Kitap Okuma Günlüğü 📚

tabi ki. eskiden bizim sayfamız çok aktifti. evleneler çocuğu olanlar derken dağıldık.
Şİmdi sipariş verdim Adalet Ağaoğlu- Dar Zamanlar serisi ve Knut Hamsun - Açlık
Elimde yarım kalanlar var onları bitirmekle başlayayım ilk önce o zaman
Hoşgeldin tekrar aramıza hedef sayını ve bu sene kaç kitap okudun şu an ne okudun bunları tek bir postta yazıp beni etiketlersen tabloya adını ekledim bunları da tamamlarım :)
İnşallah teşekkür ederim 😊
Nasıl oldun canım bugün nasılsın ?
kitapzede kitapzede bende geldim.
2020 sonuna kadar hedefim 10 kitap olsun. Benim pek okuma alışkanlığım yok. Ama olsun istiyorum. Bu aralar çocuk eğitimi ile kitaplar okuyorum. Şu anda okuduğum "çocugunuza sınır koyma" az kaldı. Hatta şimdi oturup bitireyim bunu ben🙃
Hoşgeldin aramıza, tabloya ekledim her pazar bildirim günümüz haftada bir de olsa ihmal etme bizi :)
Yaa bende inşallah devam edeceğim.
Doğan Cüceloğlu nun kitabına başlamayı düşünüyorum.
Ve Aidin Salih Gerçek Tıp kitabına başladım.
Hergün az az okuyup not çıkarmayı planlıyorum. :KK55:
Listeye beni al diyene kadar almayacağım seni liste dışı uğruyorsun unutmuyorsun bizi :KK36: :KK200:
kitapzede kitapzede 💜💜 çok ihmal ettim biliyorum hiç memnun değilim bu durumdan
Bonusum senle şöyle bir etkinliğe girelim her gün en az 5 sayfa okuma etkinliği ne dersin her gün ilk okuyan diğerini etiketler ? Başka isteyenlerde yapabilir böyle bir şey. İsterseniz ben eşlerim sizleri de. Alışkanlık edinmek adına güzel olur gibi geldi ?
kitapzede kitapzede merhaba bende kitap okuma etkinliğinize katılmak istiyorum. Kitap okumayı çok severim ama bie türlü telefonu bırakıp devam ettirmedim.
Hoşgeldin aramıza :)
İlk sayfadaki kurallarımızı inceleyip tablodaki eksik bilgilerini yazarak beni etiketlemelisin :KK36:

Hoşgeldin tekrar aramıza hedef sayını ve bu sene kaç kitap okudun şu an ne okudun bunları tek bir postta yazıp beni etiketlersen tabloya adını ekledim bunları da tamamlarım :)

Hoşgeldin aramıza, tabloya ekledim her pazar bildirim günümüz haftada bir de olsa ihmal etme bizi :)

Listeye beni al diyene kadar almayacağım seni liste dışı uğruyorsun unutmuyorsun bizi :KK36: :KK200:

Bonusum senle şöyle bir etkinliğe girelim her gün en az 5 sayfa okuma etkinliği ne dersin her gün ilk okuyan diğerini etiketler ? Başka isteyenlerde yapabilir böyle bir şey. İsterseniz ben eşlerim sizleri de. Alışkanlık edinmek adına güzel olur gibi geldi ?

İlk sayfadaki kurallarımızı inceleyip tablodaki eksik bilgilerini yazarak beni etiketlemelisin :KK36:
Canim aslında bu ortamı çok seviyorum sizlerle kitap ilerlemek çok zevkli..
Bugün akşam Doğan Cüceloğlu Geliştiren Anne Baba kitabında 25.sayfaya geldim yeni başlamıştım.. şiddetle tavsiye ederim o kadar harika ki..
Ben henüz bekarım ama çocuk psikolojisi gelişimi vs.cok önemli bilmek gerek

İlk kitabı okumaya başlayınca hedefimi belirleyeceği inşallah. Kitaplarım gelsin ilk önce 😍

Canim aslında bu ortamı çok seviyorum sizlerle kitap ilerlemek çok zevkli..
Bugün akşam Doğan Cüceloğlu Geliştiren Anne Baba kitabında 25.sayfaya geldim yeni başlamıştım.. şiddetle tavsiye ederim o kadar harika ki..
Ben henüz bekarım ama çocuk psikolojisi gelişimi vs.cok önemli bilmek gerek
Kesinlikle canım bilinçli anne/baba olabilmek çok önemli bu yüzden çok okumak çok araştırmak lazım.

