Benim senle ilgili kafam karıştı kusura bakma benimle ilgili :) Rica etsem tablona bakıp eksik yanlış ne yazmışım bana belirtebilir misin :)Bitirdiklerimide söylüyorum aslinda
şuan elimde melekler zamanı var
Ben ikişer sekilde okuyorum sadece
Kitap tarzınız çok etkileyicikitapzede Marx'tan Mao Zedung'a Devrimci Diyalektik Üzerine bitti. Bir inceleme kitabıydı ama çok fazla alıntı içeriyordu. Okurken bir akademik tez okuyormuşum gibi hissettim. Belki de öyledir, konu ile alakalı bir araştırma yapmadım. Marx'ı öğrenmek için tercih edilecek bir kitap değildi bana göre. Marx'ı, Marx' tan öğrenmek en güzeli bence. Ama Çin Devrimi hakkında pek bilgim yoktu. O konuda birkaç şey öğrendim. Şimdi Ondokuzuncu kitap Cemil Meriç - Işık Doğudan Gelir.
Teşekkür ederim.Kitap tarzınız çok etkileyici
Ne güzel açıklamışsın :) Keyifli okumalarkitapzede Marx'tan Mao Zedung'a Devrimci Diyalektik Üzerine bitti. Bir inceleme kitabıydı ama çok fazla alıntı içeriyordu. Okurken bir akademik tez okuyormuşum gibi hissettim. Belki de öyledir, konu ile alakalı bir araştırma yapmadım. Marx'ı öğrenmek için tercih edilecek bir kitap değildi bana göre. Marx'ı, Marx' tan öğrenmek en güzeli bence. Ama Çin Devrimi hakkında pek bilgim yoktu. O konuda birkaç şey öğrendim. Şimdi Ondokuzuncu kitap Cemil Meriç - Işık Doğudan Gelir.
Erik Ağacı
İrade terbiyesi
Dün bildirim günüymüş.
3.kitabım olan Damızlık Kızın Öyküsü’ne devam ediyorum, 59.sayfadayım.
(1.kitabım Otuz Milyon Kelime
2. Kitabım O Muydu)
Keyifli okumalar kitap kurtlarıkitapzede öfke dansına devam ediyorum
Bir solukta bitirirsin ilk okuduğum Zweig kitabıydı sonra da devam ettim okumaya çok güzeldi
Tamamdır 84 kitap okumuş oldun o zaman. Harikasın.silahşor
Ben de okumak isterdim bilgi sahibi olmak için ama tamamen özel ilgi alanına yönelik bir tarz. Benim için çok zorTeşekkür ederim.Yüksek lisans tezim Marx ve Hegel'de Diyalektik üzerineydi. O yüzden bu tarz kitaplar ilgimi çekiyor. :)
Seni cok iyi anlıyorum:)Kağıttan Kentler hala bitmedi. Aslında akıcı da ama nedense okuyamıyorum.kitapzede
Sınavda başarılar hallet gel bekleriz :)Kızlaaar Kpss bitsin aranızdayımçok özledim kitap okumayı..
Bilgi sahibi olmak için öncelik verilecek bir kitap değildi bana göre. Üstünkörüydü bir çok bilgi ve okuyucuyu çoğu şeyi biliyormuş gibi kabul eden bir anlatımı vardı. Ama eğer konu ile ilgilenirseniz ilk çağ filozoflarından başlayarak okuma yapabilirsiniz. Çok eğlenceli kişiler var.Ben de okumak isterdim bilgi sahibi olmak için ama tamamen özel ilgi alanına yönelik bir tarz. Benim için çok zor
Seni cok iyi anlıyorum:)
Sınavda başarılar hallet gel bekleriz :)
Konu sahibi olarak ben basaramadim bunu 150 sayfam kaldi 700 sayfalik kitaptan ama yok sürünüyorLutfeeeeeeennnnnn biri bana artık kitap okumaya dönmem gerektiğini söylesinnnnn
Elimde hala aynı kitap acaba bunu kenara koyup başka kitaba mı geçsem