Benim alanım bana yetiyor başkasını istemem8 bölüm mü demek ,ben de seviniyordum bir kitap bitti nerdeyse diye,neyse haftaya biter inşaallah,
Entelektüel oluruz belki ama aydın olamayız,bir yabancı dil bile değil en 2-3 yabancı dil bilmek gerekiyormuş,
Entelektüel olmak için alanımız dışında farklı şeylerle ilgilenmek gerekiyor, işimiz olmayan şeylere burnumuzu sokmak gibi
İlber Ortaylı hoca geliyor bakBenim alanım bana yetiyor başkasını istemem
Bu kitabı okuyunca ben de kendimi cahilden de aşağı hissettimİlber Ortaylı hoca geliyor bak
Biz yaşamıyor Sürünüyormuşuz meğerse. Allah'ım milletin muhattap olduğu tiplere bak. Benim muhattap olduğum tiplere bakBu kitabı okuyunca ben de kendimi cahilden de aşağı hissettim
akıcı mıydı ben de okumak istiyorum bir an onceKadının Adı yok - Duygu Asena bitti şimdi devamı olan Aslında aşk da yok okunuyor.
ben cok sevmistim. woolfun kaleminin bu kadar akıcı olduğunu bilmezdim okuduğum ilk kitabıydı. benım icin ozel bir kitap.Ben hala Kendine ait bir oda adlı kitabı okuyorum. Pekte okuyorum denemezAma haftaya biter kesin
woolf'un Mrs. Dalloway okuğum ilk kitabı. Benim için o kitaptan sonra Woolf defteri kapandıben cok sevmistim. woolfun kaleminin bu kadar akıcı olduğunu bilmezdim okuduğum ilk kitabıydı. benım icin ozel bir kitap.
evet ben bir günde bitirdimakıcı mıydı ben de okumak istiyorum bir an once
onu okumadım ben ama okuyacaktım niye kapandı kiwoolf'un Mrs. Dalloway okuğum ilk kitabı. Benim için o kitaptan sonra Woolf defteri kapandı
Bilmiyorum çok ağır geldi ki ben Dünya klasiklerini tam metin okuyan kişiyim. Sevemedim. Belki siz seversiniz.onu okumadım ben ama okuyacaktım niye kapandı ki
woolf okuması aşırı zor bir yazar. ben de deniz feneri adlı kitabını okumuştum. tokatlamıştı kitap beni resmen yorulmuştum okurkenwoolf'un Mrs. Dalloway okuğum ilk kitabı. Benim için o kitaptan sonra Woolf defteri kapandı
Kitapları ince ama olmuyor olmuyor. Bende sorun yokmuş anladımwoolf okuması aşırı zor bir yazar. ben de deniz feneri adlı kitabını okumuştum. tokatlamıştı kitap beni resmen yorulmuştum okurken