sahaf nerde? siteleri falan var mı acaba?Muthis bir sahaf kesfettim, cok ucuz ustelik. Turkiye nin en buyuguymus.
bu kis da evde olacak gibiyiz. Hedefime cok uzagim ama 2021 de yakalayacagim
Antalya da ama siteleri var. İnstagramda ve nadir kitapta sayfalari da var.sahaf nerde? siteleri falan var mı acaba?
Muthis bir sahaf kesfettim, cok ucuz ustelik. Turkiye nin en buyuguymus.
bu kis da evde olacak gibiyiz. Hedefime cok uzagim ama 2021 de yakalayacagim
Aaa biliyorum orayı o sokakta birkaç tane sahaf var değil mi ? Burada hiç sahaf bulamadım henüz antalyada çook güzel sahaflar var :)Antalya da ama siteleri var. İnstagramda ve nadir kitapta sayfalari da var.
iltem antik kitap.
ilk basin ya da orijinal metinli kitaplar da var. Degerli kitaplar.
Okudum ben gayet güzel beğendim.Kızlar, Kırmızı Pazartesi adlı eseri okuyan var mı aramızda? Bugün ona başladım.
Kızlar, Kırmızı Pazartesi adlı eseri okuyan var mı aramızda? Bugün ona başladım.
Evet, okudum. Gabriel Garcia Marquez'in sevdiğim kitaplarından biridir. Okuması oldukça keyifliydi. Merak uyandıran bir konusu vardı.Kızlar, Kırmızı Pazartesi adlı eseri okuyan var mı aramızda? Bugün ona başladım.
Ben de ilk sayfalarında sıkılınca acaba bu kadar beğeni toplayan bir kitap bende ters tepki mi yarattı dedim. Dün bir oturuşta bitiririm derken okumaktan vazgeçince sizin fikirlerinizi almak istedim. Fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim kızlar.Oldukca guzel bir kitap. Okurken biraz sikici olabilir fakat kitabin amaci bu zaten. Olay orgusu ile sosyolojik tespitler yapiliyor.
Hedefinize ulaşmak sizi motive edecekse ve önümüzdeki yıl hedefleri için heyecan verecekse ince kitapları okurdum sanırım. Hedefinize ulaştığınızda ve ulaşamadığınızda ne hissedeceğinizi en iyi siz bilirsiniz. İnce kitapları okumak da oyunbozanlık olmaz bence. Sonuçta bir yarışta değiliz ve okunan bir cümle bile insan ruhuna katkı.Kızlar yıllık hedefimi tamamlamayı çok istiyorum. Yıl başında hazırladığım listeme bugün bakıcam fakat içinde kalın kitaplar olan bir listeydi. Yıl sonuna kadar bitmez. Siz olsanız ne yapardınız. Hedefi tutturmak için yeni liste mi hazırlardınız yoksa eski listeyi tamamlamaya mı çalışırdınız?
O zaman yeni liste ve bu listede okunması gereken ince kitaplar olarak yola devam ediyorum.Hedefinize ulaşmak sizi motive edecekse ve önümüzdeki yıl hedefleri için heyecan verecekse ince kitapları okurdum sanırım. Hedefinize ulaştığınızda ve ulaşamadığınızda ne hissedeceğinizi en iyi siz bilirsiniz. İnce kitapları okumak da oyunbozanlık olmaz bence. Sonuçta bir yarışta değiliz ve okunan bir cümle bile insan ruhuna katkı.Sene başında da ilk sıraya, bu yıl listede olan kalın kitapları koyarsınız. Gecikmeli de olsa bu sayede onları da okumuş olursunuz. :)
Ben bitirme odaklı ilerliyorum. Elimde 2 tane fantastik kitap var 800-900 sayfalık. 2021de okuyacağım ilk kitaplarKızlar yıllık hedefimi tamamlamayı çok istiyorum. Yıl başında hazırladığım listeme bugün bakıcam fakat içinde kalın kitaplar olan bir listeydi. Yıl sonuna kadar bitmez. Siz olsanız ne yapardınız. Hedefi tutturmak için yeni liste mi hazırlardınız yoksa eski listeyi tamamlamaya mı çalışırdınız?
Çok güzel kitaptı bence biraz sabredin, o yazarın kitaplarından okuyup da pişman olduğum hiç olmadı. Okumadıysanız Yüzyıllık Yanlızlık ve Kolera Günlerinde Aşk favorilerim arasında. Diğer tüm kitaplarını da okudum.Kızlar, Kırmızı Pazartesi adlı eseri okuyan var mı aramızda? Bugün ona başladım.