Kitap Okuma Günlüğü 📚

Evet o youtuberı ben de uzun süredir takip ediyorum. Dizilerdeki komik hatalara yer vermesi muhteşem. Başarılı bir eleştirmen olduğunu düşünüyorum :)

Evet o youtuberı ben de uzun süredir takip ediyorum. Dizilerdeki komik hatalara yer vermesi muhteşem. Başarılı bir eleştirmen olduğunu düşünüyorum :)
Ben bu mesajı başka bir konu için yazdığımı zannettim ama bu sayfaya yazmışım. :) Kitaplarla ilgili bir başlıkta dizi eleştiri tavsiyesi komik olur diye düşünmüştüm. Ancak, bu videolar benim kitap okuma zamanımdan çalan dizileri izlememin önüne geçtiği için bu konu ile ilgi kurulabilir zannediyorum. :) Yorumun için teşekkürler. :)

rica ederim :))

İyi geceler
Martin Eden okumaya devam ediyorum, 50li sayfalardayım henüz ama daha önce neden hiç bu yazarın herhangi bir kitabını okumamışım ki diyorum.
Anlatımına bayıldım
Ortaokul ve lisede okuduğum birkaç kitabı harici bu yıl Kızıl Veba'yı okudum. Sonra iki kitabını daha okudum yazarın. Ben de aynen sizin gibi düşündüm ve diğer eserlerini de temin edip okumak istiyorum. Okurken yazarın evreninde hissediyorsunuz kendinizi.

kitapzede Başkan Babamızın Sonbaharı bitti sonunda. Sonunda diyorum, çünkü ben mi kitabı okudum, kitap benim canıma mı okudu bilemiyorum. Kendisiyle bayağı savaş verdim okumaya çalışırken. Kitabın konusu güzeldi fakat cümleler çok karışık ve çok uzundu. Derin anlamlar bir yanda, oku oku sonu gelmeyen cümleler bir yanda, kişilerin karmaşıklığı bir yanda ciddi anlamda zorlandım. Yüzyıllık Yalnızlık ı okumadım ama onun için de çok karışık ve zor bir kitap diyorlar. Bence Gabriel Garcia Marquez in bu iki eseri okuma konusundaki zorluk bakımından yarışabilir. :)
İlk Aşk'a devam ediyorum. Başkan Babamızın Sonbaharı sağolsun bir süreliğine aynı anda iki kitap okuma düşüncemin son bulmasına neden oldu.

Evet o kadar güzel ki, geç saatlere kadar elimden bırakamadım. diğer eserlerini de mutlaka okurum artık.

Ben iki haftadır kitap okuyamıyorum. Daha bir kitaba başlayamadım. Çarşamba evime gidiyorum gene bıraktığım yerden devam inşallah

Merhabalar
21.kitabım Mutluluk projesi bitti
22.kitabım Gabriel Garcia Marquez kırmızı pazartesi ye başladım bugün.
23.kitabım Tess Gerritsen gece yarısından sonra.
Kırmızı pazartesi kısa bir kitap o yüzden diğer kitabımı da seçip yazmak istedim.

Herkese keyifli okumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…