Kitap Okuma Günlüğü 📚

Bu arada bir önceki mesajı yazdığımdan beri okuyorum, 4. Kısıma geldim Jawlensky Jawlensky C Calcifer Bal0ncuk Bal0ncuk siz neredesiniz, kaç bölümden oluşuyor bu kitap, göremiyorum kaç sayfadan oluştuğunu, kaldığım sayfayı kaydedip devam ediyorum
Merhaba canım ben de 3. Bölümün ortasındayım. Araya kitap aldım. Sayfa sayısını Mehfam Mehfam bilir. Kitap onda var

Masallah canım 4 bölümden oluşuyor ben bugün okuyamadım
Bir sürü isimden bahsediyor dil bilmelerinden falan, aydin olabilmek için en az 2-3 dil bilmek gerekiyormuş, o bahsettiği kişileri bilmediğim için okudum geçtim , araştırmadim kim olduklarını

Kardeşini Doğurmak okudum ama ağır geldi. 😔😔
Okuruz tabi🥰
Hım dili mi konusu mu? Gülseren Budayicioglunun kitaplarını da merak ediyorum ama çocuk gelişimiyle ilgili kitaplar da okumak istiyorum,
Hafta sonu okuyamam demiştim ama iki akşamdır okuyorum biraz biraz

Hım dili mi konusu mu? Gülseren Budayicioglunun kitaplarını da merak ediyorum ama çocuk gelişimiyle ilgili kitaplar da okumak istiyorum,
Ensest ve istismar konusu. Yaşanmış gerçek olayları anlatıyor.
Gülseren Buğdaycıoğlu okudum. Madalyonun içi kitabını okuyabilirsin. Kısa hikâyelerden oluşuyor

Ensest ve istismar konusu. Yaşanmış gerçek olayları anlatıyor.
Gülseren Buğdaycıoğlu okudum. Madalyonun içi kitabını okuyabilirsin. Kısa hikâyelerden oluşuyor
Ay ben okumayayim psikolojim bozulur gibi,
Gülseren Budayicioglunun kitaplarını okuyabilirim ama,

Gunahin üç yüzü okumanızı tavsiye ederim bitirmek üzereyim çok etkilendim diyebilirim

Merhabalar

Son Cüret sayfa 186dayım.
Kardeşini Doğurmak adlı kitap beni de çok etkilemişti, bi de hamileyken okumuştum ah ah🥺

Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk adlı kitabı da tavsiye ederim ilgilenenlere.
Bir psikiyatrist karşılaştığı 9 vakayı anlatıyor bu kitapta da. Genel olarak da çocukken ihmal ve istismara maruz kalmış hastalarıyla ilgili.

Bir sürü isimden bahsediyor dil bilmelerinden falan, aydin olabilmek için en az 2-3 dil bilmek gerekiyormuş, o bahsettiği kişileri bilmediğim için okudum geçtim , araştırmadim kim olduklarını
Diller diller. Üzüldüğum nokta şu ki hiçbir zaman entelektüel olamayacağım :KK42: . Ben 4 bölüm saniyordum 8 bölümmüş kitap baksana 🥴 sinirlerim bozuldu 😂😂 neyse hem 3 4 dil bilmiyorum hem eleştiriyorum. Devam edelim ❤

Diller diller. Üzüldüğum nokta şu ki hiçbir zaman entelektüel olamayacağım :KK42: . Ben 4 bölüm saniyordum 8 bölümmüş kitap baksana 🥴 sinirlerim bozuldu 😂😂 neyse hem 3 4 dil bilmiyorum hem eleştiriyorum. Devam edelim ❤
8 bölüm mü demek ,ben de seviniyordum bir kitap bitti nerdeyse diye,neyse haftaya biter inşaallah,
Entelektüel oluruz belki ama aydın olamayız,bir yabancı dil bile değil en 2-3 yabancı dil bilmek gerekiyormuş,
Entelektüel olmak için alanımız dışında farklı şeylerle ilgilenmek gerekiyor, işimiz olmayan şeylere burnumuzu sokmak gibi 😉

X