- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.160
Aynen öyle ve şimdi öldü toprağın altına girdi. Bizi üzüntüye boğdu.Basiniz sagolsun. Kotu rastlanti olmus. Yaslilar ile calisiyorum ve o yaslarda cocuk gibi nazlilar. Halden pek anlamaz genelde kendileri cok degerlidir.
Yanlis anlamayin beni, demissiniz ya annem hasta ama ciddi gormuyor diye. Ona dayanarak dedim bunu
Amin. Allah razı olsun.Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah
Allah razı olsun.Başınız sağolsun
Allah razı olsun.Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun.
Allah razı olsun. Gerçekten elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım. Sakince onunla ilgilendim. En son konuştuğu kişiye bakımım çok iyi demiş. En azından bu söz biraz olsun mutlu ediyor.Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.Yaşlılar ile ilgilenmenin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. 3 yıldır yatağa bağımlı olan, öncesinde de pek kendi işini göremediği için kendimi bildim bileli baktığımız babaannem var. 28 yıldır bir kere bile memnun ve mutlu olduğunu, bize iyi davrandığını görmedim. O yüzden kendinizi suçlu hissetmeyin. Sadece kötü bir tesadüf olmuş. Tekrar başınız sağolsun.
Efsane bir kitap. Dostoyevski’nin ustalık eseri.. bir yerden sonra bırakasınız gelmeyecek :)Karamazov kardesler elimde sürünüyor
Evde boncuk dizme isine basladim aksadi okumalarim
Bugun 9 yaprak okumusum insallah 50 yapabilirim
İnsanin dusunmekten canı yanar mi? Ya basladim. Nevsin mengunun iranda yaşadıklarını ve gozlemlediklerini yazdığı bir kitap.1939 yazı bitti 9. Kitap
Damızlık kızın oykusune ara verdim
Yeni bir kitaba başlayacağım birazdan krar vermedim.
Merhaba
20.kitabım olan İhsan Süreyya Sırma- Belgelerle II. Abdülhamid Dönemi kitabım bitti.
21. Kitabım
Hasan Ali Toptaş - Beni Kör Kuyularda
Çok hızlı okuyorsunuzİyi aile yoktur bitti. Amok koşucusuna başladım onu bu akşam bitirecem inşallah. Sonra ki kitabım meçhul
Ateş böceği yolu bende çok hızlı ilerlemişti. Duygusal bitmişti.Çok hızlı okuyorsunuz
Ne güzel.
Ben Sevdalinka'dan sonra ne okuyacağımı seçmedim hâlâ
Matmazel noraliyanin koltuğu,vurun kahpeye,calikusu,sekizinci renk,sinekli bakkal veya ateşböceği yolu
Karamazov uzundur,kişiler karışabilir ara vererek okursanizKaramazov kardesler elimde sürünüyor
Evde boncuk dizme isine basladim aksadi okumalarim
Bugun 9 yaprak okumusum insallah 50 yapabilirim
İnsallah bu gece biticek. Biterse yazarım tekrar. 150 sayfa zten. Etkileyici bir kitap editoryal sıkıntısı cok. Fazlaca tekrara dusulmus ama okutuyor kendini.İnsanin dusunmekten canı yanar mi? Ya basladim. Nevsin mengunun iranda yaşadıklarını ve gozlemlediklerini yazdığı bir kitap.
Canım seni listeden çıkarmışım sanırım geleceksen bilgilerini yaz ekleyeceğim :)Senenin 8. kitabı bitti. 9. kitap ile devam ediyorum. 54/439
Her gün 50 sayfa okuma hedefi koydum kendime :)
Başın sağ olsun canım ..Sevgili kitap kurdu grubum. Birkaç gün önce dedem ve anneanneme baktığımı yazarak konu dışı bir muhabbet etmiştim. İsyan ettiğim dedem dün vefat etti ve bugün defnedildi. Ben kitabı elime aldığımda sayfayı bitirmeden seslendiği için konsantrasyonum bozulurdu sinir olurdum. Adamcağızın son nazlarıymış. Son istekleriymiş. Ben anlamamışım.