Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güncelleme günüymüş. Angela’nın Külleri hala bitmedi. Yarıladım ama. Aldığım kitabı güncelleme gününde yazdım yanlış olmasın. kitapzedeDün bi avm ye girdik. Okunması gereken bir dolu kitabım varken, her yerde karşıma çıkan yeşilin kızı anne adlı kitabı dayanamadım aldım. Oysa küçük kızım için kitaplar almaya gitmiştik. İstediklerimizi bulamadık. Herhangi bir kitapta ona aldım.
Henüz okumaya başlamadım. Sizden önce okursam paylaşırım düşüncelerimi. İkinci kitabı olduğunu bilmiyordum. Onuda okuruz bundan keyif alırsak.Listeme eklemiştim bu kitabi ilk siparişime ekleyeceğim çok da merak ediyorum:)
Okuduktan sonra yorumlarsaniz sevinirim.
Sanirim 2.kitabi da varmış.
Ben de her yerde görüyorum merak da ediyorum okursan yorumla mutlaka :)Dün bi avm ye girdik. Okunması gereken bir dolu kitabım varken, her yerde karşıma çıkan yeşilin kızı anne adlı kitabı dayanamadım aldım. Oysa küçük kızım için kitaplar almaya gitmiştik. İstediklerimizi bulamadık. Herhangi bir kitapta ona aldım.
Ozelden yazayim canim :)Ben de hepsini takip edip incelemek isterim
Ben de bitirmek üzereyim,nasıl buldunuz?kitapzede selam kirpinin zerafeti bitti.
9. Kitap Şeker Portakalına başladım. Yıllar önce okumuştum. Tekrar başladım
Aslında güzel kitaptır ama birini elinize alamazken ikinciye başlamak her iki kitabın da bitme süresini uzatacagindan yorucu olabilir mi acaba?kitapzede irade terbiyesine devam ediyorum. Aslında edemiyorum elime almadım hiç başka bir kitaba daha başlayıp ikisi birlikte okuyacağım. Diğer kitabı seçince yazayım.
Anne güzel kitaptır,ben çok sevmiştimBen daha önce hiç iki kitabı birlikte okumadım. Ama bugün okuma konusunda bir ilk olacak. Angela’nın Küllerine devam ederken Yeşilin Kızı Anne adlı kitabada başladım. İki kitap nasıl bir arada okunur bilmiyorum. Ama başladım. Angela’nın külleri 297. Sayfaya geldi. İyi ilerliyor yoksulluğun dibini okuyorum. Yeşil’in Kızı Anne 43. Sayfaya geldi sadece kızım uyurken okudum. Ama iyi gitti başında olmama rağmen sıkılmadım. Yetimhaneden erkek çocuk isteyen bir aileye hayalperest Zeki bir kız geliyor. Hayal kurmayı beceremeyen biri olduğum için çok hoşuma gitti. Bakalım neler yaşayacağım Anne ile.
Ben de bitirmek üzereyim,nasıl buldunuz?
Aslında güzel kitaptır ama birini elinize alamazken ikinciye başlamak her iki kitabın da bitme süresini uzatacagindan yorucu olabilir mi acaba?
Anne güzel kitaptır,ben çok sevmiştim
Geçmiş olsun canım güzel haberlerle gel ..Merhaba, yaklaşık 15 gündür rahatsızım ve şuan covidle mücadele ediyorum. Bu yüzden kitap okuyamadım bu ara. İyi olunca devam edicem inşallah. Bi süre müsaade istiyorum kitapzede
Insallah ben de inanıyorum aha şimdi gidiyorum okumayaSonundaaaa bitirdim beee
Iskender Pala Od bittiiiiii
Şimdi Adalet Ağaoğlu Sessizliğin Ilk Sesi okuyacağım 189 sayfa
Ben başardım kitapzede sen de yapabilirsinm
O zaman sen de gel bize katıl kitap oku , sohbetlere katıl aktif kaldıkça bu istek daha çabuk gelirMerhaba,
Uzun süredir okumaya ara vermiştim. Şimdi tekrardan başlamak istiyorum. Kütüphanemde okunmayı bekleyen kitap sayım çoğaldı
tabi ki. eskiden bizim sayfamız çok aktifti. evleneler çocuğu olanlar derken dağıldık.O zaman sen de gel bize katıl kitap oku , sohbetlere katıl aktif kaldıkça bu istek daha çabuk gelir