Kitap Okuma Günlüğü 📚

Güncelleme günüymüş. Angela’nın Külleri hala bitmedi. Yarıladım ama. Aldığım kitabı güncelleme gününde yazdım yanlış olmasın. kitapzede

Listeme eklemiştim bu kitabi ilk siparişime ekleyeceğim çok da merak ediyorum:)
Okuduktan sonra yorumlarsaniz sevinirim.
Sanirim 2.kitabi da varmış.
Henüz okumaya başlamadım. Sizden önce okursam paylaşırım düşüncelerimi. İkinci kitabı olduğunu bilmiyordum. Onuda okuruz bundan keyif alırsak.

Ben de her yerde görüyorum merak da ediyorum okursan yorumla mutlaka :)
Ben de hepsini takip edip incelemek isterim
Ozelden yazayim canim :)

Ben daha önce hiç iki kitabı birlikte okumadım. Ama bugün okuma konusunda bir ilk olacak. Angela’nın Küllerine devam ederken Yeşilin Kızı Anne adlı kitabada başladım. İki kitap nasıl bir arada okunur bilmiyorum. Ama başladım. Angela’nın külleri 297. Sayfaya geldi. İyi ilerliyor yoksulluğun dibini okuyorum. Yeşil’in Kızı Anne 43. Sayfaya geldi sadece kızım uyurken okudum. Ama iyi gitti başında olmama rağmen sıkılmadım. Yetimhaneden erkek çocuk isteyen bir aileye hayalperest Zeki bir kız geliyor. Hayal kurmayı beceremeyen biri olduğum için çok hoşuma gitti. Bakalım neler yaşayacağım Anne ile.

kitapzede selam kirpinin zerafeti bitti.
9. Kitap Şeker Portakalına başladım. Yıllar önce okumuştum. Tekrar başladım
Ben de bitirmek üzereyim,nasıl buldunuz?
kitapzede irade terbiyesine devam ediyorum. Aslında edemiyorum elime almadım hiç başka bir kitaba daha başlayıp ikisi birlikte okuyacağım. Diğer kitabı seçince yazayım.
Aslında güzel kitaptır ama birini elinize alamazken ikinciye başlamak her iki kitabın da bitme süresini uzatacagindan yorucu olabilir mi acaba?
Anne güzel kitaptır,ben çok sevmiştim

Şöyle ki sindir sindire okunacak bir kitap ise zihnimin daha açık olduğu zamanlarda okumayı tercih ediyorum. Şu ara mental olarak yorgun hissediyorum ve daha basit, dili sade yormayacak okurken akıp gidecek bir kitap lazım. Yani o gün ruh halim hangisine uygun ise onu okumayı tercih ediyorum

Merhaba,
Uzun süredir okumaya ara vermiştim. Şimdi tekrardan başlamak istiyorum. Kütüphanemde okunmayı bekleyen kitap sayım çoğaldı

O zaman sen de gel bize katıl kitap oku , sohbetlere katıl aktif kaldıkça bu istek daha çabuk gelir
tabi ki. eskiden bizim sayfamız çok aktifti. evleneler çocuğu olanlar derken dağıldık.
Şİmdi sipariş verdim Adalet Ağaoğlu- Dar Zamanlar serisi ve Knut Hamsun - Açlık
Elimde yarım kalanlar var onları bitirmekle başlayayım ilk önce o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…