Kitap Okuma Günlüğü 📚

kitapzede Marx'tan Mao Zedung'a Devrimci Diyalektik Üzerine bitti. Bir inceleme kitabıydı ama çok fazla alıntı içeriyordu. Okurken bir akademik tez okuyormuşum gibi hissettim. Belki de öyledir, konu ile alakalı bir araştırma yapmadım. Marx'ı öğrenmek için tercih edilecek bir kitap değildi bana göre. Marx'ı, Marx' tan öğrenmek en güzeli bence. Ama Çin Devrimi hakkında pek bilgim yoktu. O konuda birkaç şey öğrendim. Şimdi Ondokuzuncu kitap Cemil Meriç - Işık Doğudan Gelir.

Kitap tarzınız çok etkileyici

Ne güzel açıklamışsın :) Keyifli okumalar
İrade terbiyesi
Dün bildirim günüymüş.
3.kitabım olan Damızlık Kızın Öyküsü’ne devam ediyorum, 59.sayfadayım.

(1.kitabım Otuz Milyon Kelime
2. Kitabım O Muydu)
kitapzede öfke dansına devam ediyorum
Keyifli okumalar kitap kurtları
Stefan Zweig'in Satranç isimli kitabına başladım. Sevgili kitapzede .
Bir solukta bitirirsin ilk okuduğum Zweig kitabıydı sonra da devam ettim okumaya çok güzeldi
Tamamdır 84 kitap okumuş oldun o zaman. Harikasın.

Ben de okumak isterdim bilgi sahibi olmak için ama tamamen özel ilgi alanına yönelik bir tarz. Benim için çok zor
Bilgi sahibi olmak için öncelik verilecek bir kitap değildi bana göre. Üstünkörüydü bir çok bilgi ve okuyucuyu çoğu şeyi biliyormuş gibi kabul eden bir anlatımı vardı. Ama eğer konu ile ilgilenirseniz ilk çağ filozoflarından başlayarak okuma yapabilirsiniz. Çok eğlenceli kişiler var.

Lutfeeeeeeennnnnn biri bana artık kitap okumaya dönmem gerektiğini söylesinnnnn
Elimde hala aynı kitap acaba bunu kenara koyup başka kitaba mı geçsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…