- 24 Haziran 2015
- 6.159
- 20.201
Hoşgeldin tekrar aramıza hedef sayını ve bu sene kaç kitap okudun şu an ne okudun bunları tek bir postta yazıp beni etiketlersen tabloya adını ekledim bunları da tamamlarım :)tabi ki. eskiden bizim sayfamız çok aktifti. evleneler çocuğu olanlar derken dağıldık.
Şİmdi sipariş verdim Adalet Ağaoğlu- Dar Zamanlar serisi ve Knut Hamsun - Açlık
Elimde yarım kalanlar var onları bitirmekle başlayayım ilk önce o zaman
Nasıl oldun canım bugün nasılsın ?İnşallah teşekkür ederim
Hoşgeldin aramıza, tabloya ekledim her pazar bildirim günümüz haftada bir de olsa ihmal etme bizi :)kitapzede bende geldim.
2020 sonuna kadar hedefim 10 kitap olsun. Benim pek okuma alışkanlığım yok. Ama olsun istiyorum. Bu aralar çocuk eğitimi ile kitaplar okuyorum. Şu anda okuduğum "çocugunuza sınır koyma" az kaldı. Hatta şimdi oturup bitireyim bunu ben
Listeye beni al diyene kadar almayacağım seni liste dışı uğruyorsun unutmuyorsun biziYaa bende inşallah devam edeceğim.
Doğan Cüceloğlu nun kitabına başlamayı düşünüyorum.
Ve Aidin Salih Gerçek Tıp kitabına başladım.
Hergün az az okuyup not çıkarmayı planlıyorum.
Bonusum senle şöyle bir etkinliğe girelim her gün en az 5 sayfa okuma etkinliği ne dersin her gün ilk okuyan diğerini etiketler ? Başka isteyenlerde yapabilir böyle bir şey. İsterseniz ben eşlerim sizleri de. Alışkanlık edinmek adına güzel olur gibi geldi ?kitapzede çok ihmal ettim biliyorum hiç memnun değilim bu durumdan
Hoşgeldin aramıza :)kitapzede merhaba bende kitap okuma etkinliğinize katılmak istiyorum. Kitap okumayı çok severim ama bie türlü telefonu bırakıp devam ettirmedim.
İlk sayfadaki kurallarımızı inceleyip tablodaki eksik bilgilerini yazarak beni etiketlemelisin