Bide kızlar Khan Academy uygulaması var .
tıp, tarih, psikoloji, sağlık, ekonomi finans birçok alanda 3 dk,10 dk lik videoları var o kadar harika ki...ben bugün başladım şiddetle tavsiye ederim.
Evli olup çocuğu olanlar içinde o uygulamanın içinde 2-6 yaş arası çocuklar için temel İngilizce, Matematik, temel okuma filan eğitici videoları var lütfen bakın.

Kesinlikle canım bilinçli anne/baba olabilmek çok önemli bu yüzden çok okumak çok araştırmak lazım.
Aynen canım
Çocuk yetiştirmek demek toplumu yetiştirmek dmeek bir nevi....
Ayy çok heyecan yaptım inşallah çok güzel verimli bol kitaplar bitirriiz hepimiz daima:KK36:

Aylık düzenli kitap almaya özen gösteririm. Çünkü favoride çok kitap var. Ben okuyamasam da oğlum okur inşallah 💜
Ooo masaallh super bir düşünce tarzı imiş.
Takdir ettim gerçekten :KK55:
Bende bunca zmaan tüm kitaplarimi hepsini nerdeyse kendi harçlıklarım ile aldım o yüzden emek kokuyor diyorum kitaplarima..
Zorluk ile alınan şeylerin kıymeti çok başkadır BAMBAŞKADIR:KK51:

Ooo masaallh super bir düşünce tarzı imiş.
Takdir ettim gerçekten :KK55:
Bende bunca zmaan tüm kitaplarimi hepsini nerdeyse kendi harçlıklarım ile aldım o yüzden emek kokuyor diyorum kitaplarima..
Zorluk ile alınan şeylerin kıymeti çok başkadır BAMBAŞKADIR:KK51:
Size kitap hediye etmek isterdim. Çokça okullara kitap bağışladım ya da arkadaşlarıma hediye ettim. Okuyan birilerini görünce çok mutlu oluyorum 😍

Size kitap hediye etmek isterdim. Çokça okullara kitap bağışladım ya da arkadaşlarıma hediye ettim. Okuyan birilerini görünce çok mutlu oluyorum 😍
Yaa cok coo teşekkür ederim o kadar duygulandım ki 🙈 çok kibar çok naziksiniz :KK36:
En güzeli okullara bağışlamak özellikle köy okulları çok ihtiyaçları var.
Siizn gibi güzel yürekli insanlar hâlâ hayatta olması çok muhteşem bişey:KK36:

Olur tabi canım 💜

Olur tabi canım 💜
Bonusum ben gidiyorum minimum 5 sayfa okuyoruz hadi koş :) :KK200:
Hoşbuldum:) elimdeki kitabı bitirdim. Şimdi "oyun oynama sanatı" okuyorum. 208 sayfa buna da önce başlamıştım zaten. Artık buradayım inşallah pazarı beklemem:))
Tabi kii :) Hemen güncelledim seni :)
Mesajını yeni gördüm 🙈 öğlene kadar çok iyiydim ama öğlen bş baş ağrısı ve daralma başladı cnm :KK43:
Bu arada listedeki kitabımdan az Bi sayfa kalmıştı ama evimde kaldı. Onu eve gidince bitiririm. Şimdi bitti sayıp telefonda uygulamadan böğürtlen kışı-Sarah jio okudum.
Ve 23.kitabım olarak aynı yazarın kelebek adası adlı kitabına başladım kitapzede kitapzede
İnşallah atlatacaksın dikkat et kendine :)
Güncelledim seni ben de bitirdin saydım :)
Jio'nın sadece Yeşil Deniz Kabuğu Kitabını okudum ve çok beğenmiştim dilini çok akıcı.

X