla bildirimlerle bize takıl ne dersin :)
Aynen canım. Ben ne kadar mutlu mutlu gittim ve hiçbir şey demeden onlara bakmak istesemde insanlar hep garip garip karşılık verdi. Olsun senin içinde değişiklik oldu sende aileni gördün. Dediğin gibi ne olursa olsun. Hiçbir şey kendi evindeki huzuru vermiyor.Sana özelden yürüdüm