Hoşgeldin tekrar aramıza hedef sayını ve bu sene kaç kitap okudun şu an ne okudun bunları tek bir postta yazıp beni etiketlersen tabloya adını ekledim bunları da tamamlarım :)tabi ki. eskiden bizim sayfamız çok aktifti. evleneler çocuğu olanlar derken dağıldık.
Şİmdi sipariş verdim Adalet Ağaoğlu- Dar Zamanlar serisi ve Knut Hamsun - Açlık
Elimde yarım kalanlar var onları bitirmekle başlayayım ilk önce o zaman
Nasıl oldun canım bugün nasılsın ?İnşallah teşekkür ederim
Hoşgeldin aramıza, tabloya ekledim her pazar bildirim günümüz haftada bir de olsa ihmal etme bizi :)kitapzede bende geldim.
2020 sonuna kadar hedefim 10 kitap olsun. Benim pek okuma alışkanlığım yok. Ama olsun istiyorum. Bu aralar çocuk eğitimi ile kitaplar okuyorum. Şu anda okuduğum "çocugunuza sınır koyma" az kaldı. Hatta şimdi oturup bitireyim bunu ben
Listeye beni al diyene kadar almayacağım seni liste dışı uğruyorsun unutmuyorsun biziYaa bende inşallah devam edeceğim.
Doğan Cüceloğlu nun kitabına başlamayı düşünüyorum.
Ve Aidin Salih Gerçek Tıp kitabına başladım.
Hergün az az okuyup not çıkarmayı planlıyorum.
Bonusum senle şöyle bir etkinliğe girelim her gün en az 5 sayfa okuma etkinliği ne dersin her gün ilk okuyan diğerini etiketler ? Başka isteyenlerde yapabilir böyle bir şey. İsterseniz ben eşlerim sizleri de. Alışkanlık edinmek adına güzel olur gibi geldi ?
Hoşgeldin aramıza :)kitapzede merhaba bende kitap okuma etkinliğinize katılmak istiyorum. Kitap okumayı çok severim ama bie türlü telefonu bırakıp devam ettirmedim.
Canim aslında bu ortamı çok seviyorum sizlerle kitap ilerlemek çok zevkli..Hoşgeldin tekrar aramıza hedef sayını ve bu sene kaç kitap okudun şu an ne okudun bunları tek bir postta yazıp beni etiketlersen tabloya adını ekledim bunları da tamamlarım :)
Nasıl oldun canım bugün nasılsın ?
Hoşgeldin aramıza, tabloya ekledim her pazar bildirim günümüz haftada bir de olsa ihmal etme bizi :)
Listeye beni al diyene kadar almayacağım seni liste dışı uğruyorsun unutmuyorsun bizi
Bonusum senle şöyle bir etkinliğe girelim her gün en az 5 sayfa okuma etkinliği ne dersin her gün ilk okuyan diğerini etiketler ? Başka isteyenlerde yapabilir böyle bir şey. İsterseniz ben eşlerim sizleri de. Alışkanlık edinmek adına güzel olur gibi geldi ?
Hoşgeldin aramıza :)
İlk sayfadaki kurallarımızı inceleyip tablodaki eksik bilgilerini yazarak beni etiketlemelisin
İlk kitabı okumaya başlayınca hedefimi belirleyeceği inşallah. Kitaplarım gelsin ilk önceHoşgeldin tekrar aramıza hedef sayını ve bu sene kaç kitap okudun şu an ne okudun bunları tek bir postta yazıp beni etiketlersen tabloya adını ekledim bunları da tamamlarım :)
Hoşgeldin aramıza, tabloya ekledim her pazar bildirim günümüz haftada bir de olsa ihmal etme bizi :)
Listeye beni al diyene kadar almayacağım seni liste dışı uğruyorsun unutmuyorsun bizi
İlk sayfadaki kurallarımızı inceleyip tablodaki eksik bilgilerini yazarak beni etiketlemelisin
Kesinlikle canım bilinçli anne/baba olabilmek çok önemli bu yüzden çok okumak çok araştırmak lazım.Canim aslında bu ortamı çok seviyorum sizlerle kitap ilerlemek çok zevkli..
Bugün akşam Doğan Cüceloğlu Geliştiren Anne Baba kitabında 25.sayfaya geldim yeni başlamıştım.. şiddetle tavsiye ederim o kadar harika ki..
Ben henüz bekarım ama çocuk psikolojisi gelişimi vs.cok önemli bilmek gerek
Ne güzel değil mi kitap kargosu açmak çok severimİlk kitabı okumaya başlayınca hedefimi belirleyeceği inşallah. Kitaplarım gelsin ilk önce
Açtığımda fotoğraflarını atarım burayaNe güzel değil mi kitap kargosu açmak çok severim
Benimde en sevdiğim şey yaaaAçtığımda fotoğraflarını atarım buraya
Aynen canımKesinlikle canım bilinçli anne/baba olabilmek çok önemli bu yüzden çok okumak çok araştırmak lazım.
Aylık düzenli kitap almaya özen gösteririm. Çünkü favoride çok kitap var. Ben okuyamasam da oğlum okur inşallahBenimde en sevdiğim şey yaaa
O kitapları açıp karıştırmak hele kokusu hele ...
O günüm bayramdır benim için
Ooo masaallh super bir düşünce tarzı imiş.Aylık düzenli kitap almaya özen gösteririm. Çünkü favoride çok kitap var. Ben okuyamasam da oğlum okur inşallah
Size kitap hediye etmek isterdim. Çokça okullara kitap bağışladım ya da arkadaşlarıma hediye ettim. Okuyan birilerini görünce çok mutlu oluyorumOoo masaallh super bir düşünce tarzı imiş.
Takdir ettim gerçekten
Bende bunca zmaan tüm kitaplarimi hepsini nerdeyse kendi harçlıklarım ile aldım o yüzden emek kokuyor diyorum kitaplarima..
Zorluk ile alınan şeylerin kıymeti çok başkadır BAMBAŞKADIR
Çok sevinirizz :)Açtığımda fotoğraflarını atarım buraya
Yaa cok coo teşekkür ederim o kadar duygulandım kiSize kitap hediye etmek isterdim. Çokça okullara kitap bağışladım ya da arkadaşlarıma hediye ettim. Okuyan birilerini görünce çok mutlu oluyorum
Hoşgeldin tekrar aramıza hedef sayını ve bu sene kaç kitap okudun şu an ne okudun bunları tek bir postta yazıp beni etiketlersen tabloya adını ekledim bunları da tamamlarım :)
Hoşbuldum:) elimdeki kitabı bitirdim. Şimdi "oyun oynama sanatı" okuyorum. 208 sayfa buna da önce başlamıştım zaten. Artık buradayım inşallah pazarı beklemem:))Hoşgeldin aramıza, tabloya ekledim her pazar bildirim günümüz haftada bir de olsa ihmal etme bizi :)
Mesajını yeni gördümNasıl oldun canım bugün nasılsın ?
Bonusum ben gidiyorum minimum 5 sayfa okuyoruz hadi koş :)Olur tabi canım
Tabi kii :) Hemen güncelledim seni :)Hoşbuldum:) elimdeki kitabı bitirdim. Şimdi "oyun oynama sanatı" okuyorum. 208 sayfa buna da önce başlamıştım zaten. Artık buradayım inşallah pazarı beklemem:))
Mesajını yeni gördümöğlene kadar çok iyiydim ama öğlen bş baş ağrısı ve daralma başladı cnm
İnşallah atlatacaksın dikkat et kendine :)Bu arada listedeki kitabımdan az Bi sayfa kalmıştı ama evimde kaldı. Onu eve gidince bitiririm. Şimdi bitti sayıp telefonda uygulamadan böğürtlen kışı-Sarah jio okudum.
Ve 23.kitabım olarak aynı yazarın kelebek adası adlı kitabına başladımkitapzede