Kitap Okuma Günlüğü 📚

İşte size göre felsefe çok ağır geliyor bana. Filozofların gündelik hayatlarına yönelik bir kitap ise okuyabilirim ama akımları öncelik ise okuyabileceğimi hiç sanmıyorum

İşte size göre felsefe çok ağır geliyor bana. Filozofların gündelik hayatlarına yönelik bir kitap ise okuyabilirim ama akımları öncelik ise okuyabileceğimi hiç sanmıyorum
Bende felsefi kitaplarda çok yoruluyorum.
Epey kafami karıştırıyor
Günlük yaşam diyince aklıma geldi Alain de Botton- Felsefenin Tesellisi kitabı var. Bazı filozofların günlük yaşantılarından yola çıkarak bazı sorunları eğlenceli bir şekilde, görseller ile destekleyerek anlatmış. Sokrates'in eşinden çok çektiğini öğrenmiştim okurken
Neyse çok zorluyorum değil mi sizi?

Bende felsefi kitaplarda çok yoruluyorum.
Epey kafami karıştırıyor
Benimde genel yorgunlukluk ile normal kitapları okurken bile çok zorlanıyorum. Ama çok okumak isterdim
Estağfurullah canım ya. Keşke okuyabilsem felsefi konularda tartışsak. Listeme ekledim ama bakalım hayırlısı Sokratesin eşini biliyorum ya bunun üzerine çok fazla espri dönüyordu

Hadi bakalım keyifli okumalar
Dün gece okurken elektrik kesildi evrenin benle savaşı sürüyor kitap konusunda ama yılmak yok
Kendime instadan bi kitap hesabi açtım daha önce okuduklarımı okuacaklarimi paylaşacağım kendimi motive etmek için güzel olacak gibi.. sadece kitap hesaplarini takip edeceğim anasayfamda bikini görmek istemiyorum artık

Sakıncası yoksa özelden yazar mısın bana takip edeyim benim de var kişisel hesap dışı bi hesabım mutfak işleri, örgü isleri ve okuduklarımı paylaştığım

Sakıncası yoksa özelden yazar mısın bana takip edeyim benim de var kişisel hesap dışı bi hesabım mutfak işleri, örgü isleri ve okuduklarımı paylaştığım
Aaa bayılırım örgüye kış gelse de örsek ❤ tabi ki yazarım hatta takip etmek isteyen olursa hepinize yazabilirim

Aaa bayılırım örgüye kış gelse de örsek ❤ tabi ki yazarım hatta takip etmek isteyen olursa hepinize yazabilirim
Çok sevinirim takip etmek isterim hesabınızı. Benim de 2 yıldır rutine bağlayamadığım, bir türlü beceremediğim kitap üzerine internet sitem var.

Benim de öyle bir hesabım var. Ben daha çok okuduğum kitapların yorumlarını paylaşıyorum :)

Ben de takip etmek isterim.
Çok sevinirim takip etmek isterim hesabınızı. Benim de 2 yıldır rutine bağlayamadığım, bir türlü beceremediğim kitap üzerine internet sitem var.
Siteyi de incelemek isterim uygunsa

Ben de takip etmek isterim.

Siteyi de incelemek isterim uygunsa
Özelden yazdım
maşallah herkes takır takır okuyor. ben okumayı geçtim kitabı elime bile alamıyorum. sıcaklar bir yandan bebek bir yandan okumayı unutacağım nerdeyse
Unutmazsın unutmazsın, gebelik nasıl gidiyor az kalmış doğumuna
tap okumadım, şiddetsiz ile
Ekledim listemize, keyifli okumalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…