- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Merhaba canım ben de 3. Bölümün ortasındayım. Araya kitap aldım. Sayfa sayısını Mehfam bilir. Kitap onda var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım ben de 3. Bölümün ortasındayım. Araya kitap aldım. Sayfa sayısını Mehfam bilir. Kitap onda var
Bir sürü isimden bahsediyor dil bilmelerinden falan, aydin olabilmek için en az 2-3 dil bilmek gerekiyormuş, o bahsettiği kişileri bilmediğim için okudum geçtim , araştırmadim kim olduklarınıMasallah canım 4 bölümden oluşuyor ben bugün okuyamadım
Hangi kitabı okuyorsun,bu kitap bitince tekrar okuyalım birlikte,iyi oluyor teşvik oluyor böyle,Merhaba canım ben de 3. Bölümün ortasındayım. Araya kitap aldım. Sayfa sayısını Mehfam bilir. Kitap onda var
Kardeşini Doğurmak okudum ama ağır geldi.Hangi kitabı okuyorsun,bu kitap bitince tekrar okuyalım birlikte,iyi oluyor teşvik oluyor böyle,
Hım dili mi konusu mu? Gülseren Budayicioglunun kitaplarını da merak ediyorum ama çocuk gelişimiyle ilgili kitaplar da okumak istiyorum,Kardeşini Doğurmak okudum ama ağır geldi.
Okuruz tabi
Ensest ve istismar konusu. Yaşanmış gerçek olayları anlatıyor.Hım dili mi konusu mu? Gülseren Budayicioglunun kitaplarını da merak ediyorum ama çocuk gelişimiyle ilgili kitaplar da okumak istiyorum,
Hafta sonu okuyamam demiştim ama iki akşamdır okuyorum biraz biraz
Ay ben okumayayim psikolojim bozulur gibi,Ensest ve istismar konusu. Yaşanmış gerçek olayları anlatıyor.
Gülseren Buğdaycıoğlu okudum. Madalyonun içi kitabını okuyabilirsin. Kısa hikâyelerden oluşuyor
Bizim okumaya tahammül edemediğimiz küçücük çocuklar yaşıyor. O yüzden okumam gerekli dedim ve okudum. Hayat işteAy ben okumayayim psikolojim bozulur gibi,
Gülseren Budayicioglunun kitaplarını okuyabilirim ama,
Gunahin üç yüzü okumanızı tavsiye ederim bitirmek üzereyim çok etkilendim diyebilirimHım dili mi konusu mu? Gülseren Budayicioglunun kitaplarını da merak ediyorum ama çocuk gelişimiyle ilgili kitaplar da okumak istiyorum,
Hafta sonu okuyamam demiştim ama iki akşamdır okuyorum biraz biraz
Tamam sıradaki kitabım o olsun o zamanGunahin üç yüzü okumanızı tavsiye ederim bitirmek üzereyim çok etkilendim diyebilirim
Gülseren budayicioglu kitabi diğer kitaplarını bende okuyacağımTamam sıradaki kitabım o olsun o zaman
Kimin kitabı ve konusu ne peki ?
Merhaba ben de 4. Bölümdeyim. Kitap toplam 8 bölüm 262 sayfadan oluşuyor. Ben de kitaptan okuyorum. Bence vizyon geliştiren bir kitap, çok beğendim.Merhaba canım ben de 3. Bölümün ortasındayım. Araya kitap aldım. Sayfa sayısını Mehfam bilir. Kitap onda var
Merhaba hoşgeldin aramıza. Ne güzel kalabalık grup olarak okuyoruzMerhaba ben de 4. Bölümdeyim. Kitap toplam 8 bölüm 262 sayfadan oluşuyor. Ben de kitaptan okuyorum. Bence vizyon geliştiren bir kitap, çok beğendim. ☺
Diller diller. Üzüldüğum nokta şu ki hiçbir zaman entelektüel olamayacağım . Ben 4 bölüm saniyordum 8 bölümmüş kitap baksana sinirlerim bozuldu neyse hem 3 4 dil bilmiyorum hem eleştiriyorum. Devam edelim ❤Bir sürü isimden bahsediyor dil bilmelerinden falan, aydin olabilmek için en az 2-3 dil bilmek gerekiyormuş, o bahsettiği kişileri bilmediğim için okudum geçtim , araştırmadim kim olduklarını
8 bölüm mü demek ,ben de seviniyordum bir kitap bitti nerdeyse diye,neyse haftaya biter inşaallah,Diller diller. Üzüldüğum nokta şu ki hiçbir zaman entelektüel olamayacağım . Ben 4 bölüm saniyordum 8 bölümmüş kitap baksana sinirlerim bozuldu neyse hem 3 4 dil bilmiyorum hem eleştiriyorum. Devam edelim ❤