Kitap Okuma Günlüğü 📚

Aynen öyle ve şimdi öldü toprağın altına girdi. Bizi üzüntüye boğdu.
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah
Amin. Allah razı olsun.
Başınız sağolsun
Allah razı olsun.
Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun.
Allah razı olsun.
Allah razı olsun. Gerçekten elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım. Sakince onunla ilgilendim. En son konuştuğu kişiye bakımım çok iyi demiş. En azından bu söz biraz olsun mutlu ediyor.

Karamazov kardesler elimde sürünüyor
Evde boncuk dizme isine basladim aksadi okumalarim
Bugun 9 yaprak okumusum insallah 50 yapabilirim
Efsane bir kitap. Dostoyevski’nin ustalık eseri.. bir yerden sonra bırakasınız gelmeyecek :)

İyi aile yoktur bitti. Amok koşucusuna başladım onu bu akşam bitirecem inşallah. Sonra ki kitabım meçhul
Çok hızlı okuyorsunuz
Ne güzel.
Ben Sevdalinka'dan sonra ne okuyacağımı seçmedim hâlâ
Matmazel noraliyanin koltuğu,vurun kahpeye,calikusu,sekizinci renk,sinekli bakkal veya ateşböceği yolu

İnsanin dusunmekten canı yanar mi? Ya basladim. Nevsin mengunun iranda yaşadıklarını ve gozlemlediklerini yazdığı bir kitap.
İnsallah bu gece biticek. Biterse yazarım tekrar. 150 sayfa zten. Etkileyici bir kitap editoryal sıkıntısı cok. Fazlaca tekrara dusulmus ama okutuyor kendini.

Senenin 8. kitabı bitti. 9. kitap ile devam ediyorum. 54/439

Her gün 50 sayfa okuma hedefi koydum kendime :)
Canım seni listeden çıkarmışım sanırım geleceksen bilgilerini yaz ekleyeceğim :)
Başın sağ olsun canım ..

Geldimm döndüm aranıza tatil bitti :)
Listede bilgi eksiği olanlar var hala .. Önümüzdeki pazar 3 hafta olacak ve gelmeyenelerleo kişileri de çıkaracağım.
Yazdığınız her güncellemenizi de yaptım keyifli okumalar diliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…