Kitap Okuma Günlüğü 📚

iyi pazarlar kızlar
bu hafta bir türlü yeni kitaba başlayamadım, sürekli elime farklı kitaplar alıp başladım 10 sayfa okuyup bıraktım. bu hafta böyle oldu, hala ne okuyacağıma karar veremedim.
tavsiyelere açığım :)
Kral Devletten Ulus Devlete kitabını da devam ediyorum ama, bölüm bölüm okuyorum. Bilgi içerikli olduğu için ağır gidiyor sindirerek okumaya çalışıyorum.

iyi pazarlar kızlar
bu hafta bir türlü yeni kitaba başlayamadım, sürekli elime farklı kitaplar alıp başladım 10 sayfa okuyup bıraktım. bu hafta böyle oldu, hala ne okuyacağıma karar veremedim.
tavsiyelere açığım :)
Kral Devletten Ulus Devlete kitabını da devam ediyorum ama, bölüm bölüm okuyorum. Bilgi içerikli olduğu için ağır gidiyor sindirerek okumaya çalışıyorum.
Mapuhi'nin Evi bitmiş miydi peki :)

İyi pazarlar kitapzede kitapzede ben de araniza katilabilir miyim? Son zamanlarda okuma konusunda biraz kendimi saldim, bu topigin bana iyi gelecegini dusunuyorum. Su an okudugum iki kitap var. Selim İleri- Her Gece Bodrum, Hasan Ali Toptas- Olu Zaman Gezginleri.
Bende bugün Momo'ya başladım, çok sevdim :KK68:
kitapzede kitapzede benide listeye ekler misin canım

ve Moonnie Moonnie hoşgeldiniz aramıza lütfen ilk sayfamızı okuyun bir görünüp bir kaybolacaksanız listemize ekledim ama tekrar düşünebilirsiniz :) Eğer kalma fikrindeyseniz tablodaki eksik bilgilerinizi yazıp beni etiketlemeniz yeterli :)
Keyifli okumalar :KK19: :KK200:

ve Moonnie Moonnie hoşgeldiniz aramıza lütfen ilk sayfamızı okuyun bir görünüp bir kaybolacaksanız listemize ekledim ama tekrar düşünebilirsiniz :) Eğer kalma fikrindeyseniz tablodaki eksik bilgilerinizi yazıp beni etiketlemeniz yeterli :)
Keyifli okumalar :KK19: :KK200:
1000 kitap hesabima bakip geldim simdi 2020 hedefimi 50 olarak belirlemisim 44 kitap okumusum. Son zamanlarda kitap okuma hevesim sondu sanki bir anda. Son iki kitabim iki haftadir elimde surunuyor. Daha once de boyle hevesimin kactigi zamanlarda buradaki bir kitap okuma topiginine katilmistim cok faydasini gormustum. Bu topigin de bana iyi gelecegine simdiden inaniyorum. Tesekkur ederim listeye ekledigin icin kitapzede kitapzede

güzel miydi peki?
Körlük kadar iyi olmadığını söylüyorlardı, bu yüzden okumaya niyetlenmedim
Evet canım. Körlük beni çok etkilemişti. (Kitabını okuduysan filmini seyretmemeni öneririm) Görmek de değişik bir yere bağlayacak zannettim. Başında baya güzel bir başlangıç yaptı. Sonra pat diye bitti. Her şey kararında güzel. :)

X