Kitap Okuma Günlüğü 📚

Ben de okumaya çalışıyorum bakalım inşallah bitireceğim yarıya geldim

Angela’nın külleri 1. Kitap iyi gidiyor. Neredeyse yarıya geldim. Pazara kadar bitmese bile az kalır bir aksilik olmazsa. Bu arada eşimin köyündeyiz. Kv günde on kez nefret kusuyor bana. Bu gün misafirlerin yanında söylendi. Bende kv beni çok seviyor takılıyor dedim. Dönüp demez mi seni en baştan sevmedim halada sevmiyorum. Vs saydırdı. Tebessüm ettim sustum. Canın sağolsun dedim. Kendimden hiç beklemediğim kadar sabırlıyım. Ama bir hafta daha nasıl sabrederim bilmiyorum. Kaçıp odaya kapanıp kitap okuyorum kafam dağlısında kendimi bileylemeyeyim diye.

Lütfen kendinizi hiç üzmeyin. Karşı tarafın aksine siz olgun, saygılı, medeni bir kişisiniz. Sürekli cevap vermeye çalışmak, olumsuz olayları düşünmek sadece sizden bir şeyler götürür, bir şey kazandırmaz. Sabrınızı aynı bu şekilde devam ettirin. Oradan ayrılmak için çok az bir zamanınız kalmış. Evinize döndüğünüzde huzuru ve mutluluğu tekrar yakalayacaksınız. Mutluluklar da, üzüntüler de, acılar da sürekli değildir, geçicidir. Bir süre sonra da bu yaşadıklarınızın etkisi geçecek. Konuyu düşünmemek adına siz okumaya devam edin. Hem okurken insan gerçeklikten uzaklaşıp, kendi içine; karakterlerin huzurlu dünyasına seyahat etmiyor mu?

Son düzenleme:
kitapzede on dokuzuncu kitap Işık Doğudan Gelir bitti. Yazarın anlatımı çok akıcı ve sadeydi. Bazı bölümlerde karşıklı sohbet havası vardı. Bu çok hoşuma gitti çünkü okumayı ağırlaştırmadan, yormadan yapmamı sağladı.
Yirminci kitap Jack London- İntihar. Hedefi biraz daha arttırıp şimdilik 25 yapalım.

Ben de okumaya çalışıyorum bakalım inşallah bitireceğim yarıya geldim
Bende dün epey okudum bugün de devam ederim bi kahvaltı yapayım da
yuvarlanıp gidiyor valla mecazi değil
Ama ne tatli yuvarlanmaktir o
Çok üzüldüm okurken içim burkuldu. Sevmeyebilir zorunda da değil ama insanların içinde saygisini da yitirmese keşke. Artık gelinin olmuş yani kendini küçük düşürüyor aslında. Sen en iyisini yapmışsın ama çizgini mesafeni buna göre belirle ki sonradan sürekli canin yanmasın..

Harikasın:) siteye yorun girecek misin takibe aldım:)

Çok yorucu bir süreç. Patavatsızlık mı desem ne desem bilmiyorum. Yatıp kalkıp yurtdışında yaşadığıma şükretmeye başladım. Evliliğimin dinamiti resmen. Neyseki eşim çok takmıyor onu hatta hiç sallamıyor. Şükürlerim var oda sabır veriyor. Allah kimseyi bu tarz insanlarla sınamasın.

Dün bi avm ye girdik. Okunması gereken bir dolu kitabım varken, her yerde karşıma çıkan yeşilin kızı anne adlı kitabı dayanamadım aldım. Oysa küçük kızım için kitaplar almaya gitmiştik. İstediklerimizi bulamadık. Herhangi bir kitapta ona aldım.

Sakıncası yoksa özelden yazar mısın bana takip edeyim benim de var kişisel hesap dışı bi hesabım mutfak işleri, örgü isleri ve okuduklarımı paylaştığım
Çok sevinirim takip etmek isterim hesabınızı. Benim de 2 yıldır rutine bağlayamadığım, bir türlü beceremediğim kitap üzerine internet sitem var.
Benim de öyle bir hesabım var. Ben daha çok okuduğum kitapların yorumlarını paylaşıyorum :)
Ben de hepsini takip edip incelemek isterim

Aynı sıkıntı bende de var. Bu kitabı ikinci elime alışım ikisinde de aynı sıkıntıyı yaşadım ne yapsam bilemiyorum
Ben araya daha ince ve kafa yormayacak bir kitap sokmaya karar verdim sonra hemen buna geri dönerim siz de deneyin

Listeme eklemiştim bu kitabi ilk siparişime ekleyeceğim çok da merak ediyorum:)
Okuduktan sonra yorumlarsaniz sevinirim.
Sanirim 2.kitabi da varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…