Gerçekten çok üzüldüm. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğimle.Merhaba, yaklaşık 15 gündür rahatsızım ve şuan covidle mücadele ediyorum. Bu yüzden kitap okuyamadım bu ara. İyi olunca devam edicem inşallah. Bi süre müsaade istiyorumkitapzede
Geçmiş olsun canım güzel haberlerle gel ..
İnşallah teşekkür ederim.Gerçekten çok üzüldüm. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğimle.
Çok geçmiş olsun bağışıklığınızı güçlü tutun atlatırsınız inşallah Allah 'ın izniyle sevgilerİnşallah teşekkür ederim.
İnşallah teşekkür ederimÇok geçmiş olsun bağışıklığınızı güçlü tutun atlatırsınız inşallah Allah 'ın izniyle sevgiler
Reyyanım gelince seninle burda buluşalım ❤Merhaba, yaklaşık 15 gündür rahatsızım ve şuan covidle mücadele ediyorum. Bu yüzden kitap okuyamadım bu ara. İyi olunca devam edicem inşallah. Bi süre müsaade istiyorumkitapzede
Yaa inşallah kuzumReyyanım gelince seninle burda buluşalım ❤
Yaa inşallah kuzum
Evlendin bir de kızın mı oldumaşallah herkes takır takır okuyor. ben okumayı geçtim kitabı elime bile alamıyorum. sıcaklar bir yandan bebek bir yandan okumayı unutacağım nerdeyse
Ben de o kitapta takildim. Aslında güzel kitaptı Ahmet ümit in bütün kitaplarına bayılıyorum ama nedense 2 kere başladım aynı kitaba. Şimdi araya başka bi kitap aldım bi daha başlıycamkitapzede Gökbörü bitti. Yok boyle skci bir kitap. 122 sayfaymis. Ama eziyet olmustu resmen okumak. Hic tavsiye etmiyorum :)
Elveda güzel vatanim - ahmet Ümit den olan romana basliyorum bugun
evetEvlendin bir de kızın mı oldu
Teşekkür ederimmReyyancım geçmiş olsun tekrar ❤
Hayırlı olsun sevindim. Üzerinden çok zaman geçti normal aslında. Benim oğlum bile 3 yaşında oldu
teşekkür ederim. vallahi zaman su gibi geçmiş gitmiş ne olduğunu anlamadık bileHayırlı olsun sevindim. Üzerinden çok zaman geçti normal aslında. Benim oğlum bile 3 yaşında oldu
Çok çok geçmiş olsun.Merhaba, yaklaşık 15 gündür rahatsızım ve şuan covidle mücadele ediyorum. Bu yüzden kitap okuyamadım bu ara. İyi olunca devam edicem inşallah. Bi süre müsaade istiyorumkitapzede
Çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun.