- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
İlan numarasını söyleyim miValla inanmam
Ben de işyerinde Kardeşini Doğurmak okudum ama piskolojim bozuldu resmen.
Sağol canım, amin,Rabbim sana da kolaylık versin, çalışırken kitap daha rahat okunuyor,evde iş bitmiyor çocuk durmuyor vs derken vakit kalmıyor hiçCanım benimmm Allah kolaylık versin maşallah sana ❤❤
Burada kaldım geçmiş miyim ki seniEvet ben sona kalacağım anlaşılan
Evet Mehlikam gece uyumadan ya da aralarda bakabiliuorumSağol canım, amin,Rabbim sana da kolaylık versin, çalışırken kitap daha rahat okunuyor,evde iş bitmiyor çocuk durmuyor vs derken vakit kalmıyor hiç
Nerdeyse aynıyız birkaç sayfa ilerdeyim tildayi övüyor burda habireBurada kaldım geçmiş miyim ki seni
Bu kitabı da uygulamadan okumaya başladım
Kitap oku uygulamasıBu sözünü ettiğiniz uygulama hangisi? Merak ettim ben de
Teşekkür ederim bir bakayımmmKitap oku uygulaması
Ben sanki bu sayfayı önceden okudum. Hangi kitaptıBurada kaldım geçmiş miyim ki seni
İlber Ortaylı bir ömür nasıl yaşanırBen sanki bu sayfayı önceden okudum. Hangi kitaptı
Hmm. İlber Ortaylı sevdiğim bir tarihçi üç tane eserini okudum ama bu eserini okumadım sanırım. Kitapların adınıda unuttum.İlber Ortaylı bir ömür nasıl yaşanır
Ne güzel,ben uzun zamandır okumuyordum yeni okumaya başladım,devamı gelir inşaallah,Hmm. İlber Ortaylı sevdiğim bir tarihçi üç tane eserini okudum ama bu eserini okumadım sanırım. Kitapların adınıda unuttum.
Köyde yaşaya yaşaya iyice cahilleştim. Unutkanlığım arttı.