Kitap Okuma Günlüğü 📚

kitapzede uzun zamandır yazamıyordum çünkü kitabı bi türlü bitiremedim. 9. Kitabımın yerine 16.50 treni adlı kitabı okumuştum. Elveda güzel vatanım da 10. Kitap olarak okudum ve bitirdim sonunda haftalarca elimde süründü kitap. Şimdi 11. Kitabıma başlıyorum Styles taki esrarengiz vaka

Benim alanım bana yetiyor başkasını istemem

Merhaba herkese :) Bu aralar o kadar çok yavaşım ki ilerlemek yerine yerimde sayıyorum resmen. Dingin kafayla yanıma kahvemi çayımı alıp bol bol zaman ayırmak istiyorum okumaya ama uyumadan önce okuduğum 30-40 sayfayla kalıyor her şey. Yıl sonuna kadar en azından her haftaya bir kitap olacak şekilde planlamak istiyorum okumayı. Böylece 52 kitaba da tamamlayabilirim diye umut ediyorum.

35. kitap Anton Çehov-Korkunç Bir Gece bitti. Yoğun bir kitap değildi. Kısa hikayelerden oluşan bir kitaptı. Tavsiye ederim, severek okudum. 36. kitap 5000 Yıllık Sümer - Begmyrat Gerey kitapzede .

Ben hala Kendine ait bir oda adlı kitabı okuyorum. Pekte okuyorum denemez Ama haftaya biter kesin

ben cok sevmistim. woolfun kaleminin bu kadar akıcı olduğunu bilmezdim okuduğum ilk kitabıydı. benım icin ozel bir kitap.
woolf'un Mrs. Dalloway okuğum ilk kitabı. Benim için o kitaptan sonra Woolf defteri kapandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